Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..
iz stava proizilai i broj partnera..idealno bi bilo da ne promeni nijednog ali realnost je daleko od idealne pa u skladu s tim..sto manje promeni to bolje..u svakom slucaju mozda i najvise zavisi od izbora partnera..izbor odredjenog tipa muskaraca automatski iskljucuje neki drugi tip muskarca..i tako zena odluci svoju sudbinu..za ostatak procitati moju temu o indoktrinaciji

Poslednja izmena:
video, video..četvorica na dve godine, od 17te..maaa...previše za moj stomak.
znam ja tu priču, da nas iskustvo uči da mudrije izaberemo svaki sledeći put.
misim, tačno je da svako ima prošlost, al nije mi baš milo i posebno drago da baš moja izabranica ima preterano burne ljubavi i istoriju debelu ko rat i mir.

misim, tačno je da svako ima prošlost, al nije mi baš milo i posebno drago da baš moja izabranica ima preterano burne ljubavi i istoriju debelu ko rat i mir.
mnogi muskarci dele taj stav delimicno ili u celosti

ok, ajde da prepolovimo..nije beg cicija:hahaha:
al to je opet cifra.:D
iskreno, ni ja ne volim lake muskarce.sto jes jes. al nekako sam uvek u dilemi, do koje cifre nije lak, a posle koje jeste:think:

iz stava proizilai i broj partnera..idealno bi bilo da ne promeni nijednog ali realnost je daleko od idealne pa u skladu s tim..sto manje promeni to bolje..u svakom slucaju mozda i najvise zavisi od izbora partnera..izbor odredjenog tipa muskaraca automatski iskljucuje neki drugi tip muskarca..i tako zena odluci svoju sudbinu..za ostatak procitati moju temu o indoktrinaciji

jao navar.
pa ti bi nevinu?
m?
a imas ..koliko..30 god?
i ti bi jednu od 25, a nevinu..il da je imala jednog sa kojim je bila u vezi ono, pet godina, pa je skot ispalio, pa ti ondak vitez dodjes da je spases, ali da ti nikad ne prica o tome bivsem..:(
i da ti bude zahvalna do kraja zivota..
i da ide na selo
e moj navar, nesh se ti nikad ozeniti:think:

jao navar.
pa ti bi nevinu?
m?
a imas ..koliko..30 god?
i ti bi jednu od 25, a nevinu..il da je imala jednog sa kojim je bila u vezi ono, pet godina, pa je skot ispalio, pa ti ondak vitez dodjes da je spases, ali da ti nikad ne prica o tome bivsem..:(
i da ide na selo

ko mu kaze:)))))))

jao navar.
pa ti bi nevinu?
m?
a imas ..koliko..30 god?
i da ide na selo

potpuno si omasila poentu..medjutim drugo nisam ni ocekivao..uostalom ne zivim na selu da te ispravim odmah ..drugo ne spasavam cure..trece vitestvo je davno umrlo i uopste nije na cenu u real life vec samo na forumskim postovima i pricama za malu decu..

medjutim kad malo bolje covek razmisli ..mozda je i bolje biti sam..:think:

ljubim vas samostalne i emancipovane :D
a mi muskarchitji mi smo u stvari samo hodajuci penisi koji ne zavredjuju ljubav tako mocnih zenki...o tugo jesenja :(
ne .:)
muskaraci, sa svim onim sto oni u sebi nose, neznost, strast, snagu, inteligenciju, podrsku, i naravno ljubav, zivot zene cine lepsim i bogatijim.
a ko sebe vidi kao hodajuci penis, ili meri vrednost zene kroz pitanje da li je bila sa trojicom, ili sa osmoricom, nema pojma o zivotu. ni o zenama. ni o ljubavi. ni o cemu.
mah mah
:cao:

muskaraci, sa svim onim sto oni u sebi nose, neznost, strast, snagu, inteligenciju, podrsku, i naravno ljubav, zivot zene cine lepsim i bogatijim.
a ko sebe vidi kao hodajuci penis, ili meri vrednost zene kroz pitanje da li je bila sa trojicom, ili sa osmoricom, nema pojma o zivotu. ni o zenama. ni o ljubavi. ni o cemu.
mah mah

ne znam kad pogledam nacin na koji se polemise o muskarcima to mi prvo padne na pamet
ja znam da ja nisam taki ja sam momak dusevan i fin :)

mah mah
jos kad bi se zene i ponasale u skladu sa iznesenim stavovima sve bi bilo u redu..pogotovo ovo boldovano podvuceno..takvi muskarci su retki ..i nema teorije da ih je jedna zena srela osmoricu za 5 godina..najcesce ne sretne nijednog takvog..i odmah pada u vodu tvrdnja is stav..i taj broj njenih partnera itekako ima smisla..;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back