Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko god joj je to potrebno !!!!
Šta ako Žene mnogo promene, onda su one *****,
A kada Muškarci mnogo promene onda su veeeliki švaleri !!!
Oni mogu a One ne mogu !
Sramota !
Ako bi sve Žene bile poštene sa kim bi se oni toliko "privatavali " a onda im se i još podsmevaju "*****"
Budaletine jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ženska pobuna:):P

e da ti kazem
ja sam mojoj staramajci bas juce rekla jednu veliku istinu
da cu Mozda da se udam sa 70 za nekoga od 50
jer cu mozda moci
do tada
ja sam slobodna zena
i tako me zabole ovo sto nemam da nekoga za dz lecim od strahova, kompleksa i bivsih neuspeha

a sto se tice broja
pa drugi naravno!
to je bre vec ustanovljena cifra
sta ima vise oko toga da se prica
a eno bas sam sindi na seksu i ljubavi iznela ukratko teoriju tog magicnog broja
i zasto moze biti zapravo ziva istina
ne znam sta je dead

Sme koliko hoce, moze koliko hoce..
jedini je problem kad od tog menjanja -ne smenjivanja - moze malo da se izgubi kompas. to je kao pun orman garderobe pa ti se vise nista ne nosi..taj deo smatram opasnim.
ono kako ce to neko da skapira, tamo neko, to nije bitno. svako je prica za sebe..naravno partneru ne treba izneti pred nos sve veze, sva ka.ranja..to misire vec na glupost.
toliko od mene.

pravi muskarac to nece ni da pita, koliko ih je bilo pre njega! kad bi me to pitao ne bi sa tim nekim videla vise nikad...

Kakva ljupka tema!

Cuj, koliko "sme" da ima... Nek' radi sta zeli, kakve to ima veze sa mnom i ko sam JA da odredjujem njeno seksualno ponasanje?

A kad smo vec kod tih droca... Pa svi znamo da je najmanje bitno sa koliko muskaraca si spavala. Bitno je tvoje ponasanje i sta ljudi MISLE da ti radis. Nevina devojka koja se provokativno oblaci bice u roku od 3 minuta prozvana drocom, i to od strane onih "smernih" u kosuljicama i pristojnim pantalonama, koje se mozda odvaljuju sa drugim svako vece... Ali o tome ne pricaju.

Sto se tice muskog sveta, iz meni nepoznatog razloga izuzetno je povoljno kada se momak bacio u promet i imao ne znam koliko partnerki... Svaki pravi muskarac zna da si bolji ljubavnik ne kada spavas sa 100 zena jednom, vec sa jednom zenom 100 puta.

Inace, i decaci lazu, pa povecavaju broj partnerki. Ccccc, sta radi drustvo u kome zivimo!

PS-A sad ozbiljno... Ne mislim da bi mi se dopadalo da saznam da osoba sa kojom sam je pre mene bila sa 150 ljudi. Nazov'te me konzervativnom, ali ta brojka zaista negativno govori o nacinu na koji neko percipira sebe, svoju seksualnost, emotivan zivot i sl. Pa i 50, ma i 30 je mnogo za neke da kazem mladje godine (do 35?) Bez obzira da li je rec o muskoj ili zenskoj osobi.

Evo jos jednog primerka osobe koja se bazira na tudjem misljenju....sve si lepo rekla, al ovo da je bitno sta drugi misle...je????!!!!!!! no comment

Samo sam htela da kazem da ljudi ne formiraju misljenje na osnovu istine, vec na osnovu ponasanja pojedinca (dat primer ko se smatra droljom). I dalje stoji da svako mzoe pod svojim pokrivacem da radi sta zeli sto se mene tice, ako je na obostrani pristanak!

ma nezahvalno je to sa ciframa.. el 29 mnogo?

Mnoooogo! Evo, ja sam u fazonu ne iznad 15. :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back