Koliko puta

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja imam grupu
😂
U kojoj cuvam recepte na koje naletim 😂

IMG_9356.png

neko treba prvi da pozove devojku/momka itd da se vide? Jel merite kantarom?

Tipa ja sam već 2 puta neću više i sl.
Koliki je taj uzastopni broj koji stoji kao crta preko koje se ne prelazi? 🙂
Onoliko kolko mi znacis tolko cu te i ganjati bez da podvlacim crvenu liniju............nije LJiS politika pa da se uvode crvene linije.

Zovnes slep sluzbu. A imas sada i ove sto dodju i poprave.nego si ti damsel trip pa te radi da ti 3x zla /dobra motorasa gengbenguju tocak dok tebe iza nadilazi prijatna jeza niz kicmou.
Nisam damsel trip
Imam rezervnu gumu u gepeku
I htela sam sama da to zamenim
Dok su prosli ja sam vec pod auto stavila dizalicu i krenula
A oni su se vratili i preuzeli
Sta ce mi slep sluzba da zamenim tocak

Divni ljudi.
Mojoj prijateljici stao auto i naisli neki pdgricani, izletili kao da pogledaju i zapricavaju je na brzinu, a vozac zaboravio da digne rucnu valjda i krenuo im auto nizbrdo. I ni jedan nije primetio dok im ova ne rece i onda poskakali da ga zaustave. A ukenyala se, pricala mi, nije joj bilo sve jedno.

Divni ljudi.
Mojoj prijateljici stao auto i naisli neki pdgricani, izletili kao da pogledaju i zapricavaju je na brzinu, a vozac zaboravio da digne rucnu valjda i krenuo im auto nizbrdo. I ni jedan nije primetio dok im ova ne rece i onda poskakali da ga zaustave. A ukenyala se, pricala mi, nije joj bilo sve jedno.
A sta znam
Nisam strasljiva zenska
A nije me lako ni savladati 😂

Dok sam arbajtovao u ameuikama, secam se jednu noc se vracali i uzeo pivce, vozac popio isto koju i mi ono hahaha hohojo kad nas preticu bukvalno dve ultra hot plavuse u nekom kabrioletu i masu nam: eeeee heeey kez, mi ono: eeee do jaja, ovaj otvara prozor, kad ova jedna: your doors of a truck are open!
Mi stali, ona vrata otvorena, klapatala, unutra neke stvari poispadale iz kamiona.

Nisam, ali sam bila osvajana od ozbiljnih muškaraca i vrlo se dobro sećam kako je to bilo.
Bilo je tu vrlo jasnih prodora.
Naravno, ako se meni ne dopada ne vredi. Ali muškarci znaju kako vrlo šarmantno i da se povuku kada treba, nekad i sa osmehom.
Bilo je i da se predomislim.
Energija je sve i kako dvoje reaguju.
Ali baš sam otišla od teme..
Prodor nego šta.

neko treba prvi da pozove devojku/momka itd da se vide? Jel merite kantarom?

Tipa ja sam već 2 puta neću više i sl.
Koliki je taj uzastopni broj koji stoji kao crta preko koje se ne prelazi? 🙂
Glupo mi je sad da ne budem ozbiljna.
Ne merimo kantarom , ali svi volimo da budemo begovi a ne ide baš tako.
Jedan je broj.

Pa ne bi trebalo govoriti u množini. Nisam klinka, ali nikada nisam imala plan da nekog osvojim. Uvek sam želela da budem izabrana. Sve drugo me nije zadovoiljavalo. Jeste da oni možda ne znaju šta hoće, ali sam osećaj da sam ja inicirala bi me činio nesigurnom.

Ne kažem da tako treba, jer eto ja i nisam uspešna po tom pitanju, ali deluje mi da muškarci koji bivaju izabrani i samo se prepuste tome nisu neki nivo koji bi mi prijao. Grešim?
Pa vidi napisala sam osvajala bih ako bih bila baš zainteresovana, nije mi to praksa da prilazim muškarcima i ono kao sviđaš mi se i to ali prosto ako nešto želim idem za tim. Suptilno ali direktno pokažeš interes, uključiš šarm na 100 pozoveš i na izlazak, zašto da ne? I ne bih se osjećala nesigurnom bolje probati pa ne uspjeti nego se pitati šbbkbb.

Back