Blic: "Hrvatska drzava nastavlja da progoni srpske muzicare: Bajagi zabranjen koncert u Hrvatskoj, optužen da je "dizao moral vojnicima u ratu"!!!

nikakva hrvatska kao nezavisna drzava pre 1991 nije postojala
Nije postojala ni Austrija kao nezavisna država, nije postojala ni Mađarska, svako je bio vezan s nekim, ali ako si dobrovoljno vezan tvoj komentar je glup.
Hrvati su sebe dobrovoljno vezali uz Beč, jer nisu hteli bit turske sluge poput Mađara, pa je pravedno reći da su Hrvati bili nezavisni

Nije postojala ni Austrija kao nezavisna država, nije postojala ni Mađarska, svako je bio vezan s nekim, ali ako si dobrovoljno vezan tvoj komentar je glup.
Hrvati su sebe dobrovoljno vezali uz Beč, jer nisu hteli bit turske sluge poput Mađara, pa je pravedno reći da su Hrvati bili nezavisni

kazi mi da li je neki hrvatski kralj dobio krunu od pape

samo je takvo kraljevstvo priznato u rimokatolickom svetu

koliko znam nije dok srpski kralj Stefan Prvovencani jeste.

kazi mi da li je neki hrvatski kralj dobio krunu od pape

samo je takvo kraljevstvo priznato u rimokatolickom svetu

koliko znam nije dok srpski kralj Stefan Prvovencani jeste.

Zvonimir je doslovce bio papin vazal, krunjen od Gebizona, papinog poslanika.

Ja i dalje ne razumijem, je li riječ o neznanju, trolanju ili većina u Srbiji je sebe uvjerila da hrvatska povijest ne postoji.

Ja i dalje ne razumijem, je li riječ o neznanju, trolanju ili većina u Srbiji je sebe uvjerila da hrvatska povijest ne postoji.
Reč je o jadu.
Posle istorije krađe hrvatske teritorije Srbi će reći bilo što samo da stvore sapun kojim bi se oprali.
A ne možemo da se operemo nikako.
Krivci smo za krađu hrvatske teritorije. Osoba s kojom razgovaraš tvrdi da je Split srpski grad. Pitaj ga.

Zvonimir je doslovce bio papin vazal, krunjen od Gebizona, papinog poslanika.

ne postoji kralj - vazal

kralj je nezavistan a kraljevstvo suvereno

cim si vazal znaci nisi slobodan i nisi suveren samim tim nisi kralj

to sto ga vi sad nazivate kraljem ne znaci da je bio

ne postoji kralj - vazal

Vidim da ti je povijest slabija strana, a laž jača.
Prvu laž pokrivaš drugom laži.

Na istoku je Bizant dijelio krune, na zapadu su krune davali Franci ili papa. Kada ti je papa dao krunu, ušao si u vazalski odnos s papom i položio zakletvu vjernosti.

Kako ne dosadi lagati?

ne postoji kralj - vazal

dobro, ali jel ti ne shvataš da je evidentno da ćeš reći bilo što da bi krao tuđe teritorije i da uglavnom izbegavaš normalnu raspravu?
ti tvrdiš da je Split srpski grad, jel tako.
Ajde pričaj malo o tome.

ne postoji kralj - vazal
srpski kralj Lazar beše vazal hrvatskom banu, kome je dao kćer u znak podanosti
srpski car Dušan beše vazal hrvatskom banu, kome je dao sestru u znak podanosti

Pitanje za tebe.
Da li su Dušan i Lazar bili kraljevi?

izbaceni su kriminalci spijuni i ljudi koji zele da ruse ustavni poredak Srbije. To je opravdano

Opravdano je i da hrvatska drzava izbaci takve drzavljane Srbije ako ima takvih
'

No ne vidim kakva pretnja po hrvatsku drzavu moze biti Bajaga da mu se zabranjuju koncerti.

U pitanju je rok and rol miroljubivi muzicar koji nikada nikome nije bio pretnja , covek koji promovise ljubav, srecu, siri pozitivne emocije.

Zasto vi Hrvati mrzite takve Srbe?
Ajde Tihi ne pravi se lud pa možda je i Bajaga špijun. 🤣

ne postoji kralj - vazal
Postoji, svi su oni kraljevi zahvaljujući milosti Božjoj iskazanoj kroz Papu. Mi niasmo antisocijalni ka pravoslavci, nemamo autokefalnost i kod nas nitko nije igrač samo za sebe. Osim Engleza koji je htio skratiti par žena i ljubavnica za glavu pa izmislio svoju crkvu.

Hrvatska pobedi - Bajaga će da peva
Hrvatsku spale - Bajaga će da peva na zgarištu

Bajaga je pevao srpskim vojnicima u okupiranoj Hrvatskoj i Hrvati imaju svako pravo da mu ne daju da tamo više zakorači, a ne da peva.
Potpuno normalno.
Ma da i nije pjevao, da je najbolji čovjek na svijetu, reinkarnacija majke Tereze, nećeš, ne može, nismo ti dužni objašnjavati zašto i adio.

Ma da i nije pjevao, da je najbolji čovjek na svijetu, reinkarnacija majke Tereze, nećeš, ne može, nismo ti dužni objašnjavati zašto i adio.
И нека сте му забранили, ко га ебе, зинула гуза за еврићима.😎

А
Па добро, ако не можеш одговорити, знам да је незгодно.😉
Pa kad se tebi sve svodi na 100-150 godina koliko je Srbija vladala dijelovima zaleđa i srednjem vijeku, isto kao kad se dokazuje srpstvo Dubrovnika sa 20 godina postojanja male udruge Srbokatolika na kraju 19.st.

Pa kad se tebi sve svodi na 100-150 godina koliko je Srbija vladala dijelovima zaleđa i srednjem vijeku, isto kao kad se dokazuje srpstvo Dubrovnika sa 20 godina postojanja male udruge Srbokatolika na kraju 19.st.
Када Хум постаје дио Хрватске и колико је дуго у њеном саставу?

Neka, mogu preko granice na tribute
1000003851.png

Tako...

🐈

Back