Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sta te briga koliko je imala
nije valjda da npr upoznas osobu koja ti po svemu odgovara,slazete se i sve ok,i onda saznas da je imala njih 18 pre tebe(pretpostavljam da bi te ta cifra sokirala,mada mene ne bi) i raskidas bez grize savesti:think: ne razumem ma koliko se trudila

niko ne mora da promeni ne znam neku odredjenu cifru,ali ako vec jeste sta sad
na forumu ste svi veliki hedonisti,al kad dodje red na sex onda :thumbdown:
ako je imala njih 18 pre mene..onda mi apsolutno NE ODGOVARA ..uostalom ako ih je 18 imala ta se prilicno trudila..btw i meni se zameraju daleko neozbiljnije stvari od te koja se takodje zove i promiskuitet..drugim recima..ako zene meni zameraju i najmanju sitnicu i tu sitnicu extrapoliraju u domen krajnje nepozeljne osobine ..18 partnera je krajnje ozbiljna stvar..mada licno sam cuo vece cifre..npr 40..i sto je najbitnije cura se time hvalila kao nekim drustveno priznatim kvalitetom npr

А шта ако је извесна цица имала више партнера од тебе?
Је л' онда не долази у обзир веза с њом или...?

dolazi u obzir naravno ali ako ta cifra nije previse razlicita..licno to mi je jako odbojno..i meni su razlozi zaista objektivni..ali vidim da nisu i razumljivi..
govori se ovde o individualnosti i svodi se na licne afinitete..ili gresim..
da sam recimo ja imao 15 a ona 18 ne bih to shvatao kao odbojnost..

eto...
a onda se pitaš u čemu je tvoj problem... :)

pa u cemu je moj problem?
u tome sto mi ne gledaju kroz prste..ili u tome sto sam ja prestao da gledam kroz prste iz razloga sto ni one meni ne gledaju?
ako ja sad imama neki stav ne znaci da sam ja taj stav oduvek imao pa da mi zbog tog i takvog stava manisu..daj malo uzrocno posledicnog razmisljanja..jer mi je muka od te vase inverzne logike..zaista mi se prevrne zeludac kad cujem takvo izvrtanje

dolazi u obzir naravno ali ako ta cifra nije previse razlicita..licno to mi je jako odbojno..i meni su razlozi zaista objektivni..ali vidim da nisu i razumljivi..
govori se ovde o individualnosti i svodi se na licne afinitete..ili gresim..
da sam recimo ja imao 15 a ona 18 ne bih to shvatao kao odbojnost..
Не контам зашто би се о томе уопште разговарало?
Шта њега (тамо неког:p) брига с ким сам спавала пре њега и колико их је било?

Навар, сујета је у питању и ништа друго.
Мада, ниси једини кога дрма сујета кад су ове ''сексуалне ствари'' у питању.:lol:
Познајем доста мушкараца који имају твоје размишљање.

Не контам зашто би се о томе уопште разговарало?
Шта њега (тамо неког:p) брига с ким сам спавала пре њега и колико их је било?

Навар, сујета је у питању и ништа друго.
Мада, ниси једини кога дрма сујета кад су ове ''сексуалне ствари'' у питању.:lol:
Познајем доста мушкараца који имају твоје размишљање.
pazi preterujem malo sad..ali zapravo nikad nisam ni postavljao to pitanje..uostalom ako i ona cuti oko toga ja najverovatnije nikad ne bih ni pitao..
na kraju..svako bi trebalo da ima sansu..ali realnu i stvarnu sansu a ne na recima
naravno da ja nisam bez mana..na kraju niko nije..a sujetu svi imamo..neko u vecoj neko u manjoj meri..i vise je pogodjena nekim stvarima a manje nekim drugim..i to je takodje individualno..

inace moja cifra ce se sasvim sigurno uzeti kao mana..ako ne bude i predmet podsmeha..ali nema veze..ja bar pricam kako jeste..ne samohvalim se

pa u cemu je moj problem?
u tome sto mi ne gledaju kroz prste..ili u tome sto sam ja prestao da gledam kroz prste iz razloga sto ni one meni ne gledaju?
ako ja sad imama neki stav ne znaci da sam ja taj stav oduvek imao pa da mi zbog tog i takvog stava manisu..daj malo uzrocno posledicnog razmisljanja..jer mi je muka od te vase inverzne logike..zaista mi se prevrne zeludac kad cujem takvo izvrtanje

e pazi, stvarno nisam imala nameru da provociram, niti bilo šta slično... :)
stvar je u tome da je pogrešno unapred osuđivati nekoga samo na osnovu toga što si u prošlosti imao loša iskustva...
takođe, pogrešno je i odbacivati nekoga ko bi možda stvarno mogao da te voli, samo zato što je ta osoba bila sa recimo 5+ muškaraca...
ljudi se menjaju, odrastaju, uče se dok su živi... ako je neka devojka, kao klinka, promenila 10 partnera, ne znači da će i nakon dvadesete, tridesete da ih menja k'o čarape...
možda je samo tragala za pravim(muškarcem, da ne bude zabune:mrgreen:) i možda bi baš ti mogao da budeš taj pravi, ali ne... ti ćeš to da odbaciš... :neutral:
ja ne znam čega se plašiš... misliš da su takve osobe neverne, nepouzdane? ili si od onih koji slepo veruju u "što više partnera-veća je mogućnost da osoba ima neku boleštinu"? :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back