Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nije stvar u tome.
Dobro, kod nekih možda jeste, ali ja mislim da žena koja je imala 20-30-50 partnera nekako...nije dovoljno selektivna za moj ukus.
Možda je to nekom drugom prihvatljivo i normalno, ali meni prosto nije.

A što se tiče toga da ima boljeg, većeg, dužeg :mrgreen:, to je realnost.
Ni ne mislim da će žena ostati sa mnom zato jer sam vrh vrhova koji je probala.
Tako da to nije presudno za dugoročni izbor partnera.

meni bi bilo cudnije ako je dogurala do 20-30-50 da uopste broji... vodi evidenciju...

Ma nije stvar u tome.
Dobro, kod nekih možda jeste, ali ja mislim da žena koja je imala 20-30-50 partnera nekako...nije dovoljno selektivna za moj ukus.
Možda je to nekom drugom prihvatljivo i normalno, ali meni prosto nije.

A što se tiče toga da ima boljeg, većeg, dužeg :mrgreen:, to je realnost.

Ni ne mislim da će žena ostati sa mnom zato jer sam vrh vrhova koji je probala.
Tako da to nije presudno za dugoročni izbor partnera.

Mislis sve se svodi na to?
Nisam mislila na navedeno...valjda neko moze biti bolji prosto zbog " duzine " mozdanih vijuga...ne samo penisa...

..a to za " selektivnost"..ne znam po cemu mislis da nije bila selektivna?
Nismo govorili o 700 muskaraca....tj. promiskuitetu...Nije mi ovo najjasnije. Ustvari jasan si mi ti, i mislim da se iza ovakvog objasnjenja samo krije tvoj stav o zenama koje su po tebi " lake"....
Neselektivne zvuci podobnije ?

Mislis sve se svodi na to?
Nisam mislila na navedeno...valjda neko moze biti bolji prosto zbog " duzine " mozdanih vijuga...ne samo penisa...

..a to za " selektivnost"..ne znam po cemu mislis da nije bila selektivna?
Nismo govorili o 700 muskaraca....tj. promiskuitetu...Nije mi ovo najjasnije. Ustvari jasan si mi ti, i mislim da se iza ovakvog objasnjenja samo krije tvoj stav o zenama koje su po tebi " lake"....
Neselektivne zvuci podobnije ?

E, fala ti sestro na dubinskoj psihoanalizi moje persone :mrgreen:
Sad tek shvatam dubinu svoje zablude.
Možemo mi da vrtimo stvari do sutra.
Nekome je prihvatljivo ono što meni nije i šta sad.
Iza toga što to meni nije prihvatljivo ne krije se ništa posebno, valjda sam tako vaspitan, valjda su moja iskustva tako rekla, valjda je to moje viđenje ženskog promiskuiteta.
Ako nekom nije problem da zna da mu je žena bila sa 50 muškaraca pre njega....fine.
Meni bi bilo, a neselektivnost se može nazvati i ugroženošću i nemanjem kriterijuma i -lakoćom- i kako god hoćeš, suština se po meni ne menja.

I da dodam: Da je tako normalno i prirodno da žena ima 30-50-100 partnera, pa valja bi većina žena imala neki sličan broj.
A u stvarnosti....nije baš tako.

Iza toga što to meni nije prihvatljivo ne krije se ništa posebno, valjda sam tako vaspitan, valjda su moja iskustva tako rekla, valjda je to moje viđenje ženskog promiskuiteta.
Ako nekom nije problem da zna da mu je žena bila sa 50 muškaraca pre njega....fine.
Meni bi bilo, a neselektivnost se može nazvati i ugroženošću i nemanjem kriterijuma i -lakoćom- i kako god hoćeš, suština se po meni ne menja.

Nemoj da se zestis..
Nema potrebe.
Na Forumu smo...razgovaramo.
Valjda zato ovakva mesta i postoje...tako da za to tvoje "..i sta sad " zaista nema potrebe.

