Trodnevni festival sexa

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.727
Zanimljiv festival za svingere i one koji su malo slobodniji i još zanimljiviji komentari mještana (ljudi sa sela) koji se žale na buku i "glasne jauke" posjetitelja koji su došli uživati u šatorima za igru, plesu na šipci, pjena partyjima, mobilnim tamnicama, hidromasažnim kadama i seksualnim igrama :zper:

link na temu https://net.hr/webcafe/svastara/fes...ne-jauke-d4f07208-6565-11f0-b249-9600040c8f8e
šta mislite kako bi neki takav festival prošao u vašoj zemlji :ceka:
u Hr mislim da bi ovisilo od lokacije, Istra možda nekako ali ostali dijelovi nikako :mrgreen:

mito ispričao jesi ali u svom stilu, nisi pitao forumaše šta misle, kako bi to prošlo kod njih/nas :lol: i na kraju da vidimo ima li interesa da organizujemo tako nešto :zper:
Ti samo prepišeš tekst bez imalo mašte :aha:
čim sam pročitala pomislila sam jel može @tab503 da organizuje nešto za mlade nade foruma
Vidi se da nisi čitala

Ем треба имати партнера, ем се скупо плаћа, ем само три дана, не свиђа ми се. Кад дате нешто и за нас самце из љубави тад ћу да подржавам.

Ем треба имати партнера, ем се скупо плаћа, ем само три дана, не свиђа ми се. Кад дате нешто и за нас самце из љубави тад ћу да подржавам.
pa ne treba ti partner, tamo kad se pogase svetla se ne zna ko s kim, ko koga...

Zanimljiv festival za svingere i one koji su malo slobodniji i još zanimljiviji komentari mještana (ljudi sa sela) koji se žale na buku i "glasne jauke" posjetitelja koji su došli uživati u šatorima za igru, plesu na šipci, pjena partyjima, mobilnim tamnicama, hidromasažnim kadama i seksualnim igrama :zper:

link na temu https://net.hr/webcafe/svastara/fes...ne-jauke-d4f07208-6565-11f0-b249-9600040c8f8e
šta mislite kako bi neki takav festival prošao u vašoj zemlji :ceka:
u Hr mislim da bi ovisilo od lokacije, Istra možda nekako ali ostali dijelovi nikako :mrgreen:
nek radi ko sta hoce

to se na ovim prostorima kaze okupljanje motorasa ili gitarijada

pa satori, pa opa cupa u satorima i sumarku...

Back