Tiranosurus-Žex
Ističe se
- Poruka
- 2.766
a pogotovo ako su onako nekako po mom ukusu, potpuno prirodne, to me facinira i onda obožavam da gledam u njih...
Pa ti se ondak ne odvajas od ogledala bre

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a pogotovo ako su onako nekako po mom ukusu, potpuno prirodne, to me facinira i onda obožavam da gledam u njih...
Umem da se zabuljim u facu nečiju, i to najčešće bezrazložno, da ni ne skapiram da buljim u čoveka/ženu...
Pa ti se ondak ne odvajas od ogledala bre![]()
***, ceo život prepisuješ od mene.![]()
![]()
Gledam ja, ali gledaju i mene.
Juče u teretani, došla klinka od nekih "17 ljeta" u minimalnom šorcu...plitak, na pola guze.... Stoji joj savršeno, odavno ne videh lepše noge i guzu, ništa salo, ništa celulit ali je parče tkanine bilo tooliko majušno da se bukvalno videla cela pozadina...I tako ona trči na traci, pojavljuje se majstor, došao da popravi neku spravu...Inače teretana je striktno za žene, muškaraca nema, ali on često dolazi da odradi popravke i navikao je na gomilu znojavih žena u trenerkama. Elem, tip ima negde oko 30ak godina.... znači nije neki matorac.... I sad ja očekujem njegovu reakciju na cicu u šorcu....Ništa on. Izvadio neki šrafciger, radi svoj posao, u jednom trenutku se okrene pogleda nju onako gologuzu.... namršti se i promrlja "nisam znao da se ovde vežba u gaćama".....![]()
Da li cesto uhvatite sebe kako blenete u sise, guzove, prepone...
vec sta god
na letnjim ulicama grada ili sela svoga?
Jeste li nekada izazvali neku saobracajku zbog blejanja?
Da li cesto uhvatite sebe kako blenete u sise, guzove, prepone...
vec sta god
na letnjim ulicama grada ili sela svoga?
Jeste li nekada izazvali neku saobracajku zbog blejanja?
ponekad![]()