Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ove price stvarno vec pocinju da me izludjuju. Zasto vecito podilaziti pacenicima i smanjivati broj da se jadni ne bi osetili ugrozeni i, sto je jos gore, sebi podigli cenu na potpuno sumanutom trzistu (cega?? Pi.cke? Izvinjavam se, ali je tako).
Zasto bi se neko, sa trunkom pameti, osecao ugrozen tudjim seksualnim zivotom PRE njega? Mislim dokle vise?
Ali zene ne mogu da razumem, ove koje ovako razmisljaju. Zasto ta vecita veza izmedju kolicine seksa i vrednosti? I nikakvo da shvatim u cemu se ogleda ta vrednost - u nedostatku seksualnog nagona ili u obuzdavanju istog?

Nemoj da se ljutis ali ti ocigledno nesi svesna gde zivis. Pa ovo je Srbija sestro i to jos i na Balkanu pa malo li je. Ja se sa tobom sa zenske strane gledista potpuno slazem al necu te ja zeniti :)
Treba gledati na stvari iz muskog ugla da biste znali sta oni misle o necemu, a u minimum 70% stvari se mi razlikujemo u misljenjima :neutral:. Prema tome ti slobodno pricaj iskreno, ako mislis da tako treba.
Samo ovde nije rec o kolicini seksa i o vernosti vec sto oni ne zele u 90% posto slucajeva da ozene bludnicu. A kada pomenes brojku vecu od 5 sigurno ce to misliti o tebi (hocu reci o bilo kojoj devojci) i nece mu pasti na pamet nikakva ozbiljna kombinacija sa tobom vec samo sex. Jednostavno su takvi. I to nema veze sa vernoscu vec bi svi da ozene ,,postene,, zene, tj. one koje nisu bile u prometu bas aktivnom kao sto je to danas slucaj sa devojkama nemojmo da zmurimo pred istinom. Danas i devojke stupaju u odnose za jednu noc i to ne samo jedanput. Pa za nekoliko godina kolika je to brojka...dvocifrena...trocifrena..pa onda mu kazes to i ti sad ocekujes da ce on da kaze ,,nema veze sreco shvatam ja da si nimfomanka (to ce svaki pomisliti garantujem ti za te cifre) od sada cu te ja izleciti,, i da ce da shvati da je to normalno i da je to tvoja seksualnost. Pa kamo srece da je tako ali ja cisto sumnjam da to OVDE moze da bude.

Ove price stvarno vec pocinju da me izludjuju. Zasto vecito podilaziti pacenicima i smanjivati broj da se jadni ne bi osetili ugrozeni i, sto je jos gore, sebi podigli cenu na potpuno sumanutom trzistu (cega?? Pi.cke? Izvinjavam se, ali je tako).
Zasto bi se neko, sa trunkom pameti, osecao ugrozen tudjim seksualnim zivotom PRE njega? Mislim dokle vise?
Ali zene ne mogu da razumem, ove koje ovako razmisljaju. Zasto ta vecita veza izmedju kolicine seksa i vrednosti? I nikakvo da shvatim u cemu se ogleda ta vrednost - u nedostatku seksualnog nagona ili u obuzdavanju istog?

Pih...ne mogu ni ja, al' se trudim...

Ne ide mi....

aj sad ozbiljno, jel vi stvarno odgovarate na takva pitanja?:think:
Naravno da odgovaram, kad sam ja ta koja uvijek prva njima postavi to pitanje... :lol:
Nasuprot rasirenom uvjerenju da ne treba pricati o bivsim vezama, ja bas volim da slusam o zenama koje su prosle kroz njihove zivote... Pa, kroz to ih upoznajem, sklapam sliku o njima, njihovom odnosu prema zenama, emocijama, partnerskim odnosima...
Smatram ta iskustva i saznanja dragocjenim...

Elem, kad oni mene pitaju za broj mojih seksualnih uvjerenja ili to rade tek onako reda radi, posto sam i ja njima postavila isto pitanje, ili im je bas neprijatno pa se sve onako slatko snebivaju da to izgovore... :D
A ja, uvijek im krajnje iskreno odgovorim na takvo pitanje i nikada nisam imala nikakvih problema zbog toga... Iako mi brojka visestruko prolazi 5...:lol:
I vise puta su me prosili... Sram ih bilo, zaboravili su da zive na Balkanu...:hahaha:

Naravno da odgovaram, kad sam ja ta koja uvijek prva njima postavi to pitanje... :lol:
Nasuprot rasirenom uvjerenju da ne treba pricati o bivsim vezama, ja bas volim da slusam o zenama koje su prosle kroz njihove zivote...

Ne, cek... Nije rec ovde o tome da li mi NJIH pitamo, vec da li oni pitaju nas, i da li odgovaramo na takvo pitanje. :rotf:

Inace, mislim da im je frka ako ukapiraju da si se ti seksala sa vise ljudi od njega. Mada, to je u neku ruku i logicno. Zena uvek moze lakse da nadje partnera, momcima ide teze (bas zbog velikog broja "smernih" devojaka).

Nasuprot rasirenom uvjerenju da ne treba pricati o bivsim vezama, ja bas volim da slusam o zenama koje su prosle kroz njihove zivote... Pa, kroz to ih upoznajem, sklapam sliku o njima, njihovom odnosu prema zenama, emocijama, partnerskim odnosima...
Smatram ta iskustva i saznanja dragocjenim...

Elem, kad oni mene pitaju za broj mojih seksualnih uvjerenja ili to rade tek onako reda radi, posto sam i ja njima postavila isto pitanje, ili im je bas neprijatno pa se sve onako slatko snebivaju da to izgovore... :D
A ja, uvijek im krajnje iskreno odgovorim na takvo pitanje i nikada nisam imala nikakvih problema zbog toga... Iako mi brojka visestruko prolazi 5...:lol:
I vise puta su me prosili... Sram ih bilo, zaboravili su da zive na Balkanu...:hahaha:
ma daj, pa volim i ja da slusam o bivsim iskustvima, ali BITNIM bivsim iskustvima...apsolutno me ne zanimaju SVE..
a ja se iskreno ne secam da sam ikad odgovorila na pitanje o broju partnera, ni kad sam imala 20

Ovde pricamo o tome sta reci frajreu kada te pita ,,a koliko si ih imala do sada,,. Njima je taj momenat izuzetno vazan a ne nama ovde.

Može samo da pita.... Odgovor dobiti neće....
I ta fora kako im je "taj momenat izuzetno važan" je glupost. Nisam ja polovni auto pa ga zanima pređena kilometraža.
Mislim da je muškarcima ta brojka krajnje nebitna.... Famu o "brojanju" stvorile su žene. Kada ne mogu da se pohvale nevinošću , izigravaju smernost i čednost uz pomoć famoznog broja 2:dash:.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back