Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U britaniji prosek deset.....partnera...

Interesantno je pogledati pitanje iz ugla "Sta fali?"
Tj sta je nacin razmisljanja i licni stavovi osoba i da li od toga zavisi koliko partnera sme osoba promeniti?

Jer svaki prekobrojni ce doneti vecu frustraciju i udaljenje od ideala....

Dogma u danasnjem drustvu je i ta prica da je ljubav i seks isti i sa 15 i sa 25 i sa 60 i bez obzira da li se voli ili ne voli....

Naravno prva reakcija je "bez veze, naravno da zavisi" , a druga je cim me uvredi , ne volimo se vise u sekundi....

ima tema na ljisu..kao, ona mu je prva, pa samim tim ne moze da bude prava..
koji je to broj, koji nije prekobrojan? koji ne donosi frustraciju?
meni ne bi palo na pamet da pitam muskarca koliko ih je imao
niti bi mi palo na pamet da mu takvo pitanje odgovorim
istina je da je vrednih secanja bilo 4
ostali su...prekobrojni:lol:

Ali kroz se seks se ljudi i upoznaju valjda. Nije to samo "pustanje zivotinje", recka, nesto sto donosi frustraciju (kakva ideja :D), itd. Kad covek nadje sta mu odgovara, sa tim ce i da ostane, a ne zato sto je "postigao kvotu". Ili jos gore, ostace na odredjenom broju (6) samo jer je sve drugo prekobrojno.
I sto to ljudi uopste broje. Da li se broje poseceni gradovi, procitane knjige, poseceni muzeji, uspesi i neuspesi, cemu to knjigovodjstvo u zivotu?
Sve kroz sta prodje covek je iskustvo i nisu sva iskustva super. Zasto onda svako seksualno iskustvo mora da bude samo iz prave ljubavi, najbolje, najstrastvenije, da se pamti za ceo zivot?
Ljudi toliko stvari rade iz ciste dosade ali posto nije seks u pitanju, to se i ne primecuje.
Koliko se nas u zivotu barem jednom zeznulo, izglupiralo, ispao totalna budala u bilo kojem polju? I ostali smo zivi i niko nam nije prilepio nikakvu etiketu. Ne postoji "kvota" ni u cemu, po mom misljenju - ni u budalastinama ni u pravim stvarima.

nema tu filozofije...pustiti zivotinju mozes samo sa nekim sa kim osecas iskonsku, duboku povezanost...
...па ја и кажем да је тако најбоље...управо кад постоје та осећања...али та животиња може да проради и кад их нема.
...једноставно велика страст која се појави...огромна привлачност обострана...знам шта причам...

Misljenja sam da tu nije pitanje koliko vec zasto? Zena, bez obzira udata ili ne, ako je u vezi treba os vim stvarima da se dogovara sa partnerom i ako postoji zelja za promenom partenar onda ona mora biti obostrana. Sex je jedno a ljubav je drugo. Kazu nema sexa bez ljubavi ali ja misllim da nije tako jer u sexu kada pruzite i ljubav onda zena dozivljava vezi uzitak. To se oseti, nemoze da se opise. Znam neko ce reci da puno filozofiram, ali koji bi danas muskarac odobravao precutno promenu partnera?A s druge strane ako se to radi u tajnosti, onda ne postoji prave ljubavi izmedju partnera. Mozda sam malo na strani svingera jer onaj ko se odluci za takvu vrstu veza rascistio je sa svojim zabludama i manama i prepusta se punom uzivanju i zadovoljstvu.:heart:

Zena sme da promeni partnera onoliko koliko treba da shvati koji je pravi. Kad takvog nadje treba da ga cuva kao i on nju i da se okane menjanja. To je bar moje iskustvo. I upalilo je jer sam sa partnerom koji mi odgovara i nemam vise potrebu da menjam. A epitete "laka", "drolja" i sl necu da komentarisem, jer smatram da svaka PAMETNA zena uzima najbolje od zivota. Pa ma kako to nekom zvucalo Pozdrav svima

Koliko god joj je to potrebno !!!!
Šta ako Žene mnogo promene, onda su one *****,
A kada Muškarci mnogo promene onda su veeeliki švaleri !!!
Oni mogu a One ne mogu !
Sramota !
Ako bi sve Žene bile poštene sa kim bi se oni toliko "privatavali " a onda im se i još podsmevaju "*****"
Budaletine jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..

Znaš ti za ono da kad žene govore o tome koliko su partnera imale taj broj treba pomnožiti sa tri da bi dobila realnu cifru. Za muškarce važi obrnuta matematika - cifru koju prijave treba podeliti sa tri da bi dobila iskren, realan odgovor.

Koliko god joj je to potrebno !!!!
Šta ako Žene mnogo promene, onda su one *****,
A kada Muškarci mnogo promene onda su veeeliki švaleri !!!
Oni mogu a One ne mogu !
Sramota !
Ako bi sve Žene bile poštene sa kim bi se oni toliko "privatavali " a onda im se i još podsmevaju "*****"
Budaletine jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:worth::worth::worth: mirodjija za predsednika!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back