Koliko jezika govorite?

Koliko jezika govorite?

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6-8

• 9-11

• 12-14

• 15 i više

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Usavrši španski...
Ne znam spanski uopste . Mislim ono, verovao ili ne savrseno ga razumem , ne znam ni sam kako . Ne pratim inace sapunice ali kad cujem sve mogu da razumem ali da sam kazem nesto . Vrlo vrlo vrlo tanko .

Razmisljao sam ali ne znam . Nemacki mi je mnogo ruznjikav jezik po zvuku . Mozda bih i promenio misljenje kad bih priustvovao par predavanjima iz nemackog ali za sada imam totalno losu sliku o njemu .

Govorim 7 jezika, 6 stranih.

* prvi jezik - hrvatski
* strani jezici - bošnjački (bosanski), crnogorski (crnogorski), srpski (српски), engleski (English), njemački (Deutsch), španjolski (español)

Mnogo si pametan. Jesu li te to na hrvatskom jeziku ucili kako se kaze hrvatski u drugim delovima bivse SFRJ.?

Pa sad, zanemarimo personalna misljenja o spekulacije o buducnosti . Reci mi koji jezik da pocnem da ucim sa osvrtom na sadasnjost .

Cim se Srbija priblizi EU, eto, crnaca u ogromnim kolicinama. Vec su se dovukli u Hr.

Sta moze da ti kaze drugo? :confused: je!
Pitaj njene savetnike :lol:

Bolje da si cutala, mislili bismo da si pametna.

Maternji Srpski
Strani: Nemacki, Holandski, danski, svedski, engleski(ono sto svi znaju), italijanski, plattduutsch, aafrikaans makedonski
snalazim se na rumunskom, ruskom, bugarskom slovenskom, norveskom, spanskom, Yiddish(samo u govoru), i na njih jos uglavnom germanskim i slovenskim na romasnkim se snalazim samo pismeno;

Forum je opsutosen svi su pobegli zbog Moderne Pevacice!
Ajde da ga ozivimo, svi ste u medju vreemnu mozda naucili neki novi jezik, hajde koje znate?
WEvo ja cu da pocnem;

Srpski, Nemacki, Holandski, Svedski, Italijanski, Makedonski, Engleski.
Razumem i snalazim se na: Danskom, Norveskom, Ruskom, Bugarskom, Slovenackom, Slovackom, Ceskom, Afrikanackom, Yiddish.
Politicki jezici;: Hrvatski, Flamanski. + svabski dijalekt nemackog i njegovu standardizaciju.
Razumem kad je napisano: Islandski, francuski, spanski.

Poslednja izmena:

Back