Koliko rasa i/ili nacionalnost uticu na vas izbor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://3.***************/-ADIWGDkBqm8/ToDVvyvCIPI/AAAAAAAAAEw/X2KLX9Kz6UE/s1600/free-tibet.jpg
d7c8fd4e-74db-41a3-a986-d40acadd2e0d.jpg
ljubi te cika rici :cmok:

Znao sam da si ljigav od pocetka :bljak:

I da vuces samo Nacionalizam bedni koji ti jedini ostao za sta da se uvatis u zivotu :aha:

Mrzim ljude koji plase druge ljude oko nacije i koji primoravaju sve oko sebe da slede nacionalizam i tradiciju :bljak:

Svako nek ide sa kim pozeli ako mu se svidja i ako se iskreno vole, samo Bog moze da ih razdvoji a ni vi bedni Crvi Politicki grrr! :evil:

Imao sam druga koji je zbog takvih kao ti u bliskoj proslosti morao da se razvede od zenu koju je voleo jer je okolina vrsila pritisak na nju i od straha za svoju bezbednost i buducnost morala da se razvede :bljak:

Mislio sam da ste takvi kao vi proslost al vidis ipak vas ima i delujete iz pozadine i sirite taj otrov vas gadni :manikir:

:hvala: i :bye:

Прво за ово ''знао сам да си љигав'' , не знам само како си закључио да сам ја љигав зато што не желим расно или верско мешање? Ја сам само искрен...

Друго мој национализам је лично моја ствар, и ја као што видиш ни тебе, ни било кога другог не приморавам ни на шта, него сам изнео моје лично мишљење, које неко може да поштује или не, или да дели или не..

Треће немој на мени да купиш бодове овде, и да глумиш згражавање некакво пун ми је ку*ац вас добрих и дивних, ја кажем шта ја мислим и немам проблем са тим.

Четврто, када ми било ко од вас каже бар у једној ставци зашто је национализам лош (под условом да знате шта је национализам, значи не нацизам) онда ћу престати да будем националиста. Ја нисам рекао да некога треба убити, него да свако иде на своје, црни у африку, жути у азију, бели у европу. Ћао - здраво.

Пето, каже се разведе од женЕ, а не разведе од женУ како си написао овде: ''morao da se razvede od zenu'' .

Nemam problema do odredjene granice.
Da objasnim:
U Prištini sam imao drugare i šiptare (nije uvredljivo, oni sami sebe tako zovu) i turke i muslimane.
Turci su se družili medjusobno i sa pravoslavnima (mislim na prave turke, potomke osmanlija, kojih je bilo malo, ali ipak dovoljno za jedno odelenje u gimnaziji ILR. A tek turniri u malom fudbalu. Škola tada praktično nije radila. I svi molili boga da im zapadne ekipa profesora, pa da ga fino prospeš po onom asfaltu, makar te izbacili do kraja turnira.
Za slavu su mi dolazili i drugari muslimani. Redovno, poštujući sve naše običaje (flaše rakije, Srećna slava domaćine...)
I ja kod njih za Kurban Bajran.

Ali mešovoti brakovi, neznam. Ta ljubav mora biti jača od svega. I tu znam nekoliko odličnih primera, ali više kao izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
Mladji neznaju, u SFRJ su oficiri imali preporuku da se žene sa osobama druge nacionalnosti, zarad utvrdjivanja Bratstva i Jedinstva.
Lepo smišljeno, ali posle raspada SFRJ takvi brakovi su opstali u promilima. Čak i ako su se voleli.
I dalje poštujem LJUDE ma koje vere, ali da ne lažem, voleo bih da mi sin dovede pravoslavu.

Па иду ми на ку*ац кад ми изврћу речи, и кад трипују да знају нешто о национализму, а кад причају о томе мисле на Хитлера.. Дефектирани индијанци. z:D

z:lol:

Ma ne moras meni objasnjavati, jer ja to sve znam.

Bitno je da si danas valjda politicki korektan, da postujes manjine, da se izvinjavas Hrvatima svaki treci dan, pozeljno je i da ides i da se pederises na gej paradi i da places na ulici sa zenama u crnom. Nedaj Boze da glasno kazes da si Srbin i da najvise volis svoje (sto je svuda normalno, samo eto u nasoj Srbiji, koja kobajagi ide u EU jok).

Zabole te. Veruj mi, takvima ne vredi ni pokusavati objasniti neke stvari. Vise od sprdnje i preziranja ne zasluzuju.

Ziv bio. z;)

Ma ne moras meni objasnjavati, jer ja to sve znam.

Bitno je da si danas valjda politicki korektan, da postujes manjine, da se izvinjavas Hrvatima svaki treci dan, pozeljno je i da ides i da se pederises na gej paradi i da places na ulici sa zenama u crnom. Nedaj Boze da glasno kazes da si Srbin i da najvise volis svoje (sto je svuda normalno, samo eto u nasoj Srbiji, koja kobajagi ide u EU jok).

