zoya-1
Aktivan član
- Poruka
- 1.001
Engleski,Francuski,Ruski...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
НемачкиPa sad, zanemarimo personalna misljenja o spekulacije o buducnosti . Reci mi koji jezik da pocnem da ucim sa osvrtom na sadasnjost .
Ne znam spanski uopste . Mislim ono, verovao ili ne savrseno ga razumem , ne znam ni sam kako . Ne pratim inace sapunice ali kad cujem sve mogu da razumem ali da sam kazem nesto . Vrlo vrlo vrlo tanko .Usavrši španski...
Немачки
Molim te budi ozbiljna . Kad cu da odem ja u Afriku ? Nikad .
Ne znam spanski uopste . Mislim ono, verovao ili ne savrseno ga razumem , ne znam ni sam kako . Ne pratim inace sapunice ali kad cujem sve mogu da razumem ali da sam kazem nesto . Vrlo vrlo vrlo tanko .
Inace nemam nikakvu osnovu nemackog jezika .Јесте груб, али се по значају високо котира.
O tome ti pričam. Nauči da pričaš na španskom.![]()
Govorim 7 jezika, 6 stranih.
* prvi jezik - hrvatski
* strani jezici - bošnjački (bosanski), crnogorski (crnogorski), srpski (српски), engleski (English), njemački (Deutsch), španjolski (español)
Pa sad, zanemarimo personalna misljenja o spekulacije o buducnosti . Reci mi koji jezik da pocnem da ucim sa osvrtom na sadasnjost .
Sta moze da ti kaze drugo?je!
Pitaj njene savetnike![]()
Joj jel to znaci da moram da gledam spanske serije
![]()
![]()
J.R.R. Tolkien, inače profesor engleskog jezika i književnosti na Oxfordu, stvorio je (izmislio) jezike za bića u svome fantastičnom svijetu. I sam je govorio 26 jezika, dobro je poznavao i mrtve jezike europskoga sjevera, a posebno je proučavao stare epove i mitove.
Mora da mu je lep zivot.....Kazes u svom svetu?
![]()