white_warg
Iskusan
- Poruka
- 6.049
rekla sam svoje.E, zaebavas sad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rekla sam svoje.E, zaebavas sad.
rekla sam svojeE, zaebavas sad.
Moze da zna, to osete ljudi koji ne zele, znaju toNiko ne moze da zna da li je materijal za roditelja dok ne dobije dete. Bitno je da ima preduslove za zivot, hranu i dom ponajvise.
ja sam svoje rekla.Niko ne moze da zna da li je materijal za roditelja dok ne dobije dete. Bitno je da ima preduslove za zivot, hranu i dom ponajvise.
Koliko biste dece zeleli da imate?
Tesko, to se probudi u coveku tek kada dobije dete, retki su ti koji ne zele decu ceo zivot.Moze da zna, to osete ljudi koji ne zele, znaju to
Ok, ne mislim nista lose.ja sam svoje rekla.
okOk, ne mislim nista lose.
Slusaj, imas zene koje nemaju taj osecaj razumes.Tesko, to se probudi u coveku tek kada dobije dete, retki su ti koji ne zele decu ceo zivot.
Znam to, ima takvih i slazem se u potpunosti. Neki bolje i da ne dobijaju decu. Ali neke roditeljstvo promeni.Slusaj, imas zene koje nemaju taj osecaj razumes.
I ako ga dobiju mogu da budu nezainteresovane za njega, da im se ne probudi taj majcinski osecaj.
Tako da ako takve osobe osete da ne zele decu, da ih nece, da se ne bi mogli brinuti o njima to je u redu, jer u suprotnom mogu da ga dobiju, pa da im dete bude teret i onda ga zapostavljaju
Ovo vazi i za muskarce
Uostalom, sad sam se setila, da je tako sto kazes, ne bi bilo zapostavljene dece. Brinuli bi o njima, kad bismo izuzeli neke materijalne i zivotne razloga, situacije
lepo recenoSlusaj, imas zene koje nemaju taj osecaj razumes.
I ako ga dobiju mogu da budu nezainteresovane za njega, da im se ne probudi taj majcinski osecaj.
Tako da ako takve osobe osete da ne zele decu, da ih nece, da se ne bi mogli brinuti o njima to je u redu, jer u suprotnom mogu da ga dobiju, pa da im dete bude teret i onda ga zapostavljaju
Ovo vazi i za muskarce
Uostalom, sad sam se setila, da je tako sto kazes, ne bi bilo zapostavljene dece. Brinuli bi o njima, kad bismo izuzeli neke materijalne i zivotne razloga, situacije
Neke, al ne sveZnam to, ima takvih i slazem se u potpunosti. Neki bolje i da ne dobijaju decu. Ali neke roditeljstvo promeni.
Idem ja da ne davim, izvini.A ja se pitam zasto se svaka moja tema pretvori u debatu....
Pa dоšla si na forumA ja se pitam zasto se svaka moja tema pretvori u debatu....
ne glumi dobricu.Idem ja da ne davim, izvini.![]()
i?Pa dоšla si na forum
Ne glumim nisam, ali ne bih da ti kvarim naum a tezak sam filozof ponekad.ne glumi dobricu.
uostalom,niko te ne tera sa teme.
Pa forum i služi za to
okNe glumim nisam, ali ne bih da ti kvarim naum a tezak sam filozof ponekad.
vauPa forum i služi za to