Za koga ćete da glasate na sledećim predsedničkim izborima 2027?

Znam šta se sve izdešavalo. I znam da je ovaj sadašnji saziv Parlamenta smenio Vučevića i da su nekoliko opozicionih parlamentarnih stranaka predložili Vladu narodnog poverenja.
Takođe znam da je i AV izjavio da ima 3-4 imena za mandatara nove Vlade.

Ti misliš da ih mi, građani zajedno sa studentima ili bez njih smenimo na ulici?

OK, podnesu svi ostavke i šta dalje? Ko raspisuje nove izbore na svim nivoima? Ko radi rebalans budžeta koji treba da se donese zbog izbora?

Ko formira biračke odbore, utvrđuje liste kandidata?

Ne može ništa bez izbora.

Ja bih da glasam za Ustavotvornu skupštinu i da se promeni izborni zakon, na lokalu, ali i u Parlamentu.
a ko je sastavljao i kako vlast 6-og oktobra?

udri brigu na veselje

Znam šta se sve izdešavalo. I znam da je ovaj sadašnji saziv Parlamenta smenio Vučevića i da su nekoliko opozicionih parlamentarnih stranaka predložili Vladu narodnog poverenja.
Takođe znam da je i AV izjavio da ima 3-4 imena za mandatara nove Vlade.

Ti misliš da ih mi, građani zajedno sa studentima ili bez njih smenimo na ulici?

OK, podnesu svi ostavke i šta dalje? Ko raspisuje nove izbore na svim nivoima? Ko radi rebalans budžeta koji treba da se donese zbog izbora?

Ko formira biračke odbore, utvrđuje liste kandidata?

Ne može ništa bez izbora.

Ja bih da glasam za Ustavotvornu skupštinu i da se promeni izborni zakon, na lokalu, ali i u Parlamentu.

Pa realno bi bilo da ova vlada kompletno podnese ostavke, da se formira neka prelazna vlada (sačinjena prvenstveno od predstavnika studenata i profesora kao i predstavnika što opozicije što nekih ljudi iz vlasti, znači niko ne sme da ima bilo kakav politički monopol) , da se oslobode institucije, oslobodi medijski prostor, da se srede birački spiskovi, promeni izborni zakon i tek onda kad se steknu uslovi za legitimne i fer izbore da se ide na izbore jer ovako kada je on sve uzurpirao i privatizovao i kad su izbori čista farsa i služe mu samo za propagandu i da se on igra sam sa sobom prosto nema nikakvog smisla ići na takve izbore i učestvovati u toj farsi i biti deo njegove manipulacije.

Glasaću za Narodnu stranku, ako je u koaliciji sa nekim strankama i ukoliko nije, to mi nije mnogo važno.
Pitanje nisam u toku par godina vec.tu narodnu stranku je osnovao vuk jeremic cini mi se a zamenio ga neki gajic.kakva je to partija sada?u smislu toga da mi pod jeremicem bila antipaticna?uopsteno pitam sta im je program,ciljevi,biografije vodecih licnosti(osnovno)
Zanimljivo mi da pristojni ljudi pominju uopste tu partiju a osobe kao ti smatram pristojnim.hvala

Poslednja izmena:
"Риба" се зове Вештачка Памет. Млада је, зна и не кошта много. Ја двоумњења немам!
200.gif

Pitanje nisam u toku par godina vec.tu narodnu stranku je osnovao vuk jeremic cini mi se a zamenio ga neki gajic.kakva je to partija sada?u smislu toga da mi pod jeremicem bila antipaticna?uopsteno pitam sta im je program,ciljevi,biografije vodecih licnosti(osnovno)
Zanimljivo mi da pristojni ljudi pominju uopste tu partiju a osobe kao ti smatram pristojnim.hvala
Ne treba dovoljno mi bilo pola sata da listam po netu i vidim biografije...

Back