Koliko licnih informacija delite na internetu?

Na temu me je inspirisao sledeci video:

Koliko informacija iz svog licnog zivota ste podelili na internetu, ne samo forum, facebook i ostala cuda, slika, radnog mesta, bracnog statusa?
Koliko informacija i delite sa potpunim neznancima i da li razmisljate ko sve moze da cita vase informacije, misli, osecanja?
Kako se osecate to sto neko moze da zna toliko o vama, sta volite, gde jedete, gde izlazite (predpostavicemo da to sve objavljujete na netu), a da sa vama nikada nije ni rec razmenio i ovako a ni na netu?

I na kraju, zasto toliko deljenje licnih informacija, zar zaista nasih 500 "prijatelja" na Facebook-u mora da znaju sta jedemo, gde izlazimo, gde smo izasli, letovali i sa kim, tj. zasto delimo te informacije sa potpunim strancima?

Ne delim puno. Na Fejsu imam slike, i to uglavnom one koje nisam ja kačila, već na kojima sam tagovana sa društvom, a ovde delim neke informacije koje ne smatram preterano ličnim. Generalno nemam potrebu da na netu otvaram dušu bilo kome, za to mi služe prijatelji i ljudi od poverenja (mada ni prema njima nisam nešto preterano otvorena). A nikada mi nije bilo jasno to otvoreno saopštavanje svima na nekoj mreži šta taj neko trenutno radi. Msm koga je briga za to? :confused:

Back