atomski mrav
Zainteresovan član
- Poruka
- 271
Ajde budite iskreni... nije grijeh! 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
atomski mrav:Pa vidim je samo vikendom... sta odmah napadas?![]()
![]()
Hmmmmmmmmm:hehehe ja karam po jednom na dan prosek a drkam ko manijak cim ga dohvatim jadnik ispradan je sav :shock:
UPRAVO TAKO ALI JE ZATO TU UVEK DESANKA SAKICposmatrac:kad si ozenjen situacija je malo drugacija. malo je vise seksa nego masturbacije.
mislim, ako je*es uvece onda ti je sledeci sex TEK ujutru (uz uslov da klinac ne place nocu, pa kad si vec budan...), tako da u medjuvremenu gledas da malko spavas.
situacija je malo bolja vikendom, tada ima malo vise sexa.![]()
ako mislis koliko sam puta ***** u zivotublondi:Hmmmmmmmmm:hehehe ja karam po jednom na dan prosek a drkam ko manijak cim ga dohvatim jadnik ispradan je sav :shock:
da nisi crnogorac pa se fališ ,-)... ajde junačino napiši brojku koliko puta si to radio ... : ppp
Hmmmmmmmmm:ako mislis koliko sam puta ***** u zivotublondi:Hmmmmmmmmm:hehehe ja karam po jednom na dan prosek a drkam ko manijak cim ga dohvatim jadnik ispradan je sav :shock:
da nisi crnogorac pa se fališ ,-)... ajde junačino napiši brojku koliko puta si to radio ... : pppneznam stvarno posle 100 tinak covek vise ne broji niti ih sve pamti : :wink:
:shock: 3 putaatomski mrav:Ajde budite iskreni... nije grijeh!![]()