Ériu
Veoma poznat
- Poruka
 - 12.966

http://3.***************/-ADIWGDkBqm8/ToDVvyvCIPI/AAAAAAAAAEw/X2KLX9Kz6UE/s1600/free-tibet.jpg

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://3.***************/-ADIWGDkBqm8/ToDVvyvCIPI/AAAAAAAAAEw/X2KLX9Kz6UE/s1600/free-tibet.jpg

To je reko i Sveti Vladika Nikolaj ,da se Srbi slože, obože i umnože![]()
Samo između dvoje verujućih ljudi može da buja ovakav plamen ljubavi .Moje srce je puno kad vas vidim ovako mlade i zaljubljene.![]()

šteta jakako, oćemo li kod mene ili kod tebe![]()

a ne moze to tako...moram prvo da proverim rodoslov..pa da ides kod cace na proveru
komplikacije kazem ti![]()

Osobe nikada ne gledam po spoljasnosti vec unutrasnjosti koliko vrede![]()
Spoljasnost je svako dobio rodjenjem i nije kriv sto tako izgleda lepo, ruzno , crn, zut, crven, etc, vazno je kakva je u dushi ta osoba i karakter osobine koje ima![]()

Privlačili te ili ne, svi su bolji od belaca. Mi smo spolja "čista" rasa a u duši prljava, što se za ostale ne može reći.

Sigurno da su komplikacije , jer kad nekima nacionalno osvjescenim pocnu raznia ne moze to tako...moram prvo da proverim rodoslov..pa da ides kod cace na proveru
komplikacije kazem ti![]()
kinezi mars u japan

sad mi je sve svejedno

sad mi je sve svejedno

Znao sam da si ljigav od pocetka![]()
I da vuces samo Nacionalizam bedni koji ti jedini ostao za sta da se uvatis u zivotu![]()
Mrzim ljude koji plase druge ljude oko nacije i koji primoravaju sve oko sebe da slede nacionalizam i tradiciju![]()
Svako nek ide sa kim pozeli ako mu se svidja i ako se iskreno vole, samo Bog moze da ih razdvoji a ni vi bedni Crvi Politicki grrr!![]()
Imao sam druga koji je zbog takvih kao ti u bliskoj proslosti morao da se razvede od zenu koju je voleo jer je okolina vrsila pritisak na nju i od straha za svoju bezbednost i buducnost morala da se razvede![]()
Mislio sam da ste takvi kao vi proslost al vidis ipak vas ima i delujete iz pozadine i sirite taj otrov vas gadni![]()
i
![]()

Piljo, dominiraj!
Nek´ umre svako ko ne voli Partizan!
![]()
![]()

da li imate problem sa tim sta ce reci okolina,ili vama jednostavno smeta necija boja koze,nacionalnost itd..?
Па иду ми на ку*ац кад ми изврћу речи, и кад трипују да знају нешто о национализму, а кад причају о томе мисле на Хитлера.. Дефектирани индијанци.
![]()

Ma ne moras meni objasnjavati, jer ja to sve znam.
Bitno je da si danas valjda politicki korektan, da postujes manjine, da se izvinjavas Hrvatima svaki treci dan, pozeljno je i da ides i da se pederises na gej paradi i da places na ulici sa zenama u crnom. Nedaj Boze da glasno kazes da si Srbin i da najvise volis svoje (sto je svuda normalno, samo eto u nasoj Srbiji, koja kobajagi ide u EU jok).
Zabole te. Veruj mi, takvima ne vredi ni pokusavati objasniti neke stvari. Vise od sprdnje i preziranja ne zasluzuju.
Ziv bio.![]()
da li imate problem sa tim sta ce reci okolina,ili vama jednostavno smeta necija boja koze,nacionalnost itd..?
Sa dosta tvojih stavova se slazem , ali da ti kazem nesto oko mjesovitih brakova , jer mislim da o tome malo vise znam .Nemam problema do odredjene granice.
Da objasnim:
U Prištini sam imao drugare i šiptare (nije uvredljivo, oni sami sebe tako zovu) i turke i muslimane.
Turci su se družili medjusobno i sa pravoslavnima (mislim na prave turke, potomke osmanlija, kojih je bilo malo, ali ipak dovoljno za jedno odelenje u gimnaziji ILR. A tek turniri u malom fudbalu. Škola tada praktično nije radila. I svi molili boga da im zapadne ekipa profesora, pa da ga fino prospeš po onom asfaltu, makar te izbacili do kraja turnira.
Za slavu su mi dolazili i drugari muslimani. Redovno, poštujući sve naše običaje (flaše rakije, Srećna slava domaćine...)
I ja kod njih za Kurban Bajran.
Ali mešovoti brakovi, neznam. Ta ljubav mora biti jača od svega. I tu znam nekoliko odličnih primera, ali više kao izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
Mladji neznaju, u SFRJ su oficiri imali preporuku da se žene sa osobama druge nacionalnosti, zarad utvrdjivanja Bratstva i Jedinstva.
Lepo smišljeno, ali posle raspada SFRJ takvi brakovi su opstali u promilima. Čak i ako su se voleli.
I dalje poštujem LJUDE ma koje vere, ali da ne lažem, voleo bih da mi sin dovede pravoslavu.
Sa dosta tvojih stavova se slazem , ali da ti kazem nesto oko mjesovitih brakova , jer mislim da o tome malo vise znam .
Ne zato sto sam pametniji , vec zbog sredine u kojoj sam odrastao .
Odrastao sam u selu gdje je bilo otprilike pola Srba i pola Hrvata , a bilo je i drugih nacionalnosti .Bilo je vise od 50% mjesovitih
brakova .Selo je bilo za vrijeme rata na prvoj liniji .Ljudima iz mjesovitih brakova je taj rat najteze pao , zato sto su se morali
opredjeljivati i sto su morali da trpe pritisak nacionalista .Kako na hrvatskoj , tako i na srpskoj strani .
Za vrijeme rata se raspao samo jedan mjesoviti brak , dok su svi ostali opstali .Nevjerovatno , ali istinito .
Sto se tice oficira , mogu ti reci da nije postojala nikakva preporuka u vezi zenidbe .Bar sto se tice nacionalnosti .
To mogu da ti tvrdim , posto mi je otac bio oficir . Bio je Srbin i ozenio je Crnogorku .
Kod oficira je bio problem ako je htio da ozeni zenu iz ustaske ili cetnicke familije .Takav brak se mogao sklopiti jedino
ako je to htio potpisati komandant kasarne .

)  na na svim jezicima i niko nikog ne vredja