kolika je normalna velicina penisa

• Začetnik teme Začetnik teme Nadric
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
poz ljudi 98 sam godiste pa sta mislite vi koliko bi mi trebo biti kad nije podignut pa kad je podignut? i zasto kad mi se full podigne nemogu tratim kozicu boli ili kad je vratim i kad mi se podigne opet boli i jedva je vratim.. a isto kad mi je u full podignut ide malo ulevo jel tako treba ili ... moze neko mi reci kad je bio 98 kakav mu je bio bar 2-3 odgovora da cujem pa izracunam srednju vrednost :)

poz ljudi 98 sam godiste pa sta mislite vi koliko bi mi trebo biti kad nije podignut pa kad je podignut? i zasto kad mi se full podigne nemogu tratim kozicu boli ili kad je vratim i kad mi se podigne opet boli i jedva je vratim.. a isto kad mi je u full podignut ide malo ulevo jel tako treba ili ... moze neko mi reci kad je bio 98 kakav mu je bio bar 2-3 odgovora da cujem pa izracunam srednju vrednost :)
Druze, preterao si, smanji to malo, pusti ga makar nekoliko sati da odmori pa ga opet samaraj. Budi umeren u svemu, pa i u tome ...

zashto bi se opterevcivao duzinom?
kolka je tolka je tvoja je i samo cepaj
neke zene su bunar dzaba bi ti bio i od 50..tako da...nisi ti kriv nego majka priroda shto je nekima dala bunar

Ово и ја кажем кад год се помене то, ликови се трипују и скоро сваки је незадовољан величином, мсм то неће ништа променити, колики је толики је, уосталом ниједан ку*ац не паше свакој, свака има своју величину.

Pa ovako: Ja sam ove godine napunio cetrnaest godina i sinoc sam ga izmerio jer me je zanimalo koliko mi se povecala velicina od proslog puta kada sam merio (odavno doduse, pre godinu ili vise). Rezultati: duzina 14cm, sirina malo preko 4cm (mozda dva, tri milimetra), dok mi je prethodna merena bila, koliko se secam, oko 13cm, a sirina...hmmm nisam je tad merio, ali mislim da mi se upravo sirina, za razliku od duzine bas dosta povecala :) ja sam zadovoljan velicinom i nemam nikakve komplekse hvala bogu :D ovo je samo informativno...:) znaci prosek...bukvalno nisam ni dodao ni oduzeo ni milimetar...

Velik je. Bolje da ne govorim dalje. I nije mi lako s njime. Dok ja nadjem gace prodje mjesec dana. Cak mi i XL gace ne idu.

Nisam ja kriv sto mi je velik. Nekim slucajem sam oca vidio golog. Naravno to je bilo sasvim slucajno i sada znam od koga sam naslijedio anakondu.

Inace je i debeo. I ja vam kazem kad bi ga mogao skratiti skratio bi ga.

Seksa vise i nemam jer je frustrirajuce jer svaku boli :) kad joj ga gurnem. I ja ne zelim nikome nanijeti bol. Taou da prekinem onda. Mada moram reci da volim zestok sex. Pa dobro mogu razumijeti zasto boli.

Ja stvarno ne znam kako cu imati zenu a da joj ne bude nocna mora.

Poslednja izmena:
ja imam 14 godina i duzina penisa mi je 18 cm kakva je to velicina
jel dobra jel losa hvala unaprijed

Kad porastes naucices da koristis i lenjir ;)

Mislim da se ta pojava zove fimoza i da nije nista strasno, samo se javi doktoru da te secne... :whistling:

Преко 20 центиметара а мање од 26 центиметара, тако да узмете средњу меру, а што се тиче ширине па као доњи део руке ......
Ево га опуштени ( 15 центиметара дугачак опуптен пенис, 5 центиметара широк у опуштеном и обим од око 14.7 центиметара а све то имам на фоткама)

Prilozi

• 13123123234415351.jpg
    13123123234415351.jpg
    68,1 KB · Pregleda: 185

Back