Lovac Luka ulovio vuka
Iskusan
- Poruka
- 5.635
nadam se da vas nece biti punoЗа Странку слободе и правде (ССП), Драгана Ђиласа, Маринику Тепић.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadam se da vas nece biti punoЗа Странку слободе и правде (ССП), Драгана Ђиласа, Маринику Тепић.
On bar posteno iznosi svoj stav, ne krije da je za NATO i Sorosa sto je i legitimno uostalom. Za razliku od vas ostalih koji ste teski prevaranti i manipulatori (a moze biti i zrtve toga).nadam se da vas nece biti puno
koji smo to mi?On bar posteno iznosi svoj stav, ne krije da je za NATO i Sorosa sto je i legitimno uostalom. Za razliku od vas ostalih koji ste teski prevaranti i manipulatori (a moze biti i zrtve toga).
Blokaderi raznih vrsta i dezorijentacija.koji smo to mi?
Koliko se sećam on je vec bio i na vlasti i gradonačelnik Beograda? Sta je to dobro uradio?Blokaderi raznih vrsta i orijentacija.
Njega bar hoce EU za razliku od vas, vi bi pretvorili Srbiju u evropski Avganistan ili Siriju.A i sama cinjenica da je na Sorosevom platnom spisku, dovoljno... I sta ce nam? nece moci sa Trampom on je protiv Sorosa, ljudomrsca, nece moci sa Rusima i Kinezima jer je za nato ... dakle daleko im lepa kuca, a i sto se ostalih stavova tice, vidim ja po NS ko sve za njih glasa ...
a koji smo sad to mi?Njega bar hoce EU za razliku od vas, vi bi pretvorili Srbiju u evropski Avganistan ili Siriju.
"Studenti", plenumasi, zborasi.a koji smo sad to mi?
aham, sta bih ja da te be nema ne bih znao ni i sam ni sta sam."Studenti", plenumasi, zborasi.
Nisam za Djilasa nego smatram da je i on kao takav bolji i pametniji od studenata. Jer je neko i nesto, a oni niko i nista. Buduci taksisti, portiri, prosvetni radnici, novinari, najneproduktivniji deo drustva.Nego, sta sad fali studentima? Ti si za Djilasa, a studenti su protiv Vucica? ne razumem, vadlja imate istog neprijaelja? dje zapelo?
bolje i to nego stara garda iskvarenih politicara i poltrona. A znas li ti da su skoro sve moderne revolucije kretale od studenata?Nisam za Djilasa nego smatram da je i on kao takav bolji i pametniji od studenata. Jer je neko i nesto, a oni niko i nista. Buduci taksisti, portiri, prosvetni radnici, novinari, najneproduktivniji deo drustva.
Koje "moderne revolucije"? Zato su sve i propale...A znas li ti da su skoro sve moderne revolucije kretale od studenata?
https://startuj.infostud.com/blog/o...-studentskog-aktivizma-u-svetu-i-kod-nas-1392Koje "moderne revolucije"? Zato su sve i propale...
Sve nesto iz sezdesetih i sedamdesetih, dakle hipi pokret i zabava za mase. Kakve revolucije.
Tad su pale sve komunisticke vlade kao domine, nema nikakve zasluge studenata u jednoj zemlji.Baršunasta revolucija 1989. godine
Od kraja Drugog svetskog rata, čehoslovačku vladu je kontrolisala Komunistička partija koja je potiskivala kritike. Godine 1989, devet dana nakon pada Berlinskog zida, studenti su se okupili u Pragu da odaju priznanje 50. godišnjici smrti demonstranata tokom demonstracija protiv nacističke okupacije. Protest je prerastao u antivladin događaj sa studentima koji su uzvikivali antikomunističke parole. Policija je odgovorila nasiljem, ali su protesti rasli i proširili se na druge gradove. Dana 20. novembra 500.000 demonstranata okupilo se na Vaclavskom trgu.
Osam dana kasnije, rukovodstvo Komunističke partije podnelo je ostavku, ustupajući mesto novoj antikomunističkoj vladi.
Poznata prica i nikakav primer, zalagali se za jos veci komunizam od tadasnjeg.Studentski aktivizam u Jugoslaviji
Organizovan je tokom dvadesetih godina 20. veka kada je osnovan Revolucionarni studentski pokret na Beogradskom univerzitetu. Studentski pokret borio se za poboljšanje materijalnog položaja studenata i očuvanje autonomije univerziteta, protiv diktature i fašizma. U istoriografiji bivše SFRJ, ovaj pokret naziva se i Napredni studentski pokret. Revolucionarni studentski pokret delovao je na svim Univerzitetima u Jugoslaviji, ali je najjači bio na Beogradskom univerzitetu.
To su bili standardni i opravdani politicki protesti, nikakvo revolucionarenje.Studentski protesti `90-ih godina u Srbiji
Studentski protesti kod Terazijske česme marta 1991. bili su odgovor na reakciju države tokom velikih demonstracija protiv tadašnjeg režima Slobodana Miloševića. Ishod protesta bila je smena rukovodstva Televizije Beograd, ministra policije Radmila Bogdanovića, oslobađanje opozicionog lidera Vuka Draškovića i smena direktora Radio-televizije Beograd Dušana Mitevića.
Čekaj, bre, da preguramo ovo sad!Za koga ćete da glasate na sledećim predsedničkim izborima 2027?
Da li ste se već odlučili?