- Poruka
- 12.133
Sta ces kada ih kote ko da ih stancuju u fabrici. Samo im menjaju boje da se lakse uklope u cirkusBaš ne priča o promeni, već o simulakrumu !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ces kada ih kote ko da ih stancuju u fabrici. Samo im menjaju boje da se lakse uklope u cirkusBaš ne priča o promeni, već o simulakrumu !
Nista. Ti cepaj, slazi, dimi, grej se, dzaba dzaba i mastaj o polovnim letecim kolima a litijunske baterije, ko novo, nenkorisceno 207 god.A sta fali grejanju na drvima ,izvini molim te?
Dok vi placate 500 evra i vise za grejanje ,ja se za 50 evra grejem cele sezone i plus ne zavisim od drzave ,njihovih energenata ,restrikcija ,cena ,poskupljenja …
Pa to. "disciplinovana generacija" drugim recima, malo dreknes, malo na razglas : precednik sfrj Tito je danas bio u poseti Zimbabveu i bio docekan sa najvecim mogucim pocastima gde je precednik Zimbabvea izjavio da lepsu figuru nikada nije video za svog mandata. Nas divni, prelepi, premocni Tito je izjavio da vas sve voli i da samo nastavite dalje da budete vredni i radni i da ce biti para.Ma penzosi su bivsi titoisti, sada nacionalisti, idealno SRS glasacko telo. Da nije Vucic bio bi Seselj. Seselj je previse ekstreman, pa zapadu vise
odgovara Vucic kao razumna varijanta...
To vi mastate o el.vozilima ja u to ne bih seo ni da mi plati neko.Nista. Ti cepaj, slazi, dimi, grej se, dzaba dzaba i mastaj o polovnim letecim kolima a litijunske baterije, ko novo, nenkorisceno 207 god.
Mozda bi mogli i neka kola na drva da patentiramo. Zvacemo ih "puf puf"
Tako je bratic. Ni od koga ne zavisis. Ne znam samo sta ce nam onda investicije. Sta kazes, da kad sledeci put dodju pare, mi to lepo vratimo nazad i kazemo: Neka hvala, briga nas za zimu, briga nas za sneg, krzno nam je toplo, mi smo pravi medved.To vi mastate o el.vozilima ja u to ne bih seo ni da mi plati neko.
Normalno da cu da cepam ,lozim i grejem se i da ne zavisim od nikoga ,a ti placaj 1000 evra .
Ne kapiras taj mentalitet. To su starci rusofili, kojima ako pljujes po zapadu osvajas srca. Znaci ono Kina, Rusija, pu po zapadu i to, a sve bivsi komunistiPa to. "disciplinovana generacija" drugim recima, malo dreknes, malo na razglas : precednik sfrj Tito je danas bio u poseti Zimbabveu i bio docekan sa najvecim mogucim pocastima gde je precednik Zimbabvea izjavio da lepsu figuru nikada nije video za svog mandata. Nas divni, prelepi, premocni Tito je izjavio da vas sve voli i da samo nastavite dalje da budete vredni i radni i da ce biti para.
Pa naucen da razmislja ideoloski. Vecina jeste, i ameri su ideoloski nauceni. Ameurikan lajf, ali tamo usoeva dokgle god prosecan gradjanin zivi dobro.Ne kapiras taj mentalitet. To su starci rusofili, kojima ako pljujes po zapadu osvajas srca. Znaci ono Kina, Rusija, pu po zapadu i to, a sve bivsi komunisti
koje Bosko odbija samim time...