neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
imaš gole ženske na desktopu, aaaaaaaaaa?
a bas lepo od njega aaa???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaš gole ženske na desktopu, aaaaaaaaaa?
ja imam 14 godina i duzina penisa mi je 18 cm kakva je to velicina
jel dobra jel losa hvala unaprijed
Druze, preterao si, smanji to malo, pusti ga makar nekoliko sati da odmori pa ga opet samaraj. Budi umeren u svemu, pa i u tome ...poz ljudi 98 sam godiste pa sta mislite vi koliko bi mi trebo biti kad nije podignut pa kad je podignut? i zasto kad mi se full podigne nemogu tratim kozicu boli ili kad je vratim i kad mi se podigne opet boli i jedva je vratim.. a isto kad mi je u full podignut ide malo ulevo jel tako treba ili ... moze neko mi reci kad je bio 98 kakav mu je bio bar 2-3 odgovora da cujem pa izracunam srednju vrednost![]()
Trazim odgovor zasto kad ustane u full malo kriv ulevo i za ovu kozicuDruze, preterao si, smanji to malo, pusti ga makar nekoliko sati da odmori pa ga opet samaraj. Budi umeren u svemu, pa i u tome ...
auuuu, to nije dobro
idi što pre kod lekara!
.......doktori kazu od 12 do 18 je normala....pa ti vidi....![]()
zashto bi se opterevcivao duzinom?
kolka je tolka je tvoja je i samo cepaj
neke zene su bunar dzaba bi ti bio i od 50..tako da...nisi ti kriv nego majka priroda shto je nekima dala bunar
auuuu, to nije dobro
idi što pre kod lekara!
zashto bi se opterevcivao duzinom?
kolka je tolka je tvoja je i samo cepaj
neke zene su bunar dzaba bi ti bio i od 50..tako da...nisi ti kriv nego majka priroda shto je nekima dala bunar
Pa jel te bolelo mnogo?
interesuju me vase dimenzije da bih znao da li je dovoljno 14cm a imam 15 godine?ops:
ja imam 14 godina i duzina penisa mi je 18 cm kakva je to velicina
jel dobra jel losa hvala unaprijed
poz ljudi 98 sam godiste pa sta mislite vi koliko bi mi trebo biti kad nije podignut pa kad je podignut? i zasto kad mi se full podigne nemogu tratim kozicu boli ili kad je vratim i kad mi se podigne opet boli i jedva je vratim.. a isto kad mi je u full podignut ide malo ulevo jel tako treba ili ... moze neko mi reci kad je bio 98 kakav mu je bio bar 2-3 odgovora da cujem pa izracunam srednju vrednost![]()