Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može se reći da i devojke koje nemogu naći tipove kažu da su ti isti tipovi prosečni
jer misle da su žene koje menjaju tipove ok...

TREĆA...

Vidiš koliko je ova moja rečenica nebuloza jer sam shavtio da je i tvoja takođe..
Cela rečenica ti je neobična..
Svakako je da je u redu da žene menjaju tipove dok ne nađu pravog i to nema veze
sa prosečnošću muškarca već sa konzervativnim shvatanjima našeg društva..

Moja rečenica, na žalost, nije nebuloza. To je samo moje iskustvo slušajući muškarce. Da Parka, ima ih jako i van foruma. Da se čovek strese.
A mislim da nisi razumeo (Psihologue) šta sam kazala sa prosečan muškarac. U svakom slučaju, ja tebe nisam razumela.

Prosečan muškarac misli da su žene koje menjaju tipove ok, ali samo ako to nisu njihova žena, ćerka, sestra i majka.

Kažeš da prosečan muškarac misli da su žene koje menjaju tipove ok!
Naravno mislim tako i ja ali takođe mislim da nisam prosečan..
Kao što rekoh normalno bi bilo da devojke traže sebi idelanog partnera
i obratno..Nemože se naći idelaan partner iz prve,jel tako..
Ti hoćeš da kažeš da nisi promenila dosta tipova?
Bila si sa nekoliko njih ?
Stvarno ne želim da omalovažim tvoju rečenicu ali ne shvatam ,kako misliš
ti da dođeš do idelanog partnera za sebe?

Kao što rekoh normalno bi bilo da devojke traže sebi idelanog partnera
i obratno..Nemože se naći idelaan partner iz prve,jel tako..
Ti hoćeš da kažeš da nisi promenila dosta tipova?
Bila si sa nekoliko njih ?
Stvarno ne želim da omalovažim tvoju rečenicu ali ne shvatam ,kako misliš
ti da dođeš do idelanog partnera za sebe?

Otkud ovako nakaradni zaključci? Gde si video ličnu priču? Zašto si se osetio prozvanim?

Aj da se ne posvađate.

Mislim da akcenat Trećine :lol: rečenice nije bio na - prosečan muškarac. Nije mnogo bitno da li je on prosečan, nadprosečan, podprosečan, da li su svi takvi, činjenica je da postoji masa njih koje nije briga sa koliko je njih njihova sadašnja žena spavala, ali kada dođu do momenta da čuju nešto sa strane (uopšte ne mora da bude neki zlonameran trač, već priča o njoj i nekom liku koga poznaje i on, slabo ili baš dobro...), odjednom se povlači to mišljenje..... slobodna si da se zezaš dok nisi sa mnom.....

Aj da se ne posvađate.
Nije mnogo bitno da li je on prosečan, nadprosečan, podprosečan, da li su svi takvi, činjenica je da postoji masa njih koje nije briga sa koliko je njih njihova sadašnja žena spavala, ali kada dođu do momenta da čuju nešto sa strane (uopšte ne mora da bude neki zlonameran trač, već priča o njoj i nekom liku koga poznaje i on, slabo ili baš dobro...), odjednom se povlači to mišljenje..... slobodna si da se zezaš dok nisi sa mnom.....
'eeeeebo te, Lexo, pa ti bi komotno mogla, sa takvom erudicijom i osećanjem za suštinu, i sam fakultet da upišeš !!! :D

Број партнера је лична ствар.
Сваки који ме је питао за ту цифру, добио је шамар погледом.
А другарице, па моје другарице су сличне мени, рационалне и незавидне, а и немам их много са којима бих причала о интимностима.
Самим тим, нисам се срела са феноменом: ''другарица ми пребацује број партнера''.

Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..

Ako djevojka vec sa 20 g ima pozamasno iskustvo,sto se obicno zna bez njenog prepricavanja,onda epitet "laka" nosi maltene uvijek...a ako se ima iskustvo uopsteno vise kroz duzi vremenski period,onda zavisi od stava,da li menja muskarce iz hira,ono navika svaki kres drugi tip,ili su to veze,osjecanja...
Sjetila sam se filma "4 vjencanja i sahrana"...kada cura nabraja liku(Hju Grant) sa koliko ih je spavala...samo mu zamislite facu kad je dosla do broja 35,hhhh...on se tu kao muskarac strasno postidio,jer on nije bio ni blizu njenog iskustva...:)

mozda..nego pravo pitanje je jesam li ja smela toliko da ih promenim?

Наравно да си смела... под условом да у том мењању ниси направила дар-мар у њиховим срцима... е ако јеси онда си др...упс... не гледај ме тако... нисам ја то рекла већ Психолог...:mrgreen:

Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..

Koliko god zeli i koliko joj prija... Ako ne broji sama sebi, sta ko ima da joj broji. Logicno mi je isto da ce neko ko je sam do 35 promeniti vec broj partnera, nego ona koja je npr razvedena u tim godinama, ali mnogi ne obracaju paznju na to Slazem se da prosecan muskarac ne zeli to svoj sestri, zeni, cerki... Ali PRAVI muskarac kome to nije bitno ili onaj koji moze da se pravi da mu to nije bitno nece cak ni pitati za br. Jednostavno svaka zena ima proslost, a istoriju je glupo poricati i ispitivati... Jednostavno, tako je - kako je... :heart:

Koliko god zeli i koliko joj prija... Ako ne broji sama sebi, sta ko ima da joj broji. Logicno mi je isto da ce neko ko je sam do 35 promeniti vec broj partnera, nego ona koja je npr razvedena u tim godinama, ali mnogi ne obracaju paznju na to Slazem se da prosecan muskarac ne zeli to svoj sestri, zeni, cerki... Ali PRAVI muskarac kome to nije bitno ili onaj koji moze da se pravi da mu to nije bitno nece cak ni pitati za br. Jednostavno svaka zena ima proslost, a istoriju je glupo poricati i ispitivati... Jednostavno, tako je - kako je... :heart:

Prava definicija...kodex ponashanja...:lol:

Ja ih imam dvojicu koji ni sama ne stavljam u spisak. Nekako me sramota same sebe. Ne zbog broja, nego što sam bila s njima. I onda ostane baš jedna pristojan (jednocifren:lol:) broj.

Ako je kučka mislila na sexualne partnere:-| Ili oni koji su nam baš bili partneri.
Uglavnom, brojka je vrlo slična :oops: Ali ne i potpuno ista

Film..chasing amy..nije uopste svejedno cuti pikanterije iz proslosti..licno svoju cifru nisam nikad stavljao na papir..ponekad devojka kad pocne bez razloga pricati o nekom bivsem..u bilo kom kontextu..odmah je prekinem i kazem da me takva prica ne zanima..ali opet kazem da nije svejedno cuti..cak iako nije istina covek se zapita..ne samo sto se tice broja partnera..vec kvaliteta istih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back