Taman te to lijepo opusti, da lakse zaspis... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auh, Robi pa ti se pravo uzivio...Robinzon Kruso:Upravo pre dva dana sam naterao devojku da masturbira inace to radimo s vremena na vreme a ja sam je gledao kako uziva naravno trazio sam da joj oci budu otvorene sve vreme. Gledao sa i cekao da mi bude toliko tvrd, a ona ga je gledala i masturbirala uz jecaje uuuuuu kako je tvrd, saaaaaaadddd stavi ga, ali dogovor je bio masturbiranje i nista vise....Kada vise nisam mogao da izdrzim poceo sam i ja da masturbiram tako da smo svrsili zajedno uz krike, jecaje i bilo je savrseno dobro. Naredni odnos je bio tako strastven a mislim bas zahvaljujuci popodnevnom zajednickom masturbiranju....Uh kako volim kada jedno rukom mazi i trlja po klitorisu a drugom siri rupicu tako da mogu da je vidim onako lepu i ruzicastu e pa kad je nesto dobro dobro je ............
Brate potupno se slazem sa tobom.je iskreno vesi volim da se kre*nem sa ribom po cetiri puta za redom.ono skoro svaki dan.Lord of Chaos:Hehehehehehehehehehe, jedva cekam komentare....![]()
...pa ne morash na drvetu...aj' dokazi i ja cu ne znam shta da uradim, evo visicu na drvetu 3 sata![]()
...rek'o bi' ti, al' se bojim reakcije...kol'ko apostrofa jeee...
aj' dokazi i ja cu ne znam shta da uradim, evo visicu na drvetu 3 sata![]()
ma nisi..e chek jel se odnosilo na drkanje ili na sex 12x ...ja mislila sex
klip sa sexom![]()
Uuu, ljudi vi zaista prosipate mnogo te energiju kroz masturbaciju........
Ja jedva 5-7 puta mesecno.... ponekad u snu, a ponekad kad se tusiram, tad mi je ponekad neodoljivo....
Ne uzivam u tome bas, ali zato ludim ........... ocu hot chat..........to me extremno pali tj sve emocije ali ne sam......!!!!!.....
Ajde budite iskreni... nije grijeh!![]()