ЧедниChad
Zainteresovan član
- Poruka
- 347
Dobar dan dobri ljudi, pitanje iz naslova. Koliko je često da ne postoji tzv. refractory period i da muškarac može nastaviti sa radnjom posle orgazma, da mu gospodin ne splasne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako izvadi onda padne?Triput bez vađenja![]()
Ti Paula odlučila da danas ubiješ sve muškarce na forumu? 6 x nije mogao ni Alija Sirotanović.Može. Period par minuta.
Relativno često.
Čuh od prijateljice da ima i onih koji svrše 6 puta za sat dva, pa opet![]()
Mora da ima mnogo dobru i tesnu picku ili ovi priplodi uzimaju vijagru pa posle srcka strada.Može. Period par minuta.
Relativno često.
Čuh od prijateljice da ima i onih koji svrše 6 puta za sat dva, pa opet![]()
Žena ima mnogo rupa.Ja volim da se istocim jednom ali da bude masivno a forsiranje na 2-3 puta to je totalna glupost.
Kad je pica tesnija moze da se cepa vise puta.Žena ima mnogo rupa.
nikakve piluleovisno da li je prirodno ili uzima neke bobe, ako je uz pomoć pilula onda je dosta često![]()
Ja volim da se istocim jednom ali da bude masivno a forsiranje na 2-3 puta to je totalna glupost.
moze se, ali mora da bude jako posebna zena pa podneti tu zrtvu.Dobar dan dobri ljudi, pitanje iz naslova. Koliko je često da ne postoji tzv. refractory period i da muškarac može nastaviti sa radnjom posle orgazma, da mu gospodin ne splasne?
Nadaj se. Može ritanik da prođe. Ne pomaže ni ono, oće ga kao budalu ******Jeebeš svršiš pa nastaviš polako dok se ne ukruti i nastaviš da jeebeš do sutra. Žena je sotona i danas je možeš ubiti samo kurrcem![]()
najbitnije je da hoćeš da pružiš maksimum, a to što teoretski možeš eventualno prolazi u politici a ne u žensko muškim odnosima ili sexuBez pauze, nema šanse. U lovačkim godinama, kada mi je bilo bitno da me šije dobar glas, koristio sam tehnike suzdržavnja. Jednom kad me prođe onda mogu celu noć, tj. dok ona može.
Koristile su se i vijagrice, kamagrice, to isto mnogo pomaže, eto savet za mlade.
Sada samo ponekad i ređe.
Zašto bih mučio sebe?
Spustim se dole i oližem je kraljevski do vrhunca a onda upadam i brzinski dum-dum-dum i bude nam lepo..
Ona zna da mogu ako hoću a to je najbitnije..![]()
najbitnije je da hoćeš da pružiš maksimum, a to što teoretski možeš eventualno prolazi u politici a ne u žensko muškim odnosima ili sexu![]()
Uh, to je davno bilo,mislio sam tad da sam jedini koji to moze .Dobar dan dobri ljudi, pitanje iz naslova. Koliko je često da ne postoji tzv. refractory period i da muškarac može nastaviti sa radnjom posle orgazma, da mu gospodin ne splasne?