Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
Kutiju/kutiju ipo kako kadDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kutiju/kutiju ipo kako kad

Da li da kazem...
bez dve kutije ne prolazim![]()

E sad cu malo da pushim...u inat.

ovo je najjači razlog da neko počne da puši...![]()
Ne znaci da ce mi prerasti u naviku...
Ionako je pusenje samo poza.
Kao razmenjujes dim sa drugima, i izgledas bog zna kako kul.
Nisam ja neki tip koji se navlaci.

i tako se godinama vrtiš u krug... ostavljaš cigarete, pa ponovo počinješ jer misliš- ako predhodni put nisam postala zavisnik, neću ni sada... i onda u jednom trenutku, posle mnogo godina, shvatiš da više ne možeš da ih ostaviš... 
meni je fizicki nezamislivo spiciti 2 pakle dnevno? Kako uspevas?![]()

Ne pusim. Treba razumeti one koji su zapali u takvu zavisnost jer je zaista tesko izboriti se sa tim i prestati. Potrebna je vera pre svega, jaka volja i naravno pomoc okoline...Svi koji istinski teze ka oslobadjanju od tog poroka uspece.![]()

Lepo je kad neko ima razumevanja za nas nesrecnike...
Ja bih najradije ostavio cigarete, ali moj (osnovni) problem nije zavisnost vec cinjenica da neizmerno uzivam u cigaretama. Za zavisnoscu bih se izborio nekako, ali me to drugo yebe. Sto ja neke momente ne mogu zamisliti bez pljuge...![]()

a misliš da to nije zavisnost?
i lako je nepušačima da pričaju kako je lako ostaviti cigarete...![]()

ja kada sam poslednji put prestala da pušim... a davno je to bilo... svaki put dok pijem kafu držala sam u ruci nezapaljenu cigaretu... navika je čudo...
i sad kad pogledam... nije uopšte stvar u nikotinu... to bi se nadoknadilo slatkišima i grickalicama(ne bi mi ništa falilo da se ugojim malo)... sve je samo navika... psihička zavisnost...
ne mogu da se setim ko mi je i kada to rekao... ali baš sam se oduševila izjavom...
ako prestanem da pušim, ko će mi umesto cigarete praviti društvo dok čekam autobus...![]()

najjaci je taj trip kad zapalis dok bus dodje i redovno on stize samo sto si vratio upaljac u dzep! 

Lepo je kad neko ima razumevanja za nas nesrecnike...
Ja bih najradije ostavio cigarete, ali moj (osnovni) problem nije zavisnost vec cinjenica da neizmerno uzivam u cigaretama. Za zavisnoscu bih se izborio nekako, ali me to drugo yebe. Sto ja neke momente ne mogu zamisliti bez pljuge...![]()

vozis se kolima i ne cekas busja kada sam poslednji put prestala da pušim... a davno je to bilo... svaki put dok pijem kafu držala sam u ruci nezapaljenu cigaretu... navika je čudo...
i sad kad pogledam... nije uopšte stvar u nikotinu... to bi se nadoknadilo slatkišima i grickalicama(ne bi mi ništa falilo da se ugojim malo)... sve je samo navika... psihička zavisnost...
ne mogu da se setim ko mi je i kada to rekao... ali baš sam se oduševila izjavom...
ako prestanem da pušim, ko će mi umesto cigarete praviti društvo dok čekam autobus...
![]()

meni jednostavno kafa nema isti ukus ako ne ide uz cigaretu. Ko da jedem pashtete bez 'leba
Al recenica je genijalnanajjaci je taj trip kad zapalis dok bus dodje i redovno on stize samo sto si vratio upaljac u dzep!
Moj drugar je mene isto jednom upitao: sta nepusaci rade kad im je dosadno? mada cenim da bi imali stosta da mi kazu...![]()