колико често мислите о свом хришћанском животу?

Papagaj može da nauči da peva "ariju Kraljice noći" iz Mocartove opere "Čarobna frula" -
- a "božje sluge" ne mogu da nauče da pišu na svom maternjem jeziku. :hahaha: I još se ponose neznanjem. Još jedan od razloga što ne mogu biti hrišćanin je taj što nema šanse da se ponosim neznanjem. Kako reče vladika Nikolaj Velimirović: “Lako je naučiti životinju. Lako je naučiti prostaka. Ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima.” Hm? Ha!

Sta si sad rekao?

A zasto Svemoguci Bog nesto ne bi mogao?
Zamislite se malo svi koji tvrdite da verujete da je Bog Svemoguc,a ne verujete da je svemoguc :think:
Zbunjujuce....zar ne?

Covek je zrno praha i mnogo manje u odnosu na Boga ...

Svemoguc ne znaci da sada trazis od njega da ne postoji...
Isto je traziti od njega da bude covek...

Ma, lupam i ja tako...
Elem, ako je Isus proveo tri dana pod zemljom, nje bio na nebu. A onog tamo nesrećnika izmrcvarenog lagao da će zajedno da večeraju na nebu prvog od ta tri dana. :D
Bog moze sve :)

Pa to objasnila sam da on ne moze biti covek... zrno praha, ne znaci to biti svemoguc...
Onda ti ne verujes da Bog moze sve.
Tvoj bog je ogranicen politikom Jsvedoka...:(

Bog moze sve :)

Onda ti ne verujes da Bog moze sve.
Tvoj bog je ogranicen politikom Jsvedoka...:(
Vazi onda moze i da ne postoji jel tako??? :)

I molila bih te bez verskih predrasuda i spominjanje moje religije... milim da kao moderator to ne bi trebala :)

ja pisem na temelju Biblije iskljucivo:) i mog razuma...
zastupam sebe a ne grupu...

Vazi onda moze i da ne postoji jel tako??? :)

I molila bih te bez verskih predrasuda i spominjanje moje religije... ja pisem na temelju Biblije iskljucivo:) i mog razuma...
zastupam sebe a ne grupu...
Zastupas sebe ali se deklarises kao Jsvedok,ili gresim?
Svejedno...neka bude,tvoj bog je ogranicem tvojim idejama...a to nije isti Bog u kog ja verujem..
Moje poimanje je da je Bog Jedan i da je Svemoguc...pa time moze sve...cak i da ne postoji u mislima nekih ljudi.

Zastupas sebe ali se deklarises kao Jsvedok,ili gresim?
Svejedno...neka bude,tvoj bog je ogranicem tvojim idejama...a to nije isti Bog u kog ja verujem..
Moje poimanje je da je Bog Jedan i da je Svemoguc...pa time moze sve...cak i da ne postoji u mislima nekih ljudi.
ja se ne deklarisem nego mi drugi stalno kace etiketu...a to je nepotrebno...
Nije Bog moj Bog je jedan... i Svemoguc je samo pogresno shvatate taj pojam...
On ne moze da radi protiv sebe...

Mislis da Bog moze da nestane? Da sam sebe unisti? ne moze jer je besmrtan... treba znati zakonitosti... po kojima on funkcionise...
Bog je besmrtan i ne moze da umre i to je cinjenica....

A Sin Bozji je umro i vaskrsao...

Poslednja izmena:

Back