Koliko para dajete supruzi za domaćinstvo?

Moj otac je mojoj majci davao celu platu
i to je funkcionisalo.

Ona je svoje honorare ulagala u veće troškove.
Kupovina kola, placa, renoviranje stana ... i naravno moj vozni park, muz instrumente ...

Kažem, to je funkcionisalo.

Ne znam da li je to patern upotrebljiv kod svakog,
moji roditelji su pre svega bili domaćini
i znalo se ko je za šta zadužen.

Zaista je interesantno pitanje ... hmmmm ...

U današnje vreme kad žene neće da rade po kući,
a muškarac neće da daje platu nikome ...

Ne znam.
Svaki slučaj za sebe.

Jbt nikad necu da se udam, ako bi mi muz placao sto mu peglam ves.
Nekako ja to zamislila oboje rade pa postoji neki zajednicki novac i nesto kao stalo mi do njega i volim ga pa ne bih da se raspada kako BiH ja bila princeza a i njemu stalo do mene i voli me pa nece da se izvrne posle posla ko invalid dok ja spremam veceru no cemo sve zajedno ili vec po nekom dogovoru koji pase i meni i njemu.
A Jos da ne radim no da on radi, jer je sposobniji da zaradi vise para, pa hahahahahahaha. Mislim, moze, super, ali onda da plati kucnu pomocnicu a meni daje dzeparac i placa mi sto sam se odrekla karijere moju sadasnju mesecnu platu tri puta mesecno. Eto.

Jbt nikad necu da se udam, ako bi mi muz placao sto mu peglam ves.
Nekako ja to zamislila oboje rade pa postoji neki zajednicki novac i nesto kao stalo mi do njega i volim ga pa ne bih da se raspada kako BiH ja bila princeza a i njemu stalo do mene i voli me pa nece da se izvrne posle posla ko invalid dok ja spremam veceru no cemo sve zajedno ili vec po nekom dogovoru koji pase i meni i njemu.
A Jos da ne radim no da on radi, jer je sposobniji da zaradi vise para, pa hahahahahahaha. Mislim, moze, super, ali onda da plati kucnu pomocnicu a meni daje dzeparac i placa mi sto sam se odrekla karijere moju sadasnju mesecnu platu tri puta mesecno. Eto.
Al onda ce da krese kucnu pomocnicu

Back