Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam znala da negde pise koliko smemo i sta ce nam se desiti ako predjemo taj neki dozvoljeni broj...
Durex hvala Bogu izmislili ljudi a moja jedna starija poznanica imala je obicaj da kaze:Nije ona stvar sapun pa ce da se potrosi..;)
IZvinjavam se na banalnosti al da ne moralisem..nije mi u opisu licnosti.;)

Nekako ne mogu muskarce sa kojima sam bila i koje sam volela ili su me samo strasno privlacili da posmatram ko cifre..tako da ti ja nisam bas podobna za razradu teme...
Sve sto zelim i koga zelim mi je odobreno od strane sopstvenog ega i svesti.Pa ako i preteram nekad...i to je za ljude.
Inace,moram da priznam da nisam preterivala sto mi nekad bude i zao.:(

...a gde se to zapisuje
mislim ko broji
ide neko za mnom i belezi
...

jao da znas da i toga ima: pre par meseci isla ja sa drugaricom u bioskop i odemo na pice posle filma i u baru sretnemo njenog druga i njegovu devojku. Njega sam pre toga videla jednom u zivotu, a njegovu devojku nikad. I pocne ona meni "jao Muvalo, dugo te nisam videla, jesi li jos uvek sa onim tipom - pa ga opise, a ja :eek: nit' se secam da se nas dve poznajemo, a i tog tipa nesto k'o kroz izmaglicu... da ne duzim: u toku veceri je pokazala izuzetno poznavanje mog ljubavnog zivota - a ja pojma nemam ko je zena :eek:

hahahahh e crna muvalo!
ali da kapiram da ima takvih likova
meni je jedom komsinica rekla
jao tebe svako vece doveze drugi auto
rekoh sta ces moze mi se
a ovamo idem kuci i ceskam se da se presaberem da li je moguce da svako veec izlazim a da toga nisam svesna
i kako je to videla kada me neko i doveze zive duse ne bude nigde?
to ej taj rad

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back