I da dodam: Da je tako normalno i prirodno da žena ima 30-50-100 partnera, pa valja bi većina žena imala neki sličan broj.
Mene baš za**** za brojku.Jedina stvar koja bi me tu zanimala,a nemoguće je znati,kakve je kulture bakterija i virusa pokupila od tih brojki,i kakve to posledice može da ima na moje zdravlje.Da li sam prvi ili 51. to me nimalo nije briga.

..ili ti za to ne znas.
I ja bih nesto dodala...
Malo mi je muka od "vaspitanja" , gde je model muskarac koji je frajer ako je imao 20,30 +....dok je zena " promiskuitetna", drolja..i sta sve ne ukoliko je imala vise od 4 veze.

[/B]
..ili ti za to ne znas.
I ja bih nesto dodala...
Malo mi je muka od "vaspitanja" , gde je model muskarac koji je frajer ako je imao 20,30 +....dok je zena " promiskuitetna", drolja..i sta sve ne ukoliko je imala vise od 4 veze.

Nemoj Djuro da me smiruješ i te fore.
Ne žestim se ja.
Isti stav imam i prema muškom promiskuitetu.
Evo, imam jednog poznanika, bio je sa nekih 40-tak žena.
Od tih 40-ak ja znam bar pola. Od tih pola koje znam ja 80% ni pogledao ne bih.
Drugim rečima za moje mentalno zdravlje bilo bi bolje da izdr..am nego da budem sa njima.
Znači, ne mogu da cenim ni muškarca ni ženu kojima je kriterijum odabira toliko nizak da će kad im dođe biti sa bilo kim umesto da se lepo samozadovolje i sačuvaju malo dostojanstva.

[/B]
..ili ti za to ne znas.
I ja bih nesto dodala...

E jes bre, ne znam.
Ja nisam imao nijednu drugaricu o kojima sam znao gotovo sve, pa i broj partnera.
Ako su ga krile od momaka, nisu imale razloga da ga kriju od mene jer sam ih prihvatio kakve god da su bile.
Žena jeste -drolja- ako može da je ima svako ko pita li se tek malo potrudi.
Kao što je i muškarac -droljak- ako mu je gotovo pa svejedno kakva je žena, samo da ga uvali

Nemoj Djuro da me smiruješ i te fore.
Ne žestim se ja.
Isti stav imam i prema muškom promiskuitetu.
Evo, imam jednog poznanika, bio je sa nekih 40-tak žena.
Od tih 40-ak ja znam bar pola. Od tih pola koje znam ja 80% ni pogledao ne bih.
Drugim rečima za moje mentalno zdravlje bilo bi bolje da izdr..am nego da budem sa njima.
Znači, ne mogu da cenim ni muškarca ni ženu kojima je kriterijum odabira toliko nizak da će kad im dođe biti sa bilo kim umesto da se lepo samozadovolje i sačuvaju malo dostojanstva.

Pa ovde niko nije ni govorio o tome. Naravno da je u tom slucaju bolje.
Ja sam, jos na pocetku..govorila o vezama...ne o varijanti za " jednu noc", koju cak ne bih ni komentarisala.
A pazi sad ovo...
da li znas koliko je devojaka oko tebe , za koje mislis da su imale 5, 6 veza...a ustvari su bile, a da niko ne zna..upravo u tim vezicama, tajnim varijantama....a to kriju ko zmija noge, pa muskarci , koji su sa njima u vezi postaju rogonje...ubedjeni da je njihova draga ..jedna " divna devojka"..?
Dakle ima ih punoooooo
Ja nisam govorila o njima. Govorila sam o devojkama koje su imale mladice....veze...sa kvalitetnim ljudima...naravno izabravsi ih po nekom svom kriterijumu.
Da li sa njima nesto nije u redu?
Da li su manje vredne? Manje vredne od ovih sto imaju 4 veze + jedno 20 sa strane za koje ti nikada nisi ni znao da su postojale?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back