Koliko rasa i/ili nacionalnost uticu na vas izbor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se ti malo ne zeznes .Bio sam u drustvu sa nekim studentkinjama .Skoro sve strankinje .Stigle preko
udruzenja za studentsku razmjenu AIESEC , medju njima najljepsa i najzgodnija jedna Japanka .
Nisam mogao skinuti oka sa nje .
Drugi put sam bio u drustvu sa reprezentativcima Kube u odbojci .
Ne bi vjerovala kako su to zgodni momci . Mi domaci smo dobili komplekse .
Ja da se zeznem?Ma hajde molim te...Kakvi Kubanci,Japanci ili ne daj Boze Kinezi...:bljak: Smrde,jako.To ne moze da se ispere.Ne postoji dovoljno jaka hemikalija da to neutralise.Takav im je gen.Ne mogu da prodjem pored njih na ulici.Da je srece pa sve da ih posalju u .......

Ja da se zeznem?Ma hajde molim te...Kakvi Kubanci,Japanci ili ne daj Boze Kinezi...:bljak: Smrde,jako.To ne moze da se ispere.Ne postoji dovoljno jaka hemikalija da to neutralise.Takav im je gen.Ne mogu da prodjem pored njih na ulici.Da je srece pa sve da ih posalju u .......
ne razumem cemu toliki animozitet prema kubancima japancima i kinezima,aj kineze i japance nekako da razumem,al kubanci ...z:mrgreen:

smo je bitno da je beo i hriscanin... a ostalo mi nije vazno...

Dubravka udaj se za mene .

Tako je .

I u staroj SFRJ su tako lupetali -nema veze nacija ,religija svi smo ista raja, samo da se ljudi voledu ,a onda su se podžapali upravo na nacionalnoj i verskoj osnovi.I onda im je nacija ili religija kriva.Nije ,nego ljudska glupost.Ko kaže da te stvari nisu važne nije normalan ili je ograničen.Pazi svejedno je da li će ti devojka ili žena biti neka Mongolka ,budistkinja ili neki Srpkinja ,hrišćanka.Da l su ti ljudi normalni *** .

Dubravka udaj se za mene .

Tako je .

I u staroj SFRJ su tako lupetali -nema veze nacija ,religija svi smo ista raja, samo da se ljudi voledu ,a onda su se podžapali upravo na nacionalnoj i verskoj osnovi.I ona onda im je nacija ili religija kriva.Nije ,nego ljudska glupost.Ko kaže da te stvari nisu važne nije normalan ili je ograničen.Pazi svejedno je da li će ti devojka ili žena biti neka Mongolka ,budistkinja ili neki Srškinja ,hrišćanin.Da l su ti ljudi normalni *** .
u pravu si ili nisu normalni ili se prave fini i takvi su najgori:roll:

u pravu si ili nisu normalni ili se prave fini i takvi su najgori:roll:

Neki se prave fini ,a neki nažalost veruju u demagogiju koja se plasira.A takvi su štetniji od licemera jer iskreno veruju da je to moguće.Jer takvi iskreno fleksibilni će i u budućnosti strpati sve ljude u isti koš u ime nekog bratstva i jedinstva,a onda će opet neko morati da čisti svinjac koji su oni napravili .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back