alex_975
Zainteresovan član
- Poruka
- 221
...gde ja zivim,da li je moguce da takva pitanja piju vodu,pa svi smo imali neki zivot pre(nje ili njega),to je iz one pesme koliko si ih imala do sad.sad cu da se roknem,ali majke mi.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da se ljutis ali ti ocigledno nesi svesna gde zivis. Pa ovo je Srbija sestro i to jos i na Balkanu pa malo li je. Ja se sa tobom sa zenske strane gledista potpuno slazem al necu te ja zeniti
Treba gledati na stvari iz muskog ugla da biste znali sta oni misle o necemu, a u minimum 70% stvari se mi razlikujemo u misljenjima. Prema tome ti slobodno pricaj iskreno, ako mislis da tako treba.
Samo ovde nije rec o kolicini seksa i o vernosti vec sto oni ne zele u 90% posto slucajeva da ozene bludnicu. A kada pomenes brojku vecu od 5 sigurno ce to misliti o tebi (hocu reci o bilo kojoj devojci) i nece mu pasti na pamet nikakva ozbiljna kombinacija sa tobom vec samo sex. Jednostavno su takvi. I to nema veze sa vernoscu vec bi svi da ozene ,,postene,, zene, tj. one koje nisu bile u prometu bas aktivnom kao sto je to danas slucaj sa devojkama nemojmo da zmurimo pred istinom. Danas i devojke stupaju u odnose za jednu noc i to ne samo jedanput. Pa za nekoliko godina kolika je to brojka...dvocifrena...trocifrena..pa onda mu kazes to i ti sad ocekujes da ce on da kaze ,,nema veze sreco shvatam ja da si nimfomanka (to ce svaki pomisliti garantujem ti za te cifre) od sada cu te ja izleciti,, i da ce da shvati da je to normalno i da je to tvoja seksualnost. Pa kamo srece da je tako ali ja cisto sumnjam da to OVDE moze da bude.
nisam rekla koliko viseMalo sestro..malooo..![]()
i gore od toga..neke sam kresnula iako sam znala da nisu pravi![]()
Ajde molim te, nije valjda da si se svaki put kresnula jer si ga isprobavala da li je pravi?![]()
Tacno... Jer imamo razlicite predstave o tome sta je veeeliki... broj...tako da je mali broj zena koje su tokom svojih zivota promenile veeeliki broj partnera
Ovde pricamo o tome sta reci frajreu kada te pita ,,a koliko si ih imala do sada,,. Njima je taj momenat izuzetno vazan a ne nama ovde.
uzasNemoj da se ljutis ali ti ocigledno nesi svesna gde zivis. Pa ovo je Srbija sestro i to jos i na Balkanu pa malo li je. Ja se sa tobom sa zenske strane gledista potpuno slazem al necu te ja zeniti
Treba gledati na stvari iz muskog ugla da biste znali sta oni misle o necemu, a u minimum 70% stvari se mi razlikujemo u misljenjima. Prema tome ti slobodno pricaj iskreno, ako mislis da tako treba.
Samo ovde nije rec o kolicini seksa i o vernosti vec sto oni ne zele u 90% posto slucajeva da ozene bludnicu. A kada pomenes brojku vecu od 5 sigurno ce to misliti o tebi (hocu reci o bilo kojoj devojci) i nece mu pasti na pamet nikakva ozbiljna kombinacija sa tobom vec samo sex. Jednostavno su takvi. I to nema veze sa vernoscu vec bi svi da ozene ,,postene,, zene, tj. one koje nisu bile u prometu bas aktivnom kao sto je to danas slucaj sa devojkama nemojmo da zmurimo pred istinom. Danas i devojke stupaju u odnose za jednu noc i to ne samo jedanput. Pa za nekoliko godina kolika je to brojka...dvocifrena...trocifrena..pa onda mu kazes to i ti sad ocekujes da ce on da kaze ,,nema veze sreco shvatam ja da si nimfomanka (to ce svaki pomisliti garantujem ti za te cifre) od sada cu te ja izleciti,, i da ce da shvati da je to normalno i da je to tvoja seksualnost. Pa kamo srece da je tako ali ja cisto sumnjam da to OVDE moze da bude.
moje ime je koto, i imala sam ih vise od pet.
![]()