- Poruka
- 42.590
a koja bi tebi cifra bila ono, da se zamislis?hm..a el vi mislite da je u ljudskoj prirodiu da smanjuje broj (ovako javno kad se izjašnjava, odn na javnom mestu)..ja misim da uvećavate cifru, za par komada...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a koja bi tebi cifra bila ono, da se zamislis?hm..a el vi mislite da je u ljudskoj prirodiu da smanjuje broj (ovako javno kad se izjašnjava, odn na javnom mestu)..ja misim da uvećavate cifru, za par komada...
moje ime je koto, i imala sam ih vise od pet.
![]()
i am tab. and i am ...(dopisati po zeljiIm Koto
and Im muskoholik
![]()
iz stava proizilai i broj partnera..idealno bi bilo da ne promeni nijednog ali realnost je daleko od idealne pa u skladu s tim..sto manje promeni to bolje..u svakom slucaju mozda i najvise zavisi od izbora partnera..izbor odredjenog tipa muskaraca automatski iskljucuje neki drugi tip muskarca..i tako zena odluci svoju sudbinu..za ostatak procitati moju temu o indoktrinacijiDakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..
mnogi muskarci dele taj stav delimicno ili u celostivideo, video..četvorica na dve godine, od 17te..maaa...previše za moj stomak.
znam ja tu priču, da nas iskustvo uči da mudrije izaberemo svaki sledeći put.
misim, tačno je da svako ima prošlost, al nije mi baš milo i posebno drago da baš moja izabranica ima preterano burne ljubavi i istoriju debelu ko rat i mir.
ok, ajde da prepolovimo..nije beg cicijavideo, video..četvorica na dve godine, od 17te..maaa...previše za moj stomak.
znam ja tu priču, da nas iskustvo uči da mudrije izaberemo svaki sledeći put.
misim, tačno je da svako ima prošlost, al nije mi baš milo i posebno drago da baš moja izabranica ima preterano burne ljubavi i istoriju debelu ko rat i mir.
iz stava proizilai i broj partnera..idealno bi bilo da ne promeni nijednog ali realnost je daleko od idealne pa u skladu s tim..sto manje promeni to bolje..u svakom slucaju mozda i najvise zavisi od izbora partnera..izbor odredjenog tipa muskaraca automatski iskljucuje neki drugi tip muskarca..i tako zena odluci svoju sudbinu..za ostatak procitati moju temu o indoktrinaciji
jao navar.
pa ti bi nevinu?
m?
a imas ..koliko..30 god?
i ti bi jednu od 25, a nevinu..il da je imala jednog sa kojim je bila u vezi ono, pet godina, pa je skot ispalio, pa ti ondak vitez dodjes da je spases, ali da ti nikad ne prica o tome bivsem..
i da ti bude zahvalna do kraja zivota..
i da ide na selo
e moj navar, nesh se ti nikad ozeniti![]()
jao navar.
pa ti bi nevinu?
m?
a imas ..koliko..30 god?
i ti bi jednu od 25, a nevinu..il da je imala jednog sa kojim je bila u vezi ono, pet godina, pa je skot ispalio, pa ti ondak vitez dodjes da je spases, ali da ti nikad ne prica o tome bivsem..
i da ti bude zahvalna do kraja zivota..
i da ide na selo
e moj navar, nesh se ti nikad ozeniti![]()
u skaldu s tim..vreme nam je da se bre emancipicujemoljubim vas samostalne i emancipovane
a mi muskarchitji mi smo u stvari samo hodajuci penisi koji ne zavredjuju ljubav tako mocnih zenki...o tugo jesenja![]()
ljubim vas samostalne i emancipovane
a mi muskarchitji mi smo u stvari samo hodajuci penisi koji ne zavredjuju ljubav tako mocnih zenki...o tugo jesenja![]()
ne .ljubim vas samostalne i emancipovane
ne .
muskaraci, sa svim onim sto oni u sebi nose, neznost, strast, snagu, inteligenciju, podrsku, i naravno ljubav, zivot zene cine lepsim i bogatijim.
a ko sebe vidi kao hodajuci penis, ili meri vrednost zene kroz pitanje da li je bila sa trojicom, ili sa osmoricom, nema pojma o zivotu. ni o zenama. ni o ljubavi. ni o cemu.
mah mah
![]()
jos kad bi se zene i ponasale u skladu sa iznesenim stavovima sve bi bilo u redu..pogotovo ovo boldovano podvuceno..takvi muskarci su retki ..i nema teorije da ih je jedna zena srela osmoricu za 5 godina..najcesce ne sretne nijednog takvog..i odmah pada u vodu tvrdnja is stav..i taj broj njenih partnera itekako ima smisla..ne .
muskaraci, sa svim onim sto oni u sebi nose, neznost, strast, snagu, inteligenciju, podrsku, i naravno ljubav, zivot zene cine lepsim i bogatijim.
a ko sebe vidi kao hodajuci penis, ili meri vrednost zene kroz pitanje da li je bila sa trojicom, ili sa osmoricom, nema pojma o zivotu. ni o zenama. ni o ljubavi. ni o cemu.
mah mah
![]()