Koliko cigareta dnevno popusite???

Ne pusim uposte...ali sam juce popusila celu paklu. I drago mi je zbog toga.
Hahaha, nisam pusila jos od osnovne, mislila sam da mi cigarete ruzno stoje.
Bolje reci "retardirano izgledam sa njima", kao sto rece moja "drugarica".
Sad kad sam malo stala ispred ogledala sa jednom od njih, videla sam da mi bas pasuje cigara...
E sad cu malo da pushim...u inat.

Ne znaci da ce mi prerasti u naviku...
Ionako je pusenje samo poza.
Kao razmenjujes dim sa drugima, i izgledas bog zna kako kul.
Nisam ja neki tip koji se navlaci.

ne i neće prerasti u naviku... ma koliko ti to sada izgledalo bezopasno... moraš da znaš da nije... :)
svi smo mi počeli da pljugamo da bi izgledali kul... i govorili da nismo tip koji se navlači...
ni sama ne znam koliko sam puta ostavljala cigarete... i ponovo počinjala da pušim...
naročito je zeznuto ako si konstantno u društvu pušača... iliti "kul ljudi"... :neutral: i tako se godinama vrtiš u krug... ostavljaš cigarete, pa ponovo počinješ jer misliš- ako predhodni put nisam postala zavisnik, neću ni sada... i onda u jednom trenutku, posle mnogo godina, shvatiš da više ne možeš da ih ostaviš...
ono... žao mi je, ali odvade nema izlaza... :mrgreen:

Ne pusim. Treba razumeti one koji su zapali u takvu zavisnost jer je zaista tesko izboriti se sa tim i prestati. Potrebna je vera pre svega, jaka volja i naravno pomoc okoline...Svi koji istinski teze ka oslobadjanju od tog poroka uspece.:ok:

Lepo je kad neko ima razumevanja za nas nesrecnike... :)

Ja bih najradije ostavio cigarete, ali moj (osnovni) problem nije zavisnost vec cinjenica da neizmerno uzivam u cigaretama. Za zavisnoscu bih se izborio nekako, ali me to drugo yebe. Sto ja neke momente ne mogu zamisliti bez pljuge... :neutral:

Ja bih najradije ostavio cigarete, ali moj (osnovni) problem nije zavisnost vec cinjenica da neizmerno uzivam u cigaretama. Za zavisnoscu bih se izborio nekako, ali me to drugo yebe. Sto ja neke momente ne mogu zamisliti bez pljuge... :neutral:

a misliš da to nije zavisnost? :lol:

i lako je nepušačima da pričaju kako je lako ostaviti cigarete... :roll:

a misliš da to nije zavisnost? :lol:

i lako je nepušačima da pričaju kako je lako ostaviti cigarete... :roll:

u neku ruku jeste... hocu reci kad ne bi bilo kafe (i jos par sitnica, ali one nisu toliko relevantne) ja verovatno ne bih ni pusio, ili bih svakako pusio mnogo manje. Medjutim, to meni predstavlja toliki uzitak da prosto nemam srca da ga se odreknem, pa ni po cenu sopstvenog zdravlja! :(

ja kada sam poslednji put prestala da pušim... a davno je to bilo... svaki put dok pijem kafu držala sam u ruci nezapaljenu cigaretu... navika je čudo...

i sad kad pogledam... nije uopšte stvar u nikotinu... to bi se nadoknadilo slatkišima i grickalicama(ne bi mi ništa falilo da se ugojim malo:D)... sve je samo navika... psihička zavisnost... :(

ne mogu da se setim ko mi je i kada to rekao... ali baš sam se oduševila izjavom...
ako prestanem da pušim, ko će mi umesto cigarete praviti društvo dok čekam autobus... :D

ja kada sam poslednji put prestala da pušim... a davno je to bilo... svaki put dok pijem kafu držala sam u ruci nezapaljenu cigaretu... navika je čudo...

i sad kad pogledam... nije uopšte stvar u nikotinu... to bi se nadoknadilo slatkišima i grickalicama(ne bi mi ništa falilo da se ugojim malo:D)... sve je samo navika... psihička zavisnost... :(

ne mogu da se setim ko mi je i kada to rekao... ali baš sam se oduševila izjavom...
ako prestanem da pušim, ko će mi umesto cigarete praviti društvo dok čekam autobus... :D

meni jednostavno kafa nema isti ukus ako ne ide uz cigaretu. Ko da jedem pashtete bez 'leba :mrgreen:

Al recenica je genijalna :lol: najjaci je taj trip kad zapalis dok bus dodje i redovno on stize samo sto si vratio upaljac u dzep! :dash:
Moj drugar je mene isto jednom upitao: sta nepusaci rade kad im je dosadno? mada cenim da bi imali stosta da mi kazu... :lol:

Takodje :)

Samo moj problem je sto sam uz to i ovisnik o njima...Rado bi ostavio ali uz kafu da izdrzim da ne zapalim je nemoguce.Mogu da kazem da obozavam cigarete :)
Znam da steti zdravlju al j b g jednom se zivi :)
Dnevno pusim oko 2 kutije :rumenko:
images

BTW vidim mnogi kazu da si cool ako pusis...Sa tim se neslazem ... Poceo sam iz zajeb*nc*je (bilo mi zanimljivo) i onda sve vise i vise i *** sad nemogu bez njih

ako prestanem da pušim, ko će mi umesto cigarete praviti društvo dok čekam autobus...
:D
vozis se kolima i ne cekas bus :P:P:P:P:P:P

meni jednostavno kafa nema isti ukus ako ne ide uz cigaretu. Ko da jedem pashtete bez 'leba :mrgreen:

Al recenica je genijalna :lol: najjaci je taj trip kad zapalis dok bus dodje i redovno on stize samo sto si vratio upaljac u dzep! :dash:
Moj drugar je mene isto jednom upitao: sta nepusaci rade kad im je dosadno? mada cenim da bi imali stosta da mi kazu... :lol:

paštete bez 'leba... :lol:

da, to je onaj trip: ajd da zapalim, pa da pre dođe autobus... :lol:

a što se kafe tiče... ja mogu da popijem kafu bez cigarete... znači, skroz mi je svejedno... pušim skoro 10 godina i kafu pijem isto toliko dugo... i do pre par godina nisam mogla da popijem kafu bez bar 5 cigareta, a sad mi se sve češće dešava da nesvesno toliko brzo popijem kafu da se ni ne setim da zapalim... :)

Back