Колико ће Комунистичка партија освојити на следећим републ. изборима?

колико ће КП добити гласова на следећим изборима

• 0,4%

glasova: 41 75,9%
  • 5% и више

glasova: 13 24,1%

• Ukupno glasova
    54
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јеси ти некад видео слику било кога из тог новоформираног покрета? Ко су људи који стоје иза тог покрета - именом и презименом? Откуд ја знам да ли та организација постоји само на интернету? Да ствар буде црња, на истом месту је објављена слика са радничких протеста 10.12.2013. испред Владе Србије где су на слици чланови КП (Јошке Броза) која се толико критикује на том веб-сајту.

Ma jok batice, to je Matrix stranka.....pa odkale su registrovani ako ih niko ne podržava? Hajde razmisli malo, nije to teško samo malo mozak boli, ako imaš isti....

- - - - - - - - - -

Nikad ne bih dao glas stranci koja baštini tekovine KPJ - Josipa Broza a to upravo čini stranka Joške Broza,njegovog unuka.Razlog je jednostavan,tito i titovci nikad nisu ni bili komunisti nego kamuflirani velikohrvatski nacionalisti a njihove sluge srpskog porekla najobičniji janičari.

A u HR kažu da su to srpska posla, idi mi dođi mi....

- - - - - - - - - -

Nisi ti pravi Tito,drukciju je on kapu nosio:gace:

A tek da vidiš kako ja nosim kapu.....idi begaj....

A u HR kažu da su to srpska posla, idi mi dođi mi....
.

Šta bi tek rekli da je umesto što je iz Srbije,fabrike premestio iz Hrvatske ili da su milioni Hrvata u teritorijalnoj podeli Jugoslavije 1945 ostali van njhove socijalističke republike ili da od Hrvata formirao nekoliko novih nacija kao što je od delova srpske nacije napravio npr.crnogorsku ili da je tu njihovu republiku podelio na tzv.automone pokrajine i da je tim autonomnim pokrajinama npr.- Istri,Dalmaciji,Krajini dao veča ovlašćenja nego toj njihovoj vladi u Zagrebu kao što je bio slučaj sa tzv.autonomnim pokrajinma u Srbiji ili da je suzbijao upotrebu latinice kao što je činio sa ćirilicom ili da je u neko područje Hrvatske zabranio povratak Hrvatima kao što je zabranio povratak Srbima na KiM posle Drugog svetskog rata gdje je i uvezao ogroman broj Albanaca iz Albanije ili da je sistematski falsifikao istoriju na štetu Hrvata kao što je činio u slučaju Srba.Šta bi onda rekli ti tvoji Hrvati ?

Ma jok batice, to je Matrix stranka.....pa odkale su registrovani ako ih niko ne podržava? Hajde razmisli malo, nije to teško samo malo mozak boli, ako imaš isti....
Ју извини друже с мозгом величине Мајаковсковог. Просветли ме...

E baš su bili pravi proleteri ti tvoji jugo komunisti.Kao i svi drugi proleteri živeli su i nažalost i na sramotu ovog naroda žive u vilama na Dedinju,Senjaku čija vrednost dostiže i nekoliko miliona Evra,a decu su slali na školovanje u truli kapitalizam najčešče u London valjda da dobro savladaju marksizam.

Šta bi tek rekli da je umesto što je iz Srbije,fabrike premestio iz Hrvatske ili da su milioni Hrvata u teritorijalnoj podeli Jugoslavije 1945 ostali van njhove socijalističke republike ili da od Hrvata formirao nekoliko novih nacija kao što je od delova srpske nacije napravio npr.crnogorsku ili da je tu njihovu republiku podelio na tzv.automone pokrajine i da je tim autonomnim pokrajinama npr.- Istri,Dalmaciji,Krajini dao veča ovlašćenja nego toj njihovoj vladi u Zagrebu kao što je bio slučaj sa tzv.autonomnim pokrajinma u Srbiji ili da je suzbijao upotrebu latinice kao što je činio sa ćirilicom ili da je u neko područje Hrvatske zabranio povratak Hrvatima kao što je zabranio povratak Srbima na KiM posle Drugog svetskog rata gdje je i uvezao ogroman broj Albanaca iz Albanije ili da je sistematski falsifikao istoriju na štetu Hrvata kao što je činio u slučaju Srba.Šta bi onda rekli ti tvoji Hrvati ?

Moji Hrvati bi na sve to rekli "weniger Wein"

E baš su bili pravi proleteri ti tvoji jugo komunisti.Kao i svi drugi proleteri živeli su i nažalost i na sramotu ovog naroda žive u vilama na Dedinju,Senjaku čija vrednost dostiže i nekoliko miliona Evra,a decu su slali na školovanje u truli kapitalizam najčešče u London valjda da dobro savladaju marksizam.

A što moji? Ja bre nemam ni kučeta ni mačeta a sada ispada da imam "jugo komuniste", ne odričem se sebe ali nemoj ništa da mi tovariš. A ko to živi u vilama na dedinju? Ko je to u Londonu? Valjda imaju imena i prezimena svi ti na dedinju i u Londonu.

- - - - - - - - - -

Zar postoji i ova stranka. O, Srbijo, nije ni čudo što ti ne ide ništa kako treba!!!

A prethodnih 50,godina kada je u toj Srbiji izgrađeno sve što ovi demonkrate ne mogu ni da okreče, je u to Srbiji išlo kako treba? Dete idi čitaj mikijev almanah....

