Koliko rasa i/ili nacionalnost uticu na vas izbor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li imate problem sa tim sta ce reci okolina,ili vama jednostavno smeta necija boja koze,nacionalnost itd..?

Pa mogu da kazem da mi ne smeta nista dok god to ne zahteva neku apsolutnu promenu nacina mog zivota...ali to mogu samo da pretpostavljam, nisam imala vezu sa nekim druge rase, a druge nacionalnosti jesam, naravno.
I ne pravim nikakvu razliku jer se ne ogranicavam tim stvarima niti dajem bilo kakav znacaj nacionalnoj pripadnosti

Rasa je od najveceg znacaja - samo belci mogu doci u obzir za ljubav, upoznala sam crnca i crnkinju koji zive u Srbiji ali se ne vidjamo i ne druzimo,ne zbog rase vec zbog razlike u godinama, oni su poprilicno stariji, vec su sedokosi. On je lekar koji je operisao krajnike mojoj sestri kad je bila mala i to je to, nikad nismo ni bili nesto bliski.
nacionalnost nije toliko bitna kao rasa - ali je takodje bitna, jer se neki narodi bolje slazu od drugih, mada to zavisi i od samog para.
religija nije problem, ako nije invazivna kao islam. Moj covek i ja smo razlicite religije ali nam to ne smeta da se volimo i prosto prihvatamo ono drugo bez ikakve zelje da jedna religija domminira. Kod religije je ubedljivo najbitnije nauciti da se postuje druga vera ako te nije ugrozila npr pokusavanjem preobracivanja isl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back