- Poruka
- 384.316
Sve to zavisi od godina,libida, prilika, situacije, partnera ali ipak koliko možete da izdržite bez seksa..1 dan, 7 dana, 30 dana i više
Desanka kao zamena za seks se ne računa..
Desanka kao zamena za seks se ne računa..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve to zavisi od godina,libida, prilika, situacije, partnera ali ipak koliko možete da izdržite bez seksa..1 dan, 7 dana, 30 dana i više
Desanka kao zamena za seks se ne računa..![]()
Mogu. Treniralo se.Sve to zavisi od godina,libida, prilika, situacije, partnera ali ipak koliko možete da izdržite bez seksa..1 dan, 7 dana, 30 dana i više
Desanka kao zamena za seks se ne računa..![]()
Šaltaš menjač?Imam periode samovanja od po godinu dana i jace,ne volim varijante na dan na noc i slicno...kad bi duze bio sam duze bi bio bez odnosa....nije toliko neizdrzivo..gore je bez volana meniili coca cole
![]()
C!dali se vojaerstvo računa u seks?
Vidis uvek sam vozio saltače,automarika nmg da smislimŠaltaš menjač?
Lako je tako?![]()
Ja neću da vizalizujem sve to..Vidis uvek sam vozio saltače,automarika nmg da smislim![]()
samo ako si se pipkao dok gledašdali se vojaerstvo računa u seks?
ja se prišunjam da mogu i da pomirišemsamo ako si se pipkao dok gledaš
onda se definitivno računa kao seksja se prišunjam da mogu i da pomirišem
ne može, to isto ako neko pomiriše pljeskavicu da mu se računa ko da ju je pojeoonda se definitivno računa kao seks
ne može to da se poredine može, to isto ako neko pomiriše pljeskavicu da mu se računa ko da ju je pojeo
ja se pipam i kad gledam tanjir pasuljane može to da se poredi
lepo sam te pitala da li si se pipkao
ako jesi onda je seks
sa pljekom nije takva situacija, kao gledaš pljeku i pipkaš se i budeš zadovoljan, to ne može
jel te bolje radi pljeka ili pasulj?ja se pipam i kad gledam tanjir pasulja