Plač nakon sexa?

Plač se javlja kao oslobođenje od napetosti, može i to da bude.. kada te nešto muči, a onda osetiš neverovatnu bliskost sa nekim.. i oslobođenje i utehu i onda zaplačeš.. deluje mi sasvim verovatno.

Milim i da mi se dešavalo pre.. kada sam bila patila, pa onda se spojimo i meni bude predivno.
U međuvremenu.. sam valjda izgubila tu iskrenost, jer više ne verujem i sve je stišano

Nije nikakav fenomen.
Desava se uglavnom kod zena usled hormonalnog disbalansa (trenutnog ili ne, to treba proveriti, ukoliko se iz ovog razloga plac javlja-ponavlja).
Usled orgazma oslobadja se oksitocin kao i prolaktin, ali to ne bi trebalo zenu da dovede do placa, vec pojave topline, zadovoljstva, srece .. tako da ipak savet endokrinolog-ginekolog.

Moze biti usled traumaticnih iskustava koje je dozivela ta zena u svojoj proslosti.
Ukoliko se iz ovih razloga javlja plac moze dovesti do seksualne disfunkcionalnosti u krajnjem slucaju, savet- poseta strucnom licu.

Аха, Дакле добре су само сузе радоснице свршенице....:heart::aha:

Da se zakljuciti da zene vise uzivaju u seksu, ja bih plakao da mi neko da milion eura, al u seksu da sam na sedmom nebu i placem, zvuci kao bajka
Па не у сексу, него у чину који створи синергију два тела и два духа. Ок, уживамо и у сексу, само тад не плачемо. :D

Back