Koliko rasa i/ili nacionalnost uticu na vas izbor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jemenke su sjajne, male sitne, krupne ochi, kovrdzava kosa, bejbi fejs, velike sise shiroki kukovi... najbolje sto sam probao do sad. chivutkinje se koprcaju ko da ih nozem yebes ali su muskarace i svadljive sto na sat. ruskinje dahcu da se useres od smeya i odmah oce da se usele u stan. muslimanke iz sandzaka su emocionalne do bola, onog analnog.

srpkinje, bezh od njih sto dalje, fatalne zene, nemoguce u braku.

azijatkinje nisam probao

Svako sa svojima, generalno po slicnom izgledu ... bledoliki sa bledolikima ... :D

suprotnosti se yebu.
ova jemenka, boktemazo, drzali smo se za ruke, ona tolko mala, crnoputa ali sa evropskim crtama lica, drzi svoju ruku u mojoj i drzi je na gore jer je mala u odnosu na mene, ona crna ko zift, ja mlad i bled onda.
ja beo, viso0k za nju, plave ochi ona crna, kovrdzdava kosa, krupne ochi prelepa. neverovatna hemija

bila udata yebiga

Природа је створила "нетрпељивост" међу расама, како би сачувала специфичности сваке расе. Тако да је потпуно природно осјећати одбојност(сексуалну) према другим расама. Нема већег злочина, од расног мијешања. Увијек треба те имати у виду да је раса ствар биологије, и да сваку грешку коју направите по том питању нећете моћи исправити никада.

С друге стране, питање нације, као културолошке категорије, не игра важну улогу при одабиру партнера. Једино код жена које су национално свјесне може се јавити проблем да их срце "понесе" код неког (бијелца) друге нације, који би њиховој дјеци "наметнуо" своју културу, што би их довело у један врло тежак положај.

Нажалост, данас има доста тзв. националиста који су метафорични израз "српска крв" буквално схватили, па узимање жене друге нације сматрају националном издајом, што је крајње смијешно. Као што сам и написао: нација је културолошка категорија, док је раса биолошка, и према томе се треба и водити.

44cef10f040104.jpg

:)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back