- Poruka
- 20.280
al pazi..ako ima dosta muskaraca sa slicnim razmisljanjem..to takodje baca u vodu sve zenske optuzbe na racun muskog promiskuiteta..dont u agree?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Суштина је да је цифра потпуно небитна ствар.pazi preterujem malo sad..ali zapravo nikad nisam ni postavljao to pitanje..uostalom ako i ona cuti oko toga ja najverovatnije nikad ne bih ni pitao..
na kraju..svako bi trebalo da ima sansu..ali realnu i stvarnu sansu a ne na recima
naravno da ja nisam bez mana..na kraju niko nije..a sujetu svi imamo..neko u vecoj neko u manjoj meri..i vise je pogodjena nekim stvarima a manje nekim drugim..i to je takodje individualno..
inace moja cifra ce se sasvim sigurno uzeti kao mana..ako ne bude i predmet podsmeha..ali nema veze..ja bar pricam kako jeste..ne samohvalim se
samo sto sposobnost da se neko voli opada sa brojem partnera nekako geometrijskom progresijom..a kad na to dodas i osecaj ponizenja koji je neizbezan ..sad posle 5+ partnera sam postao dovoljno dobar..da ne kazem pravi muskarac za doticnu..nakon sto se davala svima redom..NE takva osoba pod broj jedan vise nije u stanju da bilo sta bilo kome da..tj postoji i nesto sto se zove istrosenost..e pazi, stvarno nisam imala nameru da provociram, niti bilo šta slično...
stvar je u tome da je pogrešno unapred osuđivati nekoga samo na osnovu toga što si u prošlosti imao loša iskustva...
takođe, pogrešno je i odbacivati nekoga ko bi možda stvarno mogao da te voli, samo zato što je ta osoba bila sa recimo 5+ muškaraca...
ljudi se menjaju, odrastaju, uče se dok su živi... ako je neka devojka, kao klinka, promenila 10 partnera, ne znači da će i nakon dvadesete, tridesete da ih menja k'o čarape...
možda je samo tragala za pravim(muškarcem, da ne bude zabune) i možda bi baš ti mogao da budeš taj pravi, ali ne... ti ćeš to da odbaciš...
ja ne znam čega se plašiš... misliš da su takve osobe neverne, nepouzdane? ili si od onih koji slepo veruju u "što više partnera-veća je mogućnost da osoba ima neku boleštinu"?![]()
pa u sustini ne mora se usjkakati u krevet s nekim da bi se ukapiralo da li ili ne ta osba odgovara..meni ivi lici na opravdavanje ..al jad sad..ili kako ono kazu zivot je nekom majka a nekom maceha..nije za badava izrekaСуштина је да је цифра потпуно небитна ствар.
Без обзира ко је у питању, тј. који је пол у питању.
Данас је просто тако, да чим се уђе у везу, врло брзо се ступа у сексуалне односе.
Веза почне, а за месец до два се испостави да ти тај неко не одговара...итако у спиралу до особе с којомможе да се оствари континуитет.
Код неког ће то бити више партнера, а код неког мало.
Ствар је околности, харизме...ебем лига, судбине ваљда.
А кад је неко промискуитетан, то се одмах види, тај неко неће ни покушавати да има везу и у старту ће ти то директно или индиректно показати.![]()
Navar, nas mudri narod davno je rekao da "ona stvar" nije sapun da se potrosi

a jel zaista i neophodno da se promeni sto vise partnera da bi se dicilo sexualnim umecemzar se to isto ne moze postici jednim (ali kvalitetnim) ??
![]()

ako je imala njih 18 pre mene..onda mi apsolutno NE ODGOVARA

sad posle 5+ partnera sam postao dovoljno dobar..da ne kazem pravi muskarac za doticnu..nakon sto se davala svima redom..NE takva osoba pod broj jedan vise nije u stanju da bilo sta bilo kome da..tj postoji i nesto sto se zove istrosenost..

a ako je imala 18 a kaze ti dva
Sta ces tad?
![]()
Navar, nas mudri narod davno je rekao da "ona stvar" nije sapun da se potrosi

