Hihi... kakva tema..

Elem, ne blenem nikad.. pogotovo ne u tako neke delove tela.
Umem da se zabuljim u facu nečiju, i to najčešće bezrazložno, da ni ne skapiram da buljim u čoveka/ženu... i to tako umem i u busu i vozu ili dok čekam negde nekog, ili ako mi eventualno za oko zapadne neki detalj (tipa neki beleg, ožiljak, mladež na licu)

U mušku osobu ne pamtim kad sam zadnji put blenula tako, a da mi nije momak... baš me nekako uopšte muškarci slabo fizički mogu privući da bi me zainteresovali i da ih pogledam..
Ali zato umem često u žene da se zagledam... što, opet, i ne mislim da je neki problem, jer je ovde mnooooogo mnooogo lepih žena i devojaka, a pogotovo ako su onako nekako po mom ukusu, potpuno prirodne, to me facinira i onda obožavam da gledam u njih...
I da, možda imam homoseksualnih naklonosti, i da, jesam, razmišljala sam već o tome, i ne, nisam se usudila da probam

Šalim se, naravno, ali retkost je videti zgodnog muškarca, a o lepoti da ni ne pričam i o onom nečemu da 'zrači' i da privlači na sebe poglede... većinom su otromboljeni, loše obučeni, proćelavi ili nabildovani, ćelavi, opet loše obučeni... meh...

A blenula bih, provereno, u nekog plavookog, plave kose, visokog i građenog kao David (Mikelanđelov, ofkors)... samo kad bih ga uspela naći negde...