Колико би издржали да возите фићу?

?

• Не би

• Сат времена

• Пола године

• Годину дана

• Продам

• Кршина далеко га било од мене

• Немам возачку

• Заборавих да ово постоји

• У гаражу и уживам,друго нешто се вози

• Скупо за одржавање олдтајмер је то

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam polagao na yugo....Koji je to osecaj, bukvalno kao kremenko da vozi....

Tacno osecas svoju masu i uticaj na voznju i krivinu...
uopste nije kao ova druga vozila...
Ali kad vozis sam ne oseca se da je slab....
Nego bas kao pokretan mali autic, gde su mi noge, jel ja to trcim ili vozim auto...
Kao kremenko kazem..totalno i potpuno...

Ali kad se utovare za komisiju , ja 100, moj instruktor 140kg , policajac 130kg, drugi policajac, 140kg, treci ne znam sta je, 110kg...
Kako je to osecaj kad kreces pod rucnom na strmom nagibu....ono je za ucenje kretanja pod rucnom...ima brate da nagazis gaz i to da ga doziras da ne krene slucajno unazad, to mrzim kod voznje i nikad to ne radim...ali je fes voznja sa 600kg opterecenja i jugo..
Jos ja na pocetku usao u 4 brzo isaltao brzine 1,2 3 i zbog zvuka sa visokim brojem obrtaja, presao u 4, po sluhu , bez razmisljanja i onda skontam , sine pa preci ces 50km pa ode u pm....polaganje.. i vratim odmah u trecu , sto je bilo protumaceno kao pozitiva, jer nisam presao brzinu , a slusao sam motor, i kontrolisao sam i putnike, bili mi zaklonili vidik na desno ...

Ali tesko da bi dugo jugo izdrzao da vozi 600kg na uzbrdici , a bas su me terali da idem na uzbrdicu , i ja krenuo i razmisljam , da li ovo moze da izvuce na vrh brda...i na pola brda mi kazu skreni levo...da odmorim malo...

Yugo je super bas jeftini auto delovi bili , jos ja sam bio u firmi koja pravi sve te delove....tako da sam video kako se prave...nije ni cudo sto su jeftini , svi su jednostavni...

Рецимо филозофије ради увале вам фићка да јурите као гром колико би издржали да га возите и како вам уопште он делује из ове преспективе?
Vratio bih ga ljubazno, seo na moju hondu i brrrmmm 🏍🏍🏍

У овом тренутку не, али у неком другом времену, кад је то био стандард, зашто да не. У мојој раној младости југић је био топ ауто, поседовао сам га, и био апсолутно задовољан. Читам неке како лупетају, као били су напреднији од времена, и знали су да је југо крш. Ма дај...

Back