- Poruka
- 43.656
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bas, stavise, korisno je pustati vodu cak i kad vam ne treba.Koliko struje i vode potrošeno uzaludno![]()
Vrlo sam čista, ne moram se puno tuširati, dovoljno je jednom sedmično.
možda čovjek više brine o gramatici nego o klimatskim promjenamaPola sata pranje zubiuzaludno korišćenje vode. A okoliš, briga te i za to, sto uzrokujes klimacke promjene.
![]()

ja bih se tusirao jednom nedeljno. ali gradjevina je kurrva. a i zena mi brani da prljav lezem u krevetKoliko pratim situaciju danas je uobičajeno svakodnevno tuširanje, a ako se netko ne tušira svaki dan izaziva zgražanje. Tako sam i ja nedavno izjavio da se ne tuširam svaki dan( tuširam se 2-3 puta sedmično) i popuvljan sam zbog toga. Najžešći napadi su uslijedili zbog obavljanja velike nužde, kao nakon toga se mora tuširati? Ja svaki dan promjenom donje gaćice i tupom sekundi guz properem![]()

ma neka puknu dušmani , i na deset danaVrlo sam čista, ne moram se puno tuširati, dovoljno je jednom sedmično.
Povremeno se ipak treba oprati, ali ipak treba generalno gledano štedite vodu. Ali ima jedan veći problem od pranja ljudi, to je pranje odjeće i taj problem poprima zastrašujuće razmjere!!! Sve veći broj ljudi( pogotovo djeca i omladina) bace majicu u koš za odjeću nakon jednog jedinog nošenja te iste majice!!!! Posljedice takvog suludog po ponašanja su gotovo neprobrojive!!! Odjeća će biti uništena znatno prije nego ako bi je normalno prali, takodjer i veš mašina će se znatno prije pokvariti, a u ti veš mašinu usut ćemo znatno više deterdženta. Sve to ima svoje posljedice, financijske, ekološke ali čak i društveno političke.Jasno je zašto se narod ekoloških država tušira samo kada doktor prepiše tuširanje. Srbi se razbacuju vodom i treba im puštati vodu samo po potrebi.
Pa dobio si vodu na vreme...Povremeno se ipak treba oprati, ali ipak treba generalno gledano štedite vodu. Ali ima jedan veći problem od pranja ljudi, to je pranje odjeće i taj problem poprima zastrašujuće razmjere!!! Sve veći broj ljudi( pogotovo djeca i omladina) bace majicu u koš za odjeću nakon jednog jedinog nošenja te iste majice!!!! Posljedice takvog suludog po ponašanja su gotovo neprobrojive!!! Odjeća će biti uništena znatno prije nego ako bi je normalno prali, takodjer i veš mašina će se znatno prije pokvariti, a u ti veš mašinu usut ćemo znatno više deterdženta. Sve to ima svoje posljedice, financijske, ekološke ali čak i društveno političke.
FujDošla je voda ali prošla me volja za tuširanjem
Šta je Gospođetino, ne svodi se moj život na tuširanje i uređivanje kao tebi, ja razmišljam o politici, filozofiji, ekonomiji, ekologiji i itd. I uostalom planiram se večeras otuširati( ako ne bude ponovno problema).
Šta je Gospođetino, ne svodi se moj život na tuširanje i uređivanje kao tebi, ja razmišljam o politici, filozofiji, ekonomiji, ekologiji i itd. I uostalom planiram se večeras otuširati( ako ne bude ponovno problema).
Nisam oženjenDobro
Sad se pitam ako si oženjen kako supruga to toleriše ?