- Poruka
- 42.590
racunica..ako je do 17 imala 4, a pocela je recimo sa 15, znaci cetvorica na 2 godine, sto ce reci, do mojih 38..38-15=23/2=12,5*4=50
50!!
necemo preterivati
50!!
necemo preterivati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
racunica..ako je do 17 imala 4, a pocela je recimo sa 15, znaci cetvorica na 2 godine, sto ce reci, do mojih 38..38-15=23/2=12,5*4=50
50!!
necemo preterivati![]()
Ove price stvarno vec pocinju da me izludjuju. Zasto vecito podilaziti pacenicima i smanjivati broj da se jadni ne bi osetili ugrozeni i, sto je jos gore, sebi podigli cenu na potpuno sumanutom trzistu (cega?? Pi.cke? Izvinjavam se, ali je tako).
Zasto bi se neko, sa trunkom pameti, osecao ugrozen tudjim seksualnim zivotom PRE njega? Mislim dokle vise?
Ali zene ne mogu da razumem, ove koje ovako razmisljaju. Zasto ta vecita veza izmedju kolicine seksa i vrednosti? I nikakvo da shvatim u cemu se ogleda ta vrednost - u nedostatku seksualnog nagona ili u obuzdavanju istog?
slatko ste me nasmejali
![]()
Ovde pricamo o tome sta reci frajreu kada te pita ,,a koliko si ih imala do sada,,. Njima je taj momenat izuzetno vazan a ne nama ovde.
Ove price stvarno vec pocinju da me izludjuju. Zasto vecito podilaziti pacenicima i smanjivati broj da se jadni ne bi osetili ugrozeni i, sto je jos gore, sebi podigli cenu na potpuno sumanutom trzistu (cega?? Pi.cke? Izvinjavam se, ali je tako).
Zasto bi se neko, sa trunkom pameti, osecao ugrozen tudjim seksualnim zivotom PRE njega? Mislim dokle vise?
Ali zene ne mogu da razumem, ove koje ovako razmisljaju. Zasto ta vecita veza izmedju kolicine seksa i vrednosti? I nikakvo da shvatim u cemu se ogleda ta vrednost - u nedostatku seksualnog nagona ili u obuzdavanju istog?
Ovde pricamo o tome sta reci frajreu kada te pita ,,a koliko si ih imala do sada,,. Njima je taj momenat izuzetno vazan a ne nama ovde.
50!!
necemo preterivati![]()
Naravno da odgovaram, kad sam ja ta koja uvijek prva njima postavi to pitanje...aj sad ozbiljno, jel vi stvarno odgovarate na takva pitanja?![]()
Naravno da odgovaram, kad sam ja ta koja uvijek prva njima postavi to pitanje...
Nasuprot rasirenom uvjerenju da ne treba pricati o bivsim vezama, ja bas volim da slusam o zenama koje su prosle kroz njihove zivote...
ma daj, pa volim i ja da slusam o bivsim iskustvima, ali BITNIM bivsim iskustvima...apsolutno me ne zanimaju SVE..Naravno da odgovaram, kad sam ja ta koja uvijek prva njima postavi to pitanje...
Nasuprot rasirenom uvjerenju da ne treba pricati o bivsim vezama, ja bas volim da slusam o zenama koje su prosle kroz njihove zivote... Pa, kroz to ih upoznajem, sklapam sliku o njima, njihovom odnosu prema zenama, emocijama, partnerskim odnosima...
Smatram ta iskustva i saznanja dragocjenim...
Elem, kad oni mene pitaju za broj mojih seksualnih uvjerenja ili to rade tek onako reda radi, posto sam i ja njima postavila isto pitanje, ili im je bas neprijatno pa se sve onako slatko snebivaju da to izgovore...
A ja, uvijek im krajnje iskreno odgovorim na takvo pitanje i nikada nisam imala nikakvih problema zbog toga... Iako mi brojka visestruko prolazi 5...
I vise puta su me prosili... Sram ih bilo, zaboravili su da zive na Balkanu...![]()
Meni je zanimljivo sve sto zeli da mi isprica na tu temu...ma daj, pa volim i ja da slusam o bivsim iskustvima, ali BITNIM bivsim iskustvima...apsolutno me ne zanimaju SVE..
a ja se iskreno ne secam da sam ikad odgovorila na pitanje o broju partnera, ni kad sam imala 20
Meni je zanimljivo sve sto zeli da mi isprica na tu temu...
Stavise, mozda mi bas njegov odnos prema tim nebitnim zenama, kaze ponajvise o njemu...
Da sam ja zensko i da me to pita neki muskarac....pffff, mislim da bih mu rekao/la nesto tipa "bilo ih je desetine, ali nijedan nije bio tako nespretan, glup i dosadan u krevetu kao ti. Tako da ne brini, takovu sexualnu i musku bijedu pamtit cu dugo"
![]()
E vidis, da, na tome znaju da padnu...
uh, da.
nekad mi jedan usputni komentar o nekom potpuno nebitnom oboji sliku sasvim drugom bojom.