Koliko cigareta dnevno popusite???

Pusim vec 8 godina, oko paklu dnevno. Kad vidim da imam jos 10 cigareta, odma' idem da kupim novu kutiju... I da, nemam nameru da prestanem, svi cemo od necega da umremo, pre ili kasnije, nadam se samo da nece neki rak da me strefi pa da me izjeda onako polako... Preferiram neki dobar infarkt, kratko ali je....chno. Naravno, drago mi je da vidim nekoga ko je prestao ili uopste ne pusi, to je za svaku pohvalu, ali me nerviraju oni ljudi koji non stop blebecu o tome kako je to mnogo lose, zato sto to i sama znam, ali sam, eto, izabrala tako. (u al' sam se primila). Dakle, odgovor je oko paklu dnevno, a ako izadjem onda dve!
Jedan je zivot, dva su plucna krila!

Pusim vec 8 godina, oko paklu dnevno. Kad vidim da imam jos 10 cigareta, odma' idem da kupim novu kutiju... I da, nemam nameru da prestanem, svi cemo od necega da umremo, pre ili kasnije, nadam se samo da nece neki rak da me strefi pa da me izjeda onako polako... Preferiram neki dobar infarkt, kratko ali je....chno. Naravno, drago mi je da vidim nekoga ko je prestao ili uopste ne pusi, to je za svaku pohvalu, ali me nerviraju oni ljudi koji non stop blebecu o tome kako je to mnogo lose, zato sto to i sama znam, ali sam, eto, izabrala tako. (u al' sam se primila). Dakle, odgovor je oko paklu dnevno, a ako izadjem onda dve!
Jedan je zivot, dva su plucna krila!

Joj....kad samo vidim one "umrlice" na pakli...jeza me uhvati. Slazem se sa tobom o pridikama koje drze nepusaci (mada znam da su u pravu) ali ne treba nikom stajati na muku :thumbdown: Svaka cast onima koji prekinu,divim im se...To je samo jaka volja i karakter.:klap: Imam takav primer u porodici,cale pusio 30 god i bacio ih preko noci,ali ja ne mogu tako odjednom...dajem sama sebi neke glupe rokove...kao od sutra prestajem...pa kad dodje sutra...ja opet jovo nanovo....i tako.... Ma nemam volje,to je problem. A i uzivam u cigama :rumenko:

Back