gost 193200
Elita
- Poruka
- 24.287
Nisam sexy al znam da se kreshem... ako ti nesto znaci ta info
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh da... saradjivala sam sa jednim kinezom... vijetnamcem i mislim da je jedan bio nesto poput filipinca.... al' nisam nista cackala....
Ovde sam citala da su im mali, pa rekoh .... da se ne igram sa plamichkom... kad se igram, ja volim da se igram s vatrom.... tako da sam izabrala crnca
A sta je sa mnom koji ne pripadam ni jednoj veri, ustvari ja pripadam veri velikih jaja, ali ja sam jedini u toj veri i sta bi sad zbog toga trebao ostati sam?
Ne, doniraj po malo od tih el cojones grandes™ svakoj koja ti se svidi, a 'oce da saradjuje![]()
Kad bi ja napravio svoju crkvu, to bi bio veliki sator u obliku dve mosnice i unutra bi dolazile zene iskljucivo u tangama da se pomole za svoju picu i njenu gazdaricu.
To ti i nije losa idejaKad moze Maradona da ima svoju, sto bi ti bio gori od njega, jel' da?
Tako je, samo sto ja ispadam bogohulnik, jer zene nisu pokrivene a u tome i je najveci izazov pravog vernika da mu mlati sisama a njemu se ne digne na nju. Lako je talibanu kad mu je zena obucena ko krava.
da li imate problem sa tim sta ce reci okolina,ili vama jednostavno smeta necija boja koze,nacionalnost itd..?