Колико ће Комунистичка партија освојити на следећим републ. изборима?

колико ће КП добити гласова на следећим изборима

• 0,4%

glasova: 41 75,9%
  • 5% и више

glasova: 13 24,1%

• Ukupno glasova
    54
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Srbiji ne postoji prava levica, samim tim ni pravi organizovani komunisti....

Ovde si potpuno u pravu.
Komunisti bi u Srbiji imali bar 10% glasackog tela ali ove KP kao da organizuju kapitalisti da bi ubili svaku simpatiju i naklonost prema komunizmu.
Eto prica se da su u Ceskoj komunisti napravili pomak. Nije ni cudo jer je Ceska bila komunisticka a sada je osetila "blagodeti" kapitalizma.
Ne verujem da su ceski komunisti isli sa parolom o ujedinjenju sa Slovackom i to po svaku cenu, milom ili silom. Uzmimo u obzir da se raspad SFRJ i Cehoslovacke ne moze uporediti.
Kod nas su postavili ultimatum, komunizam=jugoslavija=tito=cetnici vs. partizani=....JUGOSLAVIJA I OPET TITO!
Sa takvim stavom ostace na promilima. Komunisti ce ostati nezadovoljni uglavnom glasajuci za SPS.

Nebitan faktor. Odjahali su svoje ali neki iznogudi još uvek žive u prošlosti što ih čini veoma opasnim.
Па шта сад? јел смо "небитан фактор" или смо "веома опасни"?
хахаха националисти и десничари не знате више ни шта причате.

Па шта сад? јел смо "небитан фактор" или смо "веома опасни"?
хахаха националисти и десничари не знате више ни шта причате.
To uopšte ne mora biti isključivo. Nebitan faktor po brojnosti i uticaju, ali opet opasan. Nebitan zato što nema nikakav pravi doseg. ahahhahaha
Možda ćeš sada razumeti ili da ipak obojim tekst u crvenu? Ja sam levičar komšo, iako ne mirišem komunizam preterano.

Poslednja izmena:
To uopšte ne mora biti isključivo. Nebitan faktor po brojnosti i uticaji, ali opet opasan. Nebitan zato što nema nikakav pravi doseg. ahahhahaha
Možda ćeš sada razumeti ili da ipak obojim tekst u crvenu? Ja sam levičar komšo, iako ne mirišem komunizam preterano.

Ма ти си бре сам себи скочио уста, и написао ГЛУПОСТ, и вађења сада нема.
хахаха и то ти није доста него опет скачеш себи у уста, јер си "левичар који не мирише претерано комунизам".
Знаш, сваки левичар зна да је комунизам идеал и да комунистичко друштво до сада нигде није остварено.

Ма ти си бре сам себи скочио уста, и написао ГЛУПОСТ, и вађења сада нема.
хахаха и то ти није доста него опет скачеш себи у уста, јер си "левичар који не мирише претерано комунизам".
Знаш, сваки левичар зна да је комунизам идеал и да комунистичко друштво до сада нигде није остварено.
Da ti je pamet na nivou proleterske samouverenosti bilo bi dobro, ovako pored same agresivnosti u pristupu imaš malo šta.
Izvukao si moju izjavu iz konteksta, preokrenuo kako ti paše i sada to proglasio za glupost. Tako to i rade pravi komunisti. :kafa:

Sa kim ja diskutujem... Komunizam je samo deo levice ne i sama levica, mozgu isprani.

Da ti je pamet na nivou proleterske samouverenosti bilo bi dobro, ovako pored same agresivnosti u pristupu imaš malo šta.
Izvukao si moju izjavu iz konteksta, preokrenuo kako ti paše i sada to proglasio za glupost. Tako to i rade pravi komunisti. :kafa:

Sa kim ja diskutujem... Komunizam je samo deo levice ne i sama levica, mozgu isprani.
Комунизам као идеја најхуманијег могућег друштва не може бити стран нити једном левичару.

Комунизам као идеја најхуманијег могућег друштва не може бити стран нити једном левичару.
Da li si ti ikada živeo u komunističkoj Jugi ili ti je sve poznato samo iz priča? Ajde iskreno reci.

