Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da se ljutis ali ti ocigledno nesi svesna gde zivis. Pa ovo je Srbija sestro i to jos i na Balkanu pa malo li je. Ja se sa tobom sa zenske strane gledista potpuno slazem al necu te ja zeniti :)
Treba gledati na stvari iz muskog ugla da biste znali sta oni misle o necemu, a u minimum 70% stvari se mi razlikujemo u misljenjima :neutral:. Prema tome ti slobodno pricaj iskreno, ako mislis da tako treba.
Samo ovde nije rec o kolicini seksa i o vernosti vec sto oni ne zele u 90% posto slucajeva da ozene bludnicu. A kada pomenes brojku vecu od 5 sigurno ce to misliti o tebi (hocu reci o bilo kojoj devojci) i nece mu pasti na pamet nikakva ozbiljna kombinacija sa tobom vec samo sex. Jednostavno su takvi. I to nema veze sa vernoscu vec bi svi da ozene ,,postene,, zene, tj. one koje nisu bile u prometu bas aktivnom kao sto je to danas slucaj sa devojkama nemojmo da zmurimo pred istinom. Danas i devojke stupaju u odnose za jednu noc i to ne samo jedanput. Pa za nekoliko godina kolika je to brojka...dvocifrena...trocifrena..pa onda mu kazes to i ti sad ocekujes da ce on da kaze ,,nema veze sreco shvatam ja da si nimfomanka (to ce svaki pomisliti garantujem ti za te cifre) od sada cu te ja izleciti,, i da ce da shvati da je to normalno i da je to tvoja seksualnost. Pa kamo srece da je tako ali ja cisto sumnjam da to OVDE moze da bude.

E, sta mi naprica. :confused:
Nemoj ti da zmuris pred istinom pa nemoj da lazes sebe da ne postoje normalni muskarci a ovo sto si opisala je - kretencina. Bas tako.
Devojka nimfomanka, a s njom ce da bude da bi je izlecio? :eek:
Izvini, ali ja ovo nikad u zivotu svome nisam cula! Je l seks prelazna bolest? :lol:
Ovo sto pises je tvoja predstava zenske seksualnosti a ne muska. Sta znaci bludnica, majke ti?

A ne mozes me zeniti ni da hoces, udata sam. :D

Ova tema jos ziva..kada sam je postavila na umu mi je bilo da kroz diskusiju dodjemo do onog sto ustvai i jeste..da broj partnera u zivotu jedne zene nije vazan vec..kakvi su partneri bili i kakavog su kvaliteta bile te veze..a to svaka od nas zna.... kako su uglavnom zene najvise postovale na ovoj temi ..mogu da zakljujcim da mi tome pridajemo mnogo vise znacaja nego muskarci ..cak mi se cini da oni o tome i ne razmisljaju previse...druga je stvar sredina u kojima zivimo..ona zna da bude i sudija i egzekutor..Pitanje je hocemo li se povinovati za stavovima okoline ili cemo nastaviti da zivimo zivot po svome..navoditi brojke kao sto su 2,5,10,25 i vise..ne znace drugima nista osim nama samima..nekome je i vise od 2 partnera u zivotu mnogo a nekome ni 10..sve je individualno..btw..broj i menjanje partnera tokom nasih zivota ..nema veze sa nimfomanijom..osim kada je to psiho bolest...normalno je traziti i menjati partnere dok se ne sretne onaj sa kojim pozelimo da ostanemo for ever..zene po prirodi teze ka vezivanju i dugim vezama tako da je mali broj zena koje su tokom svojih zivota promenile veeeliki broj partnera .ne racunajuci one koje se tim poslom bave..

Devojke, ma briga vas sve dok ste u ocima mame i tate njihove male devojcice..:roll: (sala)
Nazalost, ove je vreme muskaraca, zene se koprcaju i otimaju ali su i dalje pod lupom za sve sto rade... Zato, ispada da su i dalje najvrednije kotirane one koje se za svog prvog muskarca udaju i nikada ne promanu partnera!!!
Devojke mislite o sebi!!!!
Dokle god osecate samopostovanje i ne nadjete muskarca svog zivota, menjajte ih! Zato i postoje;)
"..S muskarcima stvari stoje bas ovako,
bez njih je tesko, s njima nije lako (2X).
Svaleri, amateri, ozenjeni, slobodni,
Crnogorci, Srbijanci, domaci i stranci,
lepi, ruzni, grubi, nezni
muskarci su neizbezni..
Hajmo zene glasno samo da kazemo sta mi znamo,
poznajemo musku cud, dacemo o njima sud!
...
Danasnji muskarac prevari pa ode,
princevi su davno izasli iz mode,
intelektualci od njih nema vajde,
oni em to lose, em to retko rade.
Ozenjen muskarac za zene je znalac,
a njega preskoci ne grizi taj mamac,
a muskarac lazov prica da te voli,
laze tei maze dok te ne obori!..."

(Uz duzno postovanje intelektualcima, pesma je tako glasila. Ja se licno sa tim delom ne slazem!!!)

Ovde pricamo o tome sta reci frajreu kada te pita ,,a koliko si ih imala do sada,,. Njima je taj momenat izuzetno vazan a ne nama ovde.

Kad te tako nešto pita, prva stvar - hvataj maglu! :cao:

Ako baš hoćeš da mu odgovoriš, pa još kulturno, onda je jedini odgovor koji je takav spreman da čuje: " Ti si mi drugi!":mrgreen:

(ostalo je tvoja stvar, osim ako taj prvi nije njegov brat, tata ili sestra! :mrgreen: )

Nemoj da se ljutis ali ti ocigledno nesi svesna gde zivis. Pa ovo je Srbija sestro i to jos i na Balkanu pa malo li je. Ja se sa tobom sa zenske strane gledista potpuno slazem al necu te ja zeniti :)
Treba gledati na stvari iz muskog ugla da biste znali sta oni misle o necemu, a u minimum 70% stvari se mi razlikujemo u misljenjima :neutral:. Prema tome ti slobodno pricaj iskreno, ako mislis da tako treba.
Samo ovde nije rec o kolicini seksa i o vernosti vec sto oni ne zele u 90% posto slucajeva da ozene bludnicu. A kada pomenes brojku vecu od 5 sigurno ce to misliti o tebi (hocu reci o bilo kojoj devojci) i nece mu pasti na pamet nikakva ozbiljna kombinacija sa tobom vec samo sex. Jednostavno su takvi. I to nema veze sa vernoscu vec bi svi da ozene ,,postene,, zene, tj. one koje nisu bile u prometu bas aktivnom kao sto je to danas slucaj sa devojkama nemojmo da zmurimo pred istinom. Danas i devojke stupaju u odnose za jednu noc i to ne samo jedanput. Pa za nekoliko godina kolika je to brojka...dvocifrena...trocifrena..pa onda mu kazes to i ti sad ocekujes da ce on da kaze ,,nema veze sreco shvatam ja da si nimfomanka (to ce svaki pomisliti garantujem ti za te cifre) od sada cu te ja izleciti,, i da ce da shvati da je to normalno i da je to tvoja seksualnost. Pa kamo srece da je tako ali ja cisto sumnjam da to OVDE moze da bude.
uzas:neutral:
ja sam rekla koliko sam imala tj ne znam bas tacnu brojku,ne da mi se da nabrajam:mrgreen:al da sam imala 5 ne bih se tad ni udavala:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back