- Poruka
- 29.534
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja pisem bi![]()
I još se ponose neznanjem. Još jedan od razloga što ne mogu biti hrišćanin je taj što nema šanse da se ponosim neznanjem. Kako reče vladika Nikolaj Velimirović: “Lako je naučiti životinju. Lako je naučiti prostaka. Ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima.” Hm? Ha!
A možeš i rečenicu na engleskom - "How do you know?" - da napišeš na ćirilici - "Хоњ до уоу кноњ?"
I da se ponosiš time. Strašno.pa to ti i kazem sto bi dokazivala ista...

naravno da je mojaMa OK, mislim stvarno - tvoja stvar.![]()

naravno da je moja![]()
Sta si sad rekao?A još je i lažov.
Di je bio tog i idućih dana?![]()
A zasto Svemoguci Bog nesto ne bi mogao?Ne moze Bog biti covek...

Ne pravdam se. ende.Tvoja je, ali da znas da se pravdas. Nemoj vise.
Ne pravdam se. ende.
Sta si sad rekao?
A zasto Svemoguci Bog nesto ne bi mogao?
Zamislite se malo svi koji tvrdite da verujete da je Bog Svemoguc,a ne verujete da je svemoguc
Zbunjujuce....zar ne?
Ne....
Pa ja necu dozivotno ovako da se "preganjam" - dobro 'ajde, ne pravdas se.Tako je ne pravdam se.Pa ja necu dozivotno ovako da se "preganjam" - dobro 'ajde, ne pravdas se.

Umisljeno zrno praha...Covek je zrno praha i mnogo manje u odnosu na Boga ...
Svemoguc ne znaci da sada trazis od njega da ne postoji...
Isto je traziti od njega da bude covek...
Ma, lupam i ja tako...Sta si sad rekao?
Pa to objasnila sam da on ne moze biti covek... zrno praha, ne znaci to biti svemoguc...Umisljeno zrno praha...
Sto bi neko trazio od Boga da bude ovo ili ono,
Bog Jeste, znali mi to ili ne,bilo nam jasno ili ne...
bog nije bogocovek, jer Bog ne moze biti i Bog i covek, ako je covek onda i nije Bog..Pa ja necu dozivotno ovako da se "preganjam" - dobro 'ajde, ne pravdas se.
A ovo drugo, Bog je bogocovek kroz Isusa Hrista postao, znaci moze.

bog nije bogocovek, a Isus je Bozji Sin... tako i pise u Bibliji.
lako je![]()
Bog moze sveMa, lupam i ja tako...
Elem, ako je Isus proveo tri dana pod zemljom, nje bio na nebu. A onog tamo nesrećnika izmrcvarenog lagao da će zajedno da večeraju na nebu prvog od ta tri dana.![]()

Onda ti ne verujes da Bog moze sve.Pa to objasnila sam da on ne moze biti covek... zrno praha, ne znaci to biti svemoguc...

Nije lako ...uopste...meni je to najteze...da verujem u dve suprotne tvrdnje...bog nije bogocovek, jer Bog ne moze biti i Bog i covek, ako je covek onda i nije Bog..
a Isus je Bozji Sin... tako i pise u Bibliji.
lako je![]()
Vazi onda moze i da ne postoji jel tako???Bog moze sve
Onda ti ne verujes da Bog moze sve.
Tvoj bog je ogranicen politikom Jsvedoka...![]()

i mog razuma...Bog deluje u skladu sa zakonima koje je On postavio...Nije lako ...uopste...meni je to najteze...da verujem u dve suprotne tvrdnje...
I sta jos bog ne moze?
Zastupas sebe ali se deklarises kao Jsvedok,ili gresim?Vazi onda moze i da ne postoji jel tako???
I molila bih te bez verskih predrasuda i spominjanje moje religije... ja pisem na temelju Biblije iskljucivoi mog razuma...
zastupam sebe a ne grupu...
ja se ne deklarisem nego mi drugi stalno kace etiketu...a to je nepotrebno...Zastupas sebe ali se deklarises kao Jsvedok,ili gresim?
Svejedno...neka bude,tvoj bog je ogranicem tvojim idejama...a to nije isti Bog u kog ja verujem..
Moje poimanje je da je Bog Jedan i da je Svemoguc...pa time moze sve...cak i da ne postoji u mislima nekih ljudi.
Možeš ti i bolje.Bog moze sve