Zabole te. Veruj mi, takvima ne vredi ni pokusavati objasniti neke stvari. Vise od sprdnje i preziranja ne zasluzuju.

Ziv bio. z;)

Што волим кад неко капира о чему причам па не морам да објашњавам много, милина! : ))

Хвала, такође! ;)

da li imate problem sa tim sta ce reci okolina,ili vama jednostavno smeta necija boja koze,nacionalnost itd..?

Мени ни једна боја не смета конкретно... Мени сметају комбинације боја....

Пример:

http://www.vesti-online.com/data/images/2010-04-16/53757_sad--******-i-lezbejke_f.jpg?ver=1271436473

Nemam problema do odredjene granice.
Da objasnim:
U Prištini sam imao drugare i šiptare (nije uvredljivo, oni sami sebe tako zovu) i turke i muslimane.
Turci su se družili medjusobno i sa pravoslavnima (mislim na prave turke, potomke osmanlija, kojih je bilo malo, ali ipak dovoljno za jedno odelenje u gimnaziji ILR. A tek turniri u malom fudbalu. Škola tada praktično nije radila. I svi molili boga da im zapadne ekipa profesora, pa da ga fino prospeš po onom asfaltu, makar te izbacili do kraja turnira.
Za slavu su mi dolazili i drugari muslimani. Redovno, poštujući sve naše običaje (flaše rakije, Srećna slava domaćine...)
I ja kod njih za Kurban Bajran.

Ali mešovoti brakovi, neznam. Ta ljubav mora biti jača od svega. I tu znam nekoliko odličnih primera, ali više kao izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
Mladji neznaju, u SFRJ su oficiri imali preporuku da se žene sa osobama druge nacionalnosti, zarad utvrdjivanja Bratstva i Jedinstva.
Lepo smišljeno, ali posle raspada SFRJ takvi brakovi su opstali u promilima. Čak i ako su se voleli.
I dalje poštujem LJUDE ma koje vere, ali da ne lažem, voleo bih da mi sin dovede pravoslavu.
Sa dosta tvojih stavova se slazem , ali da ti kazem nesto oko mjesovitih brakova , jer mislim da o tome malo vise znam .
Ne zato sto sam pametniji , vec zbog sredine u kojoj sam odrastao .
Odrastao sam u selu gdje je bilo otprilike pola Srba i pola Hrvata , a bilo je i drugih nacionalnosti .Bilo je vise od 50% mjesovitih
brakova .Selo je bilo za vrijeme rata na prvoj liniji .Ljudima iz mjesovitih brakova je taj rat najteze pao , zato sto su se morali
opredjeljivati i sto su morali da trpe pritisak nacionalista .Kako na hrvatskoj , tako i na srpskoj strani .
Za vrijeme rata se raspao samo jedan mjesoviti brak , dok su svi ostali opstali .Nevjerovatno , ali istinito .
Sto se tice oficira , mogu ti reci da nije postojala nikakva preporuka u vezi zenidbe .Bar sto se tice nacionalnosti .
To mogu da ti tvrdim , posto mi je otac bio oficir . Bio je Srbin i ozenio je Crnogorku .
Kod oficira je bio problem ako je htio da ozeni zenu iz ustaske ili cetnicke familije .Takav brak se mogao sklopiti jedino
ako je to htio potpisati komandant kasarne .

Sa dosta tvojih stavova se slazem , ali da ti kazem nesto oko mjesovitih brakova , jer mislim da o tome malo vise znam .
Ne zato sto sam pametniji , vec zbog sredine u kojoj sam odrastao .
Odrastao sam u selu gdje je bilo otprilike pola Srba i pola Hrvata , a bilo je i drugih nacionalnosti .Bilo je vise od 50% mjesovitih
brakova .Selo je bilo za vrijeme rata na prvoj liniji .Ljudima iz mjesovitih brakova je taj rat najteze pao , zato sto su se morali
opredjeljivati i sto su morali da trpe pritisak nacionalista
.Kako na hrvatskoj , tako i na srpskoj strani .
Za vrijeme rata se raspao samo jedan mjesoviti brak , dok su svi ostali opstali .Nevjerovatno , ali istinito .
Sto se tice oficira , mogu ti reci da nije postojala nikakva preporuka u vezi zenidbe .Bar sto se tice nacionalnosti .
To mogu da ti tvrdim , posto mi je otac bio oficir . Bio je Srbin i ozenio je Crnogorku .
Kod oficira je bio problem ako je htio da ozeni zenu iz ustaske ili cetnicke familije .Takav brak se mogao sklopiti jedino
ako je to htio potpisati komandant kasarne .

E o tome sam pisao u onom prvom postu :ok:

Zbog politike rasizma se to dogadja svugde po svetu :manikir:

Zato idem na strane Web sajtove i gde ljudi iz celog sveta chatuju i postuju izmadju sebe i muvaju ( sexaju na Cam :per: ) na na svim jezicima i niko nikog ne vredja :)

Ako se pojavi neko takav koji siri mrznju odmah ga Banuju :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back