Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, zaboravih reci da pritom nijedna zena ne zna sta to znaci rec drolja i da, prema poslednjim nalazima, rec drolja spada u duhovnu kategoriju..

Pa to su ti one iz komsiluka (svako ima bar po jednu :mrgreen:) sto se vucaraju sa svim i svakim, obicno je prilicno veliki raspon godina u pitanju, onda jedva zavrse srednju ( a nekad i osnovnu) pa se na brzinu udaju i u roku od odmah guraju kolica sa pacenickim izrazom lica. Obicno se nikad ne odsele iz kraja, sa njima nema o cemu da se prica a sa godinama su sve ofucanije. Da ne zaboravim - kad ih sretnes u liftu, obicno imaju pogled teleta koji neki muskacrci brkaju sa "viri joj k.... iz ociju". A nije ni k..., nego nije nista i mozes u sve da je ubedis :mrgreen:
Vidis da to nema toliko veze sa seksom koliko sa inteligncijom
Uglavnom slicne dobijaju takve epitete. Sto je svejedno ruzno, ali eto, doslo mi da objasnim :D

naravno da ne moze niko da joj zabrani i da moze koliko hoce njih da promeni, ali pitanje je: koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje
el tako kucko

Ko kome danas ili bilo kada moze ista da zabrani..ako cemo vec na tu temu..ni detetu danas mnogo toga ne mozes zabraniti a kamoli odrasloj osobi...a koliko sme ..?? to je vec stvar licnog afiniteta..:)..mislim,.,.stvar je sredine u kojoj se zivi..okruzenja,vaspitanja i pogleda na zivot i shvatanja..ja bih rekla ..neka menja i nije moje da bilo kome sudim..ni jedna emotivno normalna zena nece menjati muskarce kao krpe osim ako nije promiskuitetna..partneri se srecu i ostaju zajedno ako skapiraju da su jedno za drugo ako ne ..razilaze se i pronalaze nove partnere..i tako..veciti krug u nasim zivotima..za mene broj nije merodavan..bitan je kvalitet veza..

da ne dobije epitet lake ili d.rolje 1-3 muskarca (tako bar muskarci kazu) -UZASS!!

@bundeva...
a koji su to nalazi ili rezultati?
d.rolja po meni jeste neka ofucana, iscjepana krpa nesto kao dronjak po kojoj svi gaze i ciste svoje cipele e sada to u uboredbi sa zenom ispadne valjda d.rolja.... - to je neki moj kont (mozda je i pogresan)

pozz

Termin drolja mi je odvratan i apsolutno nevezan za sexualna iskustva.
A sto se tice epiteta laka... pa zena treba da:
1. uci skole da bi mogla da upozna buduceg supruga na prvom poslu
2. da veze i strika ne bi li se proculo po selu pa da bira najbogatijeg medj' djuvegijama

Dakle sex pre braka niposto :lol:

sad kad razmislim...nikad nikoga nisam nazvala ni droljom ni droljkom
ta rec ne postoji u mom recniku
doduse nazvala sam qrvom jednu koja mi je glumila drugaricu a smestala mi igrice iza ledja,a koliko je partnera ista promenila nemam pojma
i sto ste se uhvatili za tu rec?

Bilo koja etikecija mi je neprihvatljiva..i niko nema prava na to u odnosu na druge..samo zavidni,nesposobni i zlonamerni ljudi daju etikete drugome..Drolja je karakterna osobina i slazem se da nema veze sa brojem partnera..vec sa stavom i ponasanjem..

E, a sta je uopste " drolja" ?
Zar to nije duhovna kategorija ?

pa vidis, nikome nije jasno sta znaci rec drolja.. pa ni tebi.. do polovine teme nema dileme - zna se sta je drolja, ali od polovine teme - izraz drolja nam na cudnovat nacin izmice.. ko da smo doziveli amneziju : drolja, sta to bese.. gde li sam cula taj izraz..

Onoliko muskaraca u koliko uspe da se zaljubi, a pozeljno je i oni u nju.

...е супер одговор...
...само што није то баш тако...јер у неким женама проради животиња...;)

Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..

17.

Joj, kakav je ovo srednjevekovni stav?:confused:
Žena sme da promeni tačno onoliko partnera koliko ona to želi, baš isto kao i muškarac. (Valjda je inkvizicija neće spaliti na lomači...)

...мени је јако симпатичан тај твој модеран став...и стварно немам ништа против тога...само када би фурали исту причу до краја...а не селективно, по потреби.
...али можда можеш да ми објасниш зашто се онда девојке цимају на питање колико су партнера имале...ако су тако слободоумне...
...мислим није ли то мало контрадикторно...фурати причу да можеш да мењаш колико хоћеш,а цимати се на то, љутити због таквог питања и размишљати да ли спустити бројку?

...a svi vole slobodne ribe u krevetu,spremne na sve i svashta,koje se ne ustezhu,koje su opushtene i bez komplexa,bez blama i uvek za experimentisanje,a ovamo da su imale samo jednog....najvishe dva tipa u zhivotu....Ma ajte molim vas... :lol:

...е ви'ш како све знаш ...:lol:;)

E moj Ljubo, proradi zivot'nja u svakoj, samo sto je neka 'rani, a neka zacepi usi da je ne cuje dok cvili od gladi... I tako sve dok ne crkne... :lol:

...не може да цркне...може само да хибернира док је неко довољно вешт не пробуди. ;)
Крије се то у свакој...и у сваком...то смо ми...
...али ми се стварно много свидео онај одговор...зашто не би пуштали животињу само са оним кога волимо?
...то би било идеално...али ***...не бира мозак...када ће огромна страст да избије...можеш само свесно да објасниш себи да постоји нешто вредније...

U britaniji prosek deset.....partnera...

Interesantno je pogledati pitanje iz ugla "Sta fali?"
Tj sta je nacin razmisljanja i licni stavovi osoba i da li od toga zavisi koliko partnera sme osoba promeniti?

Jer svaki prekobrojni ce doneti vecu frustraciju i udaljenje od ideala....

Dogma u danasnjem drustvu je i ta prica da je ljubav i seks isti i sa 15 i sa 25 i sa 60 i bez obzira da li se voli ili ne voli....

Naravno prva reakcija je "bez veze, naravno da zavisi" , a druga je cim me uvredi , ne volimo se vise u sekundi....

...не може да цркне...може само да хибернира док је неко довољно вешт не пробуди. ;)
Крије се то у свакој...и у сваком...то смо ми...
...али ми се стварно много свидео онај одговор...зашто не би пуштали животињу само са оним кога волимо?
...то би било идеално...али ***...не бира мозак...када ће огромна страст да избије...можеш само свесно да објасниш себи да постоји нешто вредније...

nema tu filozofije...pustiti zivotinju mozes samo sa nekim sa kim osecas iskonsku, duboku povezanost...
ne mislim protom na popaljenost, niti na cisto fizicku potrebu za sexom..
mislim na potrebu, zudnju za spajanjem, divlji ples prozet strascu, neznoscu, poverenjem, uzimanjem, davanjem...
a ta strast koja kao izbije...svako ko je ikad pustio strast da "izbije", a posle je jedva cekao da vidi ledja objektu te iste strasti, zna kako to veze ni strascu, ni za zivotom nema...
to je tek hebanje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back