Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos kad bi se zene i ponasale u skladu sa iznesenim stavovima sve bi bilo u redu..pogotovo ovo boldovano podvuceno..takvi muskarci su retki ..i nema teorije da ih je jedna zena srela osmoricu za 5 godina..najcesce ne sretne nijednog takvog..i odmah pada u vodu tvrdnja is stav..i taj broj njenih partnera itekako ima smisla..;)

cekaj bre. na osnovu cega ti tvrdis da se zene ne ponasaju u skladu sa recenim?
ogoromna vecina zena koje znam su u nekakvim vezama , koje traju , i prerastaju u brak, ili se okonacavaju..ali veoma je malo zena koje ja znam da su istinski promuskuitetne..ono, svako vece drugi.
i vidi, svaki je muskarac za neku zenu takav, kako sam opisala. zemljom ne hodaju supermeni, nego normalni muskarci. i ljudi se nadju, prepoznaju. prvi uslov je da budu otvoreni, da ne umanjuju sanse unapred., da ne idu sa glupim genaralizacijama unapred..zene su ovakve, muskarci su onakvi.
ko zeli da zivot provede kostantno pljujuci po necemu, i kukajuci zbjog necega, bilo da su to zene, drzava, uslovi, ili berba zita, on i provede zivot tako.
ja necu, moji su kriterijumi drugaciji.
a ti moras za sebe da odlucis.

sad stoji da sam ja mozda bio lose srece..pa da nisam sreo neku takvu..obicno se ispostavi da je boldovano podvuceno negde zadnja rupa na svirali..a najcesce se ispostavi da se samo kes ceni i muskarci koji u zenin zivot unesu pare:think:
au bre covece.
ti si dobar moamak, pa ako te riba odbila znaci mora biti da je ona losa, ili lazljiva, ili sponzorusa?
a mozda joj jednostavno ne odgovaras? ne zato sto si los, nego se niste potrefili, ljubav je kao magija, ili se desi li ne? ako se punis gorcinom, ona iz tebe zraci, kom takav trebas? ni sebi nisi dobar, a kamoli drugome.
budi bre srecan, raspolozen, nadji sebi smisao zivota u sportu, u poslu,u prijateljima, budi nasmejan, pa neces moci da se odbranis od devojaka..

a na osnovu cega covek izgradi odredjene stavove?
evidentno je da se covek ne radja sa stavovima vec da stavove stice..i sad zasto neki steknu neke stavove a neki steknu neke druge stavove..da li si ti ikad razmisljala o tome?
ja sam ti naveo da na osnovu licnog iskustva imam takav stav..sto takodje znaci da ja takav stav nisam oduvek imao ali da su iskustva koja sam imao nagnala mene a koliko vidim i mnoge druge da izgrade odredjeni stav..

kao sto rekoh licno jos uvek nisam upoznao devojku kaoja ono sto sam podvukao i zaista ceni na delu a ne samo na recima..i inace ljude oba pola procenjujem najvise u skladu sa njihovim razlikama izmedju reci i dela..ako neko i radi ono sto propoveda to je za mene i ok..ali ako jedno prica a drugo radi e to je vec za diskusiju

btw..objektivno ne postoji pravi niti prava..postoje samo potencijali..koji se ili ostvare ili ne ostvare..a da bi se potencijali u takvim slucajevima ostvarili neophodno je sta? da oboje imaju nameruda se ostvari potencijal..ali..uvek postoji neko ali koje sve opravdava ;)

uzas:neutral:
ja sam rekla koliko sam imala tj ne znam bas tacnu brojku,ne da mi se da nabrajam:mrgreen:al da sam imala 5 ne bih se tad ni udavala:rotf:
Ko bi meni povjerovao da sam ih imala samo 5... Hajde sa 10-15 mozda bih se i provukla, ali sa 5 ni u ludilu...:hahaha:

Jao, pokusavam da zamislim facu muskarca kojem bih rekla da sam ih imala 5 prije njega... Umjesto poena i pohvale, u njihovim ocima bih samo nisko pala... Ne samo zato sto lazem, nego jos vise zato sto bi takav pokusaj farbanja znacio temeljan i potpuni odmak od onoga sto su mislili da jesam - otvorena i iskrena zena, koja stoji iza svojih postupaka, ma koliko se oni mozda kosili sa uobicajenim...
A upravo to su osobine koje ih najvise privlace kod mene...
Pored seksualnog umijeca, dakako.. :lol:

jednom smo ja i bivsi zelali polumamurni u krevetu...i on me mazno i umiljavajuci pita koliko sam ih imala pre njega....naravno da je ovo slatka zenska tajna koja treba ostati neotkrivena..i nisam htela da mu kazem...pa je on nastavio da me chika da mu kazem sto sam ja vesto izbegla =) i onda krene da nagadja..kao, ma slobodno reci, nece moje misljenje o tebi da se promeni....20,30..kolliko???
meni je stvarno bilo smesno imam 20god i nekako mi je neprirodno da imam 20 muskaraca iza sebe..., on me je samo zbunjeno gledao kako se kikocem..mozda je mislio da ih ima vise =) mora da je kod njih u UK drugacije =)

a jel zaista i neophodno da se promeni sto vise partnera da bi se dicilo sexualnim umecem:think: zar se to isto ne moze postici jednim (ali kvalitetnim) ??:think:
a sta te briga koliko je imala
nije valjda da npr upoznas osobu koja ti po svemu odgovara,slazete se i sve ok,i onda saznas da je imala njih 18 pre tebe(pretpostavljam da bi te ta cifra sokirala,mada mene ne bi) i raskidas bez grize savesti:think: ne razumem ma koliko se trudila

niko ne mora da promeni ne znam neku odredjenu cifru,ali ako vec jeste sta sad
na forumu ste svi veliki hedonisti,al kad dodje red na sex onda :thumbdown:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back