A što moji? Ja bre nemam ni kučeta ni mačeta a sada ispada da imam "jugo komuniste", ne odričem se sebe ali nemoj ništa da mi tovariš. A ko to živi u vilama na dedinju? Ko je to u Londonu? Valjda imaju imena i prezimena svi ti na dedinju i u Londonu.

- - - - - - - - - -

A prethodnih 50,godina kada je u toj Srbiji izgrađeno sve što ovi demonkrate ne mogu ni da okreče, je u to Srbiji išlo kako treba? Dete idi čitaj mikijev almanah....

Dete ima blizu 50. pogledaj šta su izgradile kapitalističke zemlje tih godina. Vidi Japan, Južnu Koreju.Raspitaj se šta je iz Srbije preneseno u druge tadašnje republike. Koliko je samo mlinova prebačeno u BiH, Sloveniju.

- - - - - - - - - -.

Vi titovci ne znate ni značenje poslovica u srpskom jeziku.Nemati kuče ni mače ima značenje - nemati porodicu i sa imovinskim stanjem nema nikakve veze.A ko živi u vilama na Dedinju,i u salonskim stanovima u centru grada,pa žive funkcioneri i deca funkcionera SKJ,avangarde radničke klase ili proletera ha ha eto ko živi.Žive i drugi ali njih je najviše.

Vi titovci ne znate ni značenje poslovica u srpskom jeziku.Nemati kuče ni mače ima značenje - nemati porodicu i sa imovinskim stanjem nema nikakve veze.A ko živi u vilama na Dedinju,i u salonskim stanovima u centru grada,pa žive funkcioneri i deca funkcionera SKJ,avangarde radničke klase ili proletera ha ha eto ko živi.Žive i drugi ali njih je najviše.

Tako isto i ja mogu da tvrdim da na mesecu ima života, žive ovi i oni...nego , jel imaš ti imena i prezimena tih o kojima pišeš?

Ne dobija se vlast autsajderski tako sto navodis idealisticke utipisticke ciljeve.
A ovom narodu nema ko da kaze i pokaze i prokaze sta im rade.

Jel neka partija reagovala kad je Dacic provocirao da imamo privatnu policiju?
Jel neka partija objasnila narodu koja je caka o pricama da imamo ogroman broj azilanata a nemamo?
Nije.I onda sad gradjane Srbije ceka bukvalno rampa na granici kao da smo u logoru.Na zahtev nasih , ne EU.
Pa bar 40 puta smo otpocinjali pregovore o clanstvu sa EU.

Ali nema nijedna stranka opredeljenje da se bori za umnog ili bar aktivnog biraca.
Nego sve smrdishe i grebishe.

E zato se glasa bar za premazane grebishe.

Pa sta se tice onoga u prvom postu ja mislim da bi se preko 90% ljudi slozili sa tim.

Iako ja mislim da je neki oblik socijalizma svakako buducnost (ne samo Srbije vec i globalno), u smislu da se smanjuje jaz izmedju siromasnih i bogatih i da se stremi ka tom bezklasnom drustvu, zatim samoupravni sistem i da radnici budu glavni i odlucujuci faktor u fabrikama i firmama, da se zabrani prodaja i kupovina prirodnih resursa i izvora , da se smanjuju kulturoloske i socijalne razlike medju ljudima , da se polako zaboravlja na etnicke tenzije i da se stremi ka jednom normalnom bratstvu i jedinstvu (ne samo na ovim protorima vec globalno) , ja cak mislim da je to jedan jedini put kojim svet moze da ide , znaci ili takav jedan sistem podredjen "obicnim" ljudima i koji je u skladu sa prirodnim i Bozijim zakonima...............ili ce destrukcija i auto-destrukcija odvesti svet u totalnu propast.

Znci iako ja mislim da je jedan takav sistem i jedino moguc kako bi planeta i ljudska rasa opstali takodje mislim da on povratka onog klasicnog komunizma nema nista, znaci ono sad petokrake , partijske knjizice, izucavanje marksizma, podizanje statua Lenjinu......itd.
Jednostavno ni svet, a ni okolnosti vise nisu iste kakve su bile pre mozda 50 ili 70 godina , komunisti jesu obelezili jedan deo istorije ali njihovo vreme je proslo bar kad govorimo o tom nekom komunizmu u klasicnom smislu.

Mozes li da mi objasnis zasto Tito nije odredio Zagreb kao glavni grad Jugoslavije?

Sve drugo iz tvoje price mi deluje kao jedna totalna zavera protiv Srba, ali mi samo ovaj delic slagalice nedostaje...

To mogu ja da ti odgovorim.

Tito nije odredio Zagreb za glavni grad Jugoslavije zato sto su Srbi nosioci jugoslovenske ideje u koju su iskreno verovali a i najveca nacija u SFRJ , dok su Hrvati uvek bili separatisticki nastrojeni , na Jugoslaviju su gledali samo kao na privremeno skloniste (da im Austro-Ugari i Italijani ne rascerupaju zemlju ) cekavsi prvu priliku da nam zabodu noz u ledja i da se otcepe , naravno ne svi Hrvati ali vecina.

Takodje i oni Jugosloveni koji koji nisu bili Srbi a koji su bili pro-jugoslovenski nastrojeni su jedino u Beogradu odnosno Srbiji mogli da se osecaju kao svoj na svome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back