Koliko je opasno reci da si Srbin u Hrvatskoj?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кога су змије уједале...

Међутим ти, Европендо, си од оних које су змије могле да уједу петсто хиљада пута па да опет не укапираш узрочно-последичну везу између уједа и журке у змијском леглу. Многи би рекли да је то зато што си глуп, али ја такве грубости сигурно никад нећу написати.

Кога су змије уједале...

Међутим ти, Европендо, си од оних које су змије могле да уједу петсто хиљада пута па да опет не укапираш узрочно-последичну везу између уједа и журке у змијском леглу. Многи би рекли да је то зато што си глуп, али ја такве грубости сигурно никад нећу написати.

Drugo je rat drugo je mir. Da sam glup ne bih uspeo da u jednoj rečenici izložim celu suštinu problema.

Ja sam čuo druge priče. Jednom moj drug je napadnut na EP u rukometu u Novom Sadu.

Drugo je utakmica. Ne možeš to da računaš u svakodnevnu situaciju. Ovako niko neće nikoga da dira. Osim ako naletiš baš na neke uličare i oni te izrade ili prebiju ili štaveć, i ti onda umisliš da je na nacionalnoj osnovi. Ili tako neka slična situacija.

pa jel stremimo ka europi. tamo je poželjno bit jeban, tj *****

Nije Evropa samo u gej pravima. Evropa su moderne saobraćajnice, Evropa je Eurokrem, Evropa je Kemal Malovčić subotom u diskoteci "Bastian Schweinsteiger" u Salzburgu, rodnom mestu Mocarta, slepog guslara i vlasnika kladionice. Evropa je dobijanje Datuma. Evropa je kad devojka dobije menstruaciju. Sve je Evropa i Evropa je sve.

Mene mnogo više brine ova situacija sa mlekom nego odnosi Srba i Hrvata.

Ceo život pijem jedno mleko, i sad ono ne valja.

Najgore je što više neću imati poverenja nikad da ga pijem, pa i da izbace sve alfatoksine iz njega.

Eto vidiš, čim se snage devedesetih vratiše na vlast, ostaneš bez onoga što je na neki način bilo deo tebe.

Mene mnogo više brine ova situacija sa mlekom nego odnosi Srba i Hrvata.

Ceo život pijem jedno mleko, i sad ono ne valja.

Najgore je što više neću imati poverenja nikad da ga pijem, pa i da izbace sve alfatoksine iz njega.

Eto vidiš, čim se snage devedesetih vratiše na vlast, ostaneš bez onoga što je na neki način bilo deo tebe.

baš si me sad začudi. mislim, ti si europljanin, razuman građanin svuda prisutne, kako to da ne piješ kozje mliko?, koza ti je fina životinja ne jede zagađeno najbolje mliko daje.

U Hrvatskoj sva moguca primitiva ceka da razbije nekome glavu i time olaksa sve svoje primitivne probleme. Zahvaljujuci stalnom potpaljivanju HRT-a to se i desava. Policija je komplet HDZ kadar jer su ga stvarali 20 godina tako da posle razbijene glave na ulici zbog ekavice, ocekujte i visecasovno ispitivanje u policiji dok ne potpisete zapisnik koji su oni skrojili. Sami sebi su dovoljni u svojoj mrznji i uskoro ce nestati.

To je rulja emotivnih invalida.

baš si me sad začudi. mislim, ti si europljanin, razuman građanin svuda prisutne, kako to da ne piješ kozje mliko?, koza ti je fina životinja ne jede zagađeno najbolje mliko daje.

Nema to da se nađe uopšte. Koze se gaje uglavnom na planinskim terenima. Po Srbiji se i krave slabo gaje, sve manje, uglavnom ljudi drže svinje i kokoške.

U Hrvatskoj sva moguca primitiva ceka da razbije nekome glavu i time olaksa sve svoje primitivne probleme. Zahvaljujuci stalnom potpaljivanju HRT-a to se i desava. Policija je komplet HDZ kadar jer su ga stvarali 20 godina tako da posle razbijene glave na ulici zbog ekavice, ocekujte i visecasovno ispitivanje u policiji dok ne potpisete zapisnik koji su oni skrojili. Sami sebi su dovoljni u svojoj mrznji i uskoro ce nestati.

To je rulja emotivnih invalida.

Ako ti ne valja ti idi u Grčku.

Hrvatska je naravno demokratska i pravna država. Poštuju se manjinska prava, no to se ne može reći sa Srbiju gdje ljudi bivaju diskriminirani, a osobito se to moglo vidjeti kada se Albancima na Preševu rušili spomenik koji kao manjina imaju zagarantirano.

.. Ми смо срушили један споменик терористима, а ви сте порушили све споменике партизанцима, остала је само она накарада у Јасеновцу!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back