- Poruka
- 6.173
da li ste "moderan roditelj" koji je upao u klopku "ideala srećnog deteta" koja mora da se posveti gotovo isljučivo deci i sve mora za decu ili ste fleksibilni ili pak obrnuto srazmerni u tom poslu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li ste "moderan roditelj" koji je upao u klopku "ideala srećnog deteta" koja mora da se posveti gotovo isljučivo deci i sve mora za decu ili ste fleksibilni ili pak obrnuto srazmerni u tom poslu?
..odlichna tema..
..deci se dajem onoliko koliko je to po mom mishljenju dobro za njih, tachnije onoliko koliko je za njihovo dobro..
..i s obzirom da nisam samohrani roditelj, manje brinem da ce deca dobiti premalo od mene, a cheshce se preispitujem da li im dajem(o) previshe..
..tanka je linija izmedju oslonca i shtake, izmedju prisustva i prismotre, izmedju razumevanja i opravdavanja...
dok ja nisam srecna ne mogu usreciti druge
tako da radim prvo na svojoj sreci pa je onda delim
Takav stav je i moja mati imala,ali dok je ona bila srecna,ja sam bila daleko od tog osecanja!
..tanka je linija izmedju oslonca i shtake, izmedju prisustva i prismotre, izmedju razumevanja i opravdavanja...
Не знам, не размишљам о томе.
Нисам жртва своје деце, а мислим да ме увек и заувек имају кад год сам им потребна...