Vodja jednog dela komunista u zemlji Srbiji, Joska Broz :hahaha:

Josip-Joska-Broz-18-660x440.jpg

Рођен је 1947. године у Београду. Имао је три године када су му се родитељи, Жарко Броз и Тамара Вегер развели, па је са млађом сестром Златицом прешао да живи код свог деде, Јосипа Броза Тита и његове супруге Јованке. После основне школе, најпре је уписао гимназију, али је понављао први разред. Тада се преместио у машинску школу, да би на крају отишао у шумарску школу у Краљеву. Завршио је Шумарски факултет у Београду.

Једно време је радио као шумар и металостругар, а касније је био Титов пратилац у лову и надзорник његових ловишта. Као полицајац у Антидиверзантском воду бринуо за дедину безбедност све до његове смрти, 4. маја 1980. године. Пословну каријеру наставио је као угоститељ у Београду, где је држао ресторане „Чубурска липа“ и „Тито“.

Женио се четири пута, а са садашњом супругом Далидом има ћерку Тамару. Из првог брака има синове Небојшу и Виктора. Такође има унуке Луку, Филипа и Лазара.

Poslednja izmena:
A zamislite unuk Titov ponavljao..
valjda po partijskoj odgovornosti..
svi isti da budu..

Zenio se cetiri puta. Dedin svaler...;)

Salu na stranu. Komunisti u Srbiji imaju veliku sansu i kao sto napisah gore bar 10% birackog tela, ali trebaju izaci iz istorijskih okvira.
Pored vec postojeceg, postoji i veliki broj mladih a medju njima i vrlo obrazovanih ljudi koji su spremni da se angazuju ali pored Joske, Tita, SFRJ, cetnika vs partizana, ponekih pacijenata i ostalih gluposti, jednostavno ne mogu doci do izrazaja.
Izvrgnuti su ruglu onog trenutka kada i spomenu da su komunisti.
Joska bi mogao da bude recimo predsedavajuci jedne istorijske sekcije u okviru KP i nista vise od toga.
Politicki trenutak je savrsen.
Kapitalisti pokazuju svoje pravo lice, donose se novi zakoni i ovo je prilika da komunisti u Srbiji dobiju glasove biraca.
Vratili bi poverenje naroda u KP i pokazali da osim komunista u ovoj drzavi ne postoji ni jedna snaga koja ce se postenije i pozrtvovanije boriti za prava radnika i seljaka.
KP bi sigurno presla cenzus cak i mnogo vise, napravili bi nas sindikat a stav i misljenje komunista u ovoj drzavi bi se postovao.
Ali avaj, TITO JUGOSLAVIJA I OPET TITO i prdnuse u cabar....

Dovoljno da pomogne vladajućoj stranci da ostane na vlasti.

DB-ovska posla...

Nece im puno pomoci sa 0,74% koliko su imali prosli put.
Drzavni projekti se rade drugacije.
Postoji ozbiljna kampanja.
Pojavljivanje na medijima sa nacionalnom frekvencijom.
Postoji novac.
A KP nema nista od toga.
Pitanje je da li ce uopste izaci na izbore.

Pogledajte prilog 318710

Рођен је 1947. године у Београду. Имао је три године када су му се родитељи, Жарко Броз и Тамара Вегер развели, па је са млађом сестром Златицом прешао да живи код свог деде, Јосипа Броза Тита и његове супруге Јованке. После основне школе, најпре је уписао гимназију, али је понављао први разред. Тада се преместио у машинску школу, да би на крају отишао у шумарску школу у Краљеву. Завршио је Шумарски факултет у Београду.

Једно време је радио као шумар и металостругар, а касније је био Титов пратилац у лову и надзорник његових ловишта. Као полицајац у Антидиверзантском воду бринуо за дедину безбедност све до његове смрти, 4. маја 1980. године. Пословну каријеру наставио је као угоститељ у Београду, где је држао ресторане „Чубурска липа“ и „Тито“.

Женио се четири пута, а са садашњом супругом Далидом има ћерку Тамару. Из првог брака има синове Небојшу и Виктора. Такође има унуке Луку, Филипа и Лазара.
"србин"100%
а о учењу ту је таленат на дида:hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Pogledajte prilog 318710

Oterajte ovog velikohrvata sa cela stranke i iz stranke pa ce biti glasova.Koliko ne znam ali dok se identifikujete sa veliokohrvatima Josipom i Joskom Broz necete se daleko odlepiti od 0 %.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back