Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahahh e crna muvalo!
ali da kapiram da ima takvih likova
meni je jedom komsinica rekla
jao tebe svako vece doveze drugi auto
rekoh sta ces moze mi se
a ovamo idem kuci i ceskam se da se presaberem da li je moguce da svako veec izlazim a da toga nisam svesna
i kako je to videla kada me neko i doveze zive duse ne bude nigde?
to ej taj rad

:lol: :lol:

da, to je taj rad...

ja se zabrinula za vreme studija..sta cekomsiluk o meni da misli...polozim jedan ispit sa jednim kolegom...sledeci polazem sa drugim....pa treci sa trecim...
a sama zivim...
ma ajde sto ih menjam...nego nemam ni kriterijum!!!
:D

Da sam muskarce menjala ko kolege (kolege nisu muskarci)...iju...

jao da znas da i toga ima: pre par meseci isla ja sa drugaricom u bioskop i odemo na pice posle filma i u baru sretnemo njenog druga i njegovu devojku. Njega sam pre toga videla jednom u zivotu, a njegovu devojku nikad. I pocne ona meni "jao Muvalo, dugo te nisam videla, jesi li jos uvek sa onim tipom - pa ga opise, a ja :eek: nit' se secam da se nas dve poznajemo, a i tog tipa nesto k'o kroz izmaglicu... da ne duzim: u toku veceri je pokazala izuzetno poznavanje mog ljubavnog zivota - a ja pojma nemam ko je zena :eek:

Pa kad si poznata ličnost. Svetska žena.:)

Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..

:ok::ok::ok:

Zavisi koliko ima sreće u životu :D

Postoje devojke koje su imale dva čoveka u životu, naišle na trećeg, kretena, koji joj olako nalepio etiketu lake ribe, jer je bolesnik ljubomorni, a u našem narodu pre će da poveruju u nešto loše nego dobro.

"Ja sam spavala sa hiljadu trista sedamdeset sedam muskaraca, ali to je moj stav da tako treba".

Haha.

Nije bitna brojka niti ima nekih jasnih limita. Medjutim, neko ko ni sa kim nije zadovoljan i stalno trazi nesto drugo, i trece, i peto, i dvadeset peto, samo sledece, sledece ce biti bolje, ili se uzasava psihicke intimnosti za koju treba malo vise investiranog vremena od pet minuta uza zid... takvi ljudi i zene su emotivno nezrele, emotivno poremecene osobe koje treba izbegavati. Sa njima nema srece, a ni za njih nema srece.

"Ja sam spavala sa hiljadu trista sedamdeset sedam muskaraca, ali to je moj stav da tako treba".

Haha.

Nije bitna brojka niti ima nekih jasnih limita. Medjutim, neko ko ni sa kim nije zadovoljan i stalno trazi nesto drugo, i trece, i peto, i dvadeset peto, samo sledece, sledece ce biti bolje, ili se uzasava psihicke intimnosti za koju treba malo vise investiranog vremena od pet minuta uza zid... takvi ljudi i zene su emotivno nezrele, emotivno poremecene osobe koje treba izbegavati. Sa njima nema srece, a ni za njih nema srece.

Ta izjava 1377 nije ni malo ozbiljna i kako je neko tek tako napisao ..isto tako je ne bi trebalo uzimati ni u razmatranje..osim ako se ne radi o profesionlnom poslu..
Istomisljenik sam s tim da brojka nije bitna ..vec smisao svake veze koja podrazumeva emotivnu zrelost..postoje osobe koje se pronadju i emotivno ostvare u potpunosti samo u jednoj zeni ili muskrcu....A za vas muskarce u jednoj studiji u engleskoj znas sta kazu :da bi trebali da imate bar tri ozbiljne veze kako bi znali da se ponasate...:lol:, ali ne bi trebalo da imate vise od sest seksualnih partnerki.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back