Koliko puta drkate/masturbirate na dan u nedostatku sexa?

Bio ja neki dan kod doktora,nešto sam malaksao, rekoh da se pregledam ja.

objasnim ja doci šta me muči, a on me pita koliko upražnjavam sex?
-Rekoh, pa sa ženom pre posla i uveče.

-Jel to sve?

-Pa nije,kažem mu ja, kad dođem na posao sekretarica me čeka, a mlada, lepa..

-aha, dosadan je doktor, ima li još?

-Pa znate, svastika mi neudata pa joj malo pomognem sredom i petkom, šta ću...

-Svastika?pita me doca

-Pa ***, šta ću.:rumenko:

-Kraj?

-Paaaa....Kućna pomoćnica svaki drugi dan,znate kako je teškonaći dobru pomoć dok...

-Doca me prekide,čoveče, pa kako ne bi smršali od tog sexa?

-Znači zbog toga je doktore?

-Pa naravno,smanjite malo,dade mi on terapiju..

a ja se usro da nije od silnog drkanja:hahaha:

dnevno masturbiram ili 0 ili < 3 puta, kako kad, obicno nikad. Obcno O, pardon 0. Obicnije 0
Gledam dnevnik pre nego sto masturbiram, da bi to bilo "dnevno". U koliko sati masturbiram? Ne znam... kako kad. Posto odgledam dnevnik sa VHS-a, al kad ga odgledam to sve zavisi, sa videa moze da se gleda kad god oces.

Obicno. Ne masturbiram u zanje vreme, jesam jednom kad sam bas imao inspiraciju. Ne pratim dnevnik redovno. Upisujem u dnevnik informacije o masturbaciji. itd... ITS.

Sad koja razabere sta sam se salio a sta je bila istina svaka joj cast.

Poslednja izmena:
dnevno masturbiram ili 0 ili < 3 puta, kako kad, obicno nikad. Obcno O, pardon 0.
Gledam dnevnik pre nego sto masturbiram, da bi to bilo "dnevno". U koliko sati masturbiram? Ne znam... kako kad. Posto odgledam dnevnik sa VHS-a, al kad ga odgledam to sve zavisi, sa videa moze da se gleda kad god oces.

Obicno. Ne masturbiram u zanje vreme, jesam jednom kad sam bas imao inspiraciju. Ne pratim dnevnik redovno. Upisujem u dnevnik informacije o masturbaciji. itd... ITS.

Sad koja razabere sta sam se salio a sta je bila istina svaka joj cast.

pa ovde niko ne moze da razume sta je napisano a ti jos hoces da neka razabere sta je istina a sta ne......

Back