- Poruka
- 9.306
Kažite da ste imale keca iz matematike i sve će vam biti oprošteno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahh e crna muvalo!
ali da kapiram da ima takvih likova
meni je jedom komsinica rekla
jao tebe svako vece doveze drugi auto
rekoh sta ces moze mi se
a ovamo idem kuci i ceskam se da se presaberem da li je moguce da svako veec izlazim a da toga nisam svesna
i kako je to videla kada me neko i doveze zive duse ne bude nigde?
to ej taj rad
jao da znas da i toga ima: pre par meseci isla ja sa drugaricom u bioskop i odemo na pice posle filma i u baru sretnemo njenog druga i njegovu devojku. Njega sam pre toga videla jednom u zivotu, a njegovu devojku nikad. I pocne ona meni "jao Muvalo, dugo te nisam videla, jesi li jos uvek sa onim tipom - pa ga opise, a janit' se secam da se nas dve poznajemo, a i tog tipa nesto k'o kroz izmaglicu... da ne duzim: u toku veceri je pokazala izuzetno poznavanje mog ljubavnog zivota - a ja pojma nemam ko je zena
![]()
Pa kad si poznata ličnost. Svetska žena.![]()
Želje se ne računaju,samo tefteri i brojke...a pošto na ovoj temi nema onih koji umeju da računaju sve će biti u redu.Ja ne smem da kazem...bicu neshvacena...
Ti si zdravstveni radnik,ne bi trebala da podstičeš promiskuitet....kol'ka je gornja granica već dostignuta...??! Onda ću tek da iznesem svoju cifru!![]()
Ti si zdravstveni radnik,ne bi trebala da podstičeš promiskuitet.![]()
Pa vi imate koleze,doktore....jes, mi zdravstveni da crknemo??!![]()
Pa vi imate koleze,doktore.![]()
Zašto,pa koleze će bolje da vas sfate nego obični smrtnici,i da vas maze i paze....al, mi ne volEmo koleZe...![]()
Pa kad se kaže med. sestra,to asocira na nešto mlado,a doktorka na matoro i ozbiljno....smorovi, bre, karlito...Ubije ih medicina u pojam, posle samo za suknju od med. sestara znaju...![]()
samo ti zezaj, pojavice se i tebi neka sa tefterom i olovcicom![]()
Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..
"Ja sam spavala sa hiljadu trista sedamdeset sedam muskaraca, ali to je moj stav da tako treba".
Haha.
Nije bitna brojka niti ima nekih jasnih limita. Medjutim, neko ko ni sa kim nije zadovoljan i stalno trazi nesto drugo, i trece, i peto, i dvadeset peto, samo sledece, sledece ce biti bolje, ili se uzasava psihicke intimnosti za koju treba malo vise investiranog vremena od pet minuta uza zid... takvi ljudi i zene su emotivno nezrele, emotivno poremecene osobe koje treba izbegavati. Sa njima nema srece, a ni za njih nema srece.