- Poruka
- 18.738
ma sve se zivotinje pripitome vremenom..postanu ko male mace, i spavaju u kutu..
samo kad je pun mesec, najezi im se dlaka, a oci zasijaju...![]()
to je ono najzalosnije...muskarci postanu debili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sve se zivotinje pripitome vremenom..postanu ko male mace, i spavaju u kutu..
samo kad je pun mesec, najezi im se dlaka, a oci zasijaju...![]()
U britaniji prosek deset.....partnera...
Interesantno je pogledati pitanje iz ugla "Sta fali?"
Tj sta je nacin razmisljanja i licni stavovi osoba i da li od toga zavisi koliko partnera sme osoba promeniti?
Jer svaki prekobrojni ce doneti vecu frustraciju i udaljenje od ideala....
Dogma u danasnjem drustvu je i ta prica da je ljubav i seks isti i sa 15 i sa 25 i sa 60 i bez obzira da li se voli ili ne voli....
Naravno prva reakcija je "bez veze, naravno da zavisi" , a druga je cim me uvredi , ne volimo se vise u sekundi....
...па ја и кажем да је тако најбоље...управо кад постоје та осећања...али та животиња може да проради и кад их нема.nema tu filozofije...pustiti zivotinju mozes samo sa nekim sa kim osecas iskonsku, duboku povezanost...
diskriminacija:mad:
![]()
Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..
Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..
ja vec jesam veeliki svaler,zato sam i stavio da se ne vide zvezdiceNego šta!
Po ovome Ja mislim da je i ovaj Administrator neki muškarac koji bi da bude veeliki švaler!
![]()
Koliko god joj je to potrebno !!!!
Šta ako Žene mnogo promene, onda su one *****,
A kada Muškarci mnogo promene onda su veeeliki švaleri !!!
Oni mogu a One ne mogu !
Sramota !
Ako bi sve Žene bile poštene sa kim bi se oni toliko "privatavali " a onda im se i još podsmevaju "*****"
Budaletine jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja brojim... Partnere...Koja to žena još broji partnere, cipele, haljine.......................
mirodjija za predsednika!!!!!!!!!!