Није тачно.samo sto sposobnost da se neko voli opada sa brojem partnera nekako geometrijskom progresijom..a kad na to dodas i osecaj ponizenja koji je neizbezan ..sad posle 5+ partnera sam postao dovoljno dobar..da ne kazem pravi muskarac za doticnu..nakon sto se davala svima redom..NE takva osoba pod broj jedan vise nije u stanju da bilo sta bilo kome da..tj postoji i nesto sto se zove istrosenost..
to je ono sto mene odbija od toga..jednostavno..ona nema sta meni da da..istrosene emocije istroseno telo..sta je tu vredno?
kao sto rekoh kakav je to ljubav ako je u osnnovi ponizavajuca po mene? razmisli malo o tome..ni meni nije namera da vredjam..poceli smo otvoreno da pisemo na temi..sto je zanimljivo samo po sebi

Mada... eto, moram da priznam da se meni ne dopada ideja da je neko bio sa 50 osoba pre mene.![]()
То увек радЕ!a ako je imala 18 a kaze ti dva
Sta ces tad?
![]()

ehh meni ionako zameraju koriscenje narodnih umotvorina..samo neke imaju a neke nemaju smisao..ako cemo vec kod toga sta kazu ginekolozi na tu temu..kopka me sad nesto![]()

ovo podvuceno je vec sracunata i otvorena provokacija..a kako ces znati da je kvalitetno ako nisi probao vise?
a ako je imala 18 a kaze ti dva
Sta ces tad?
(uopste mi nije jasno zasto insistiras na cifri. Ako ti odgovara, sta te briga sta je radila pre)
Ali postoji i nesto sto se zove iskustvo
Ja mislim da se ti plasis da ne naletis na jednu takvu pa da se ne izblamiras.
Dobar ti rezon. Drzis se neke kojoj si prvi pa sta god da uradis pravi si Don Zuan
Sine ti se plasis a sva prica ti je paravan kojim lazes najvise sebe![]()
tu vrstu predrasude ja nemam..uostalom samo postojanje qrvi npr demantuje takvu predrasudu tj sece je u korenu .tako da bi neku takvu predrasudu covek imao valja da bude prilicno zaostao..nije potrebna cak ni ta hemija za koju se zene toliko hvataju..sto takodje samo postojanje qrvi isto tako temeljno pobijaНије тачно.
Мислиш ли да је увек потребно имати емоције према некоме да би се ступило у сексуалне односе?
Мис'им знам ја за ту предрасуду коју ви мушкарци волите толико да помињете ''жена не може да се креше, ако не воли''- булшит!
Е сад, не знам тачно каква би била особа кад би сваког од тих хипотетичких 18 волела?
а) или јако површна у љубави
б) или нестабилна па се фластерише редом
Према томе, особа не може да се потроши и ако је имала 50 партнера.
samo sto sposobnost da se neko voli opada sa brojem partnera nekako geometrijskom progresijom..a kad na to dodas i osecaj ponizenja koji je neizbezan ..sad posle 5+ partnera sam postao dovoljno dobar..da ne kazem pravi muskarac za doticnu..nakon sto se davala svima redom..NE takva osoba pod broj jedan vise nije u stanju da bilo sta bilo kome da..tj postoji i nesto sto se zove istrosenost..
to je ono sto mene odbija od toga..jednostavno..ona nema sta meni da da..istrosene emocije istroseno telo..sta je tu vredno?
kao sto rekoh kakav je to ljubav ako je u osnnovi ponizavajuca po mene? razmisli malo o tome..ni meni nije namera da vredjam..poceli smo otvoreno da pisemo na temi..sto je zanimljivo samo po sebi

a mozemo i ovako..ok, ajmo ovako...
recimo da je prvi sex bio negde oko 17-te godine... i ujedno i prva zaljubljenost...
veza puca... devojka se zaljubljuje ponovo... period zaljubljenosti može da traje i po 6 meseci... za tih 6 meseci veze sex se nekako podrazumeva... mislim, zašto bi sebi uskratila to zadovoljstvo...
posle 6 meseci shvata da je to bila samo zaljubljenost i da nije prerasla u ljubav... opet raskid...
posle nekog vremena opet nova veza... i opet ista priča... do neke recimo 25. godine(uzmimam to kao vreme kada se većina udaje), geometriskom progresijom, dolazimo sigurno do broja 5+...
i šta sad? volela nije, samo je bila zaljubljena... u pogrešne osobe...
i ti to automatski otpisuješ kao osobu koja ume da voli...
mislim, vrtimo se u krug... a ništa pametno zaključili nismo, jer... jer? jer nema pravila, ybt...
ybm ti i temu kad sam morala da počnem i da psujem...![]()
Па шта је онда поента'?tu vrstu predrasude ja nemam..uostalom samo postojanje qrvi npr demantuje takvu predrasudu tj sece je u korenu .tako da bi neku takvu predrasudu covek imao valja da bude prilicno zaostao..nije potrebna cak ni ta hemija za koju se zene toliko hvataju..sto takodje samo postojanje qrvi isto tako temeljno pobija
btw..recimo da ja u svom zivotu nisam licno upoznao devojku koja ono malopre boldovano podvuceno i zaista ceni kod muskaraca a puno njih o tome prica..ali samo prica..

samo sto sposobnost da se neko voli opada sa brojem partnera nekako geometrijskom progresijom..a kad na to dodas i osecaj ponizenja koji je neizbezan ..sad posle 5+ partnera sam postao dovoljno dobar..da ne kazem pravi muskarac za doticnu..nakon sto se davala svima redom..NE takva osoba pod broj jedan vise nije u stanju da bilo sta bilo kome da..tj postoji i nesto sto se zove istrosenost..

a mozemo i ovako..
negde oko te 17e tip naidje na curu u koju se normalno zaljubi..obasipa je paznjom ..i sve ono ostalo sto rade mladici kad se zaljube..ona zeli samo da se s njim druzi..prodje neko vreme lik zaboravi na tu pricu ..svidi mu se neka druga cura..ona naravno ne daje ni 5 para za njega..lik ide dalje..naravno da ga nista od toga ne pogadja..i tako se vrte u krug slicne price u kojima njemu uvek nesto nedostaje..uvek mu se nadje neka mana..neko ali koje baci u vodu sve sto on jeste..i tako dogura do 25e..a od sexa ni gram..vec se ozbiljno opterecuje razmisljanjem sta nije s njim u redu..gde gresi..itd..izgura prvi sex u 27oj na misice i naravno mesec dana niko nije mmogao osmeh s lica da mu skine phe ..a i ostale sexove phe ..manje vise..dodje u 31 i vec je prepun gorcine ..izgradjenih nekih stavova koji nailaze na ostru osudu..a on kad se osvrne ima da se seti par lepih i mase ruznih iskustava..i ne nalazi odgovor na pitanja zasto je to tako? da se ponasao nesto nenormalno nije da je pravio neke velike greske ni to nije..najcesce je bio dovoljno dobar za druzenje ali ne i za sex..i tako..dosta je od mene

ovo podvuceno je vec sracunata i otvorena provokacija..
ali da ti vec odgovorim..ne ne plasim se toga sto si ti naveo..i nema ja te paravane .
dolazi u obzir naravno ali ako ta cifra nije previse razlicita..licno to mi je jako odbojno..i meni su razlozi zaista objektivni..ali vidim da nisu i razumljivi..
govori se ovde o individualnosti i svodi se na licne afinitete..ili gresim..
da sam recimo ja imao 15 a ona 18 ne bih to shvatao kao odbojnost..

Па шта је онда поента'?
Хоћеш да кажеш да је особа која је имала више партнера неспособна да воли или ми се само учинило?
Покушавам да проникнем у разлоге твог става, ако није сујета, шта је онда разлог том сметању да имаш доста искуснију парнерку од себе?
za ostalo pogledaj moj prethodni post..ocekujem da krenu podsmesi sa svih strana ali ajd